Mooi en fijn huis opgeleverd gekregen!

Fijn huis!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede begeleiding door kopersbegeleider!

De aankoop is een gestroomlijnd en duidelijk traject! Makelaar heeft helder verhaal, onestopshopping met keuken en badkamer in zelfde showroom bij LIV wonen net als kopersbegeleiding. Deze volgt de deadlines perfect. Ondanks Corona beperkingen blijft alles aangepast doorlopen en kunnen keuzen gemaakt worden. Heb een hoge verwachting van het bouwproject.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Vriendelijk en behulpzaam

Onze nieuwbouwwoning hebben ze heel netjes afgewerkt en opgeleverd. De oplever punten die we hadden waren snel en goed opgelost. Qua communicatie kan het beter. Het duurde heel lang voordat we een nieuwsbrief kregen, terwijl we die regelmatig zouden krijgen. Je wordt niet echt op de hoogte gehouden van het bouwproces, dat is jammer. Als koper ben je nieuwsgierig en wil je weten wat ze aan het doen zijn en nog moeten doen. Moet erbij zeggen dat je ook wat verwacht van je wooncoach bij LIV (samenwerking met Trebbe) die je op de hoogte houdt. Dit gebeurde niet of nauwelijks. Ik zou Trebbe niet aanraden om de samenwerking met LIV voort te zetten. Geen fijne ervaring gehad bij LIV in Nijmegen. Ze noemen zich adviseurs, maar ze zijn allesbehalve dat. Ze nemen je niet mee in de offerte en geven geen advies.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

onze ervaring is zeer positief

alle medewerkers denken mee met de klant

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Voldoende, maar had beter gekund

Zie andere toelichting. De slechte en weinig informatie/communicatie is erg jammer. Helemaal tijdens de bouw leverde dit veel onzekerheid op. Ik snap dat corona hierin een rol speelt, maar dit had makkelijk opgevangen kunnen worden met vaker een mailtje/nieuwsbrief. Al was het een kort mailtje met kort status van de bouw, waar ze op dat moment mee bezig waren etc. Voorbeeld: “Vandaag begonnen met het dak! Over .. dagen/weken is het dak af en jullie huis waterdicht. Wel zo fijn nu de herfst begint.” Paar zinnen was al voldoende geweest.

Was top

Goed werk geleverd

Professionele organisatie.

Trebbe zet prima huizen neer van goede kwaliteit. De koper wordt pas laat betrokken bij het project. Opzichter zeer bereidwillig.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Vriendelijk, welwillend om gebreken op te lossen

Erg vriendelijke mensen met de intensie om een goed produkt te leveren. Daarom heb ik toch het vertrouwen in dat ze de mankementen uiteindelijk oplossen. Na oplevering blijkt verwarming het niet te doen. Hebben ze dus niet getest voor oplevering. Je moet erg lang volhouden wil het mankement worden aangepakt. Beloftes over tijd komen ze niet na. (ik heb geen ervaring met andere aannemers)

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Oplevering goed, daarna wat minder

Tot aan de oplevering verliep alles soepel. De woning is op tijd opgeleverd. Na de oplevering ging het contact met de aannemer wat moeizamer. De opleverpunten zijn uiteindelijk wel op tijd hersteld (binnen 3 maanden). De communicatie mbt gebreken die na de oplevering door ons zijn geconstateerd, waaronder een slechtwerkende vloerverwarming, is onvoldoende. We wisten lang niet waar we aan toe waren en hier zit een verbeterpunt voor de aannemer: proactiever zijn naar de kopers toe zodat zij in ieder geval weten dat er aan een oplossing gewerkt wordt.

• Advies N.v.t.

snelle bouw, afwerking matig

Huis werd snel gebouwd en eerder opgeleverd dan gepland. Wel is de afwerking zeer matig.

• Advies N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Mooie en net afgebouwde woning.

Voor onervaren nieuwbouwkopers is het wat jammer dat er zoveel verschil zat tussen kopersbegeleiders. Anders was het nog meer naar wens geweest.

• Orde en netheid N.v.t.

Keurige bouw

Na oplevering veel problemen met vloerverwarming. Dit duurde lang tot er een oplossing was. Werkt nu nog niet naar behoren!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging

fantasties

al bij al een fijne ervaring, een jaar hierna toe gewerkt en volledig begeleid hierin. weinig punten gehad bij oplevering, altijd zijn er wat kleine puntjes. goed opgepakt en netjes gemaakt, geen slechte ervaringen mee gemaakt.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Punten na oplevering kunnen beter

Een beetje teleurgesteld in de afhandeling van opleverpunten en punten die na de oplevering zijn ontdekt.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

huis prima, maar afhandeling klachten laat te wensen over

zie boven

Uitstekende bouwer

Weinig oplever punten, snel en adequaat opgelost.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Heerlijk wonen in ons nieuwe huis

Alles is mooi gemaakt.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Een goede en degelijke bouwer

Ons huis is goed en dergelijk gebouwd. Precies volgens de tekeningen en afspraken.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Zonnepanelen/zonneboiler

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Indrukwekkend perfectionistische aannemer met topservice

Zie boven

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prima ervaring met Trebbe.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler

Prima ervaring

Service is goed. Reageren vlot op de mailtjes en sturen iemand langs wanneer iets opgelost moet worden. Prettig ook toen de andere huizen nog gebouwd werden want toen werd er nog sneller gereageerd en stond soms dezelfde middag nog iemand op de stoep.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

We hebben goede ervaringen met Trebbe Bouw.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Snel en prima gebouwd wat ons betreft

Onze ervaring met bouwer Trebbe was zeer positief. Het is snel met vakmanschap en kennis gebouwd. Men was vriendelijk als er vragen waren en die werden snel opgelost. Het was voor beide partijen lastig communiceren in deze moeilijke corona tijd. Veel dingen konden niet doorgaan hierdoor toch is alles naar tevredenheid opgelost. Het vakmanschap kwam mede tot uiting door de keuring van iemand van Eigenhuis, er waren nauwelijks opmerkingen.

positief

positief

Tubantiasingel 63

7514AB ENSCHEDE

Over Trebbe Wonen B.V.

Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Tevreden eindgebruikers is ons doel. Wij stapelen dan ook niet alleen stenen. We geven mensen een plek waar ze prettig kunnen wonen, leven en werken. Waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. We hebben de kennis en ervaring van meer dan een eeuw bouwen. Dit beschouwen wij als een fundament voor de toekomst. Een duurzame toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en omarmen innovaties van harte. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie.

Over Bouwnu