Leuk huis, wel wat prijzig

We zijn helemaal tevreden met ons nieuwe huis. Allen waren den opties wat prijzig helaas.

Prettig bouwbedrijf

De aanschaf van een nieuwbouw in een project is een enorme opgave, vooral als je zoals ik niet zo handig bent met de computer en weinig weet van de bouwwereld. Maar de klantenservice van Trebbe was vriendelijk en geduldig. Helaas heb je in een project met meerdere partijen te maken waardoor het lastig is om te snappen wie welke beslissingen gaat nemen. Misschien is het zinvol om leken hierover wat inzicht te geven: ‘hoe lopen de lijntjes?’

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Maakt waar wat belooft wordt

Alleen maar prettig

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Fijne organisatie om mee te werken, maar kwaliteit van werk niet naar volle tevredenheid.

De medewerkers zijn aardig, beleefd en goed bereikbaar. Communicatief is het matig tot redelijk. Er was toch een aantal opleverpunten en het was niet altijd even makkelijk om deze naar wens afgehandeld te krijgen. De kwaliteit van de woning is redelijk tot goed. Behalve qua geluid. De woning is vrij gehorig en ik vraag me af of deze aan de geluidseisen voldoet.

Heel slecht

Heel slecht, na 4 maanden kunnen wij nogsteeds niet in onze appartement wonnen maar wij betalen wel maandelijks de hypotheek. Wij zijn zeer teleurgesteld in Trebbe BV.

Een moeizaam nieuwbouwproject.

Mijn man en ik zijn later binnengestroomd voor dit bouwnummer. Wij waren erg blij om een nieuwbouwwoning te krijgen in Almere Poort. Doordat wij later zijn binnengestroomd, moesten wij op korte termijn veel beslissingen en keuzes maken. Hierdoor hadden wij geen kans om het meerwerk goed door te nemen. Al het meerwerk hing aan een deadline vast en dit werd niet goed uitgelegd. Bij de oplevering waren er veel punten niet goed en/of niet opgeleverd. Dit is ook geconstateerd door Vereniging Eigen Huis, maar het bleek heel moeilijk te zijn om deze punten op te laten pakken door Trebbe. Het leek bijna drie tegen één. Bij andere beschadigingen was dit bijna onmogelijk om dit op te laten lossen/repareren. Wanneer er iets gerepareerd werd dan werd er iets anders beschadigd. Het is dus het één of het ander. Je kunt niet een nieuwbouwwoning hebben zonder beschadigingen. Wellicht hebben wij pech. Voor de rest wonen wij fijn in onze woning.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Communicatie en begeleiding ondermaats.

Geen moment heb ik het idee gehad dat medewerkers van Trebbe hun best hebben gedaan om ons goed te informeren en te verrassen tijdens het bouwproces.

Super!

Alles is supersnel en naar wens opgeleverd!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam

Matig

Trebbe reageerde nooit de uitvoerder moest alles zelf oplossen Geen vuil container na de bouw. Liv duur weinig keus en slecht advies. Slechte kwaliteit.

Goed bedrijf

Ik ben heel tevreden over Trebbe, ze hebben ons goed op de hoogte gehouden en heel netjes opgeleverd.

Trebbe communiceert matig/slecht

De bouw van het appartementencomplex verliep zichtbaar goed. De periode tot de oplevering was chaotisch met als resultaat 2 weken latere oplevering. In de periode na de oplevering was de opzichter druk met allerlei brandjes blussen, waardoor hij het totale overzicht verloor. Dit had als gevolg dat afspraken niet of (veel) later werden nagekomen. De technische mensen/specialisten hadden veel kennis en leverden goed werk af.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Trebbe is een kwalitatief hoogstaand bedrijf

Trebbe is niet goedkoop, maar werkt met kwaliteitsproducten en vakmensen. Leveren tijdens de bouw ook kwaliteit. Ze zijn zeer klantvriendelijk. Trebbe is een kwalitatief hoogstaand bedrijf!

prettig huis op fantastische plek

prettig huis op fantastische plek

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Fijn ervaring voor eerste keer nieuwbouw

Tevreden als ik kijk naar hoe het proces is gegaan tijdens Corona (Lockdown). Fijn hoe de uitvoerder alles oppakt en meedenkt.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam

Prima bouwer

Goede kwaliteit en prima nazorg

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Netjes op de bouwplaats en kwalitatief goede bouw

Erg tevreden over de communicatie en persoonlijke aandacht tijdens de bouw. Online portal erg prettig

Goede ervaren bouwer

Gewoon stabiele bouwer.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Ik heb de hele traject prettig ervaren.

De mensen die bij Trebbe werken waren altijd behulpzaam. Communicatie was nooit een probleem geweest. Ik kon met al mijn vragen terecht en die werden ook deskundig beantwoord.

Tot nu toe positief.

Opzichter een belangrijke schakel tijdens de oplevering en afhandeling.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Mooi huis. Erg goedkope schuur in de tuin

Huis is mooi gebouwd. Vind het erg jammer dat er zo'n goedkope en kwalitatief slechte berging in de tuin is gezet.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Wonen in nieuwe apartment

Wonen in nieuwe apartment

Fijn snel gebouwd.

Midden in de begin coronatijd een heel mooi huis neergezet.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur, Vloer, Keuken, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Hoge kwaliteit gekoppeld aan klantgerichtheid

Nu twee keer een woning gekocht die door Trebbe werd gebouwd. Beide keren zeer tevreden over de begeleiding bij het formuleren van de woonwensen. Afspraken werden steeds nagekomen. Heel weinig punten bij de oplevering, en de punten die er waren werden snel opgelost (de meeste nog op dezelfde dag). De mensen met wie wij te maken hebben gehad waren allemaal heel vriendelijk en behulpzaam, en vooral trots op hun werk. Het is dat we nu heerlijk wonen en dat het zo duur is, anders kochten we zo weer een Trebbe-woning :-)

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Kwaliteit is ok maar ze zijn te druk..

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Tubantiasingel 63

7514AB ENSCHEDE

Over Trebbe Wonen B.V.

Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Tevreden eindgebruikers is ons doel. Wij stapelen dan ook niet alleen stenen. We geven mensen een plek waar ze prettig kunnen wonen, leven en werken. Waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. We hebben de kennis en ervaring van meer dan een eeuw bouwen. Dit beschouwen wij als een fundament voor de toekomst. Een duurzame toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en omarmen innovaties van harte. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie.

Over Bouwnu