Ondanks de corona en stikstof crisis een snelle oplevering van ons huis en wat ik al eerder heb aangegeven zijn er nog wat verbeter puntjes.
Fijne mensen die er voor zorgen dat we onbezorgd van onze nieuwe woning kunnen genieten...
Goed om te horen dat jullie zo van de nieuwe woning genieten. We geven het door aan het projectteam in Huissen! We wensen jullie veel woongeluk toe.
Een heerlijk huis naar onze wensen
Vaste aanspreekpunten als prettig ervaren
Solide bouwer. Hoge kwaliteit. Goede begeleiding. Duidelijke comunicatie.
Bedankt voor jullie mooie review. Geniet van jullie mooie woning in Dronten!
Vanaf het begin een goeie communicatie gehad met de kopersbegeleiding. Alle wensen werden goed besproken.
Over de vragenlijst: Fijn als een vragenlijst ook ruimte laat om niet alles te hoeven invullen. Het verplichten tot antwoorden is een beetje raar.
Klantvriendelijke medewerkers Goed gevoel tijdens de bouw Na oplevering weinig puntjes van wat niet goed was, super. Heb dit wel anders meegemaakt.
Fijn dat jullie tevreden zijn over het bouwproces en goed contact hadden met onze collega’s. We geven de complimenten door aan het projectteam in Dronten. We wensen jullie een fijne tijd toe in jullie nieuwe woning!
Over het algemeen een prettige ervaring met Trebbe maar sommige onderaannemers waren wat minder.
Het is een mooie ervaring geweest nieuwbouw te kopen .
Uitstekende begeleiding door coach. Meerwerk uitgebreid mogelijk. Tijdens bouw regelmatig info over voortgang.
Dit is een prachtig cijfer waar we trots op zijn. En we vinden het fijn om te horen dat jullie als kopers zo tevreden zijn. Daar doen we het voor! We geven de complimenten door aan het projectteam in Dronten en we wensen jullie veel woongeluk toe.
Alles is goed verlopen. Wij hebben aantal keren informatie brief ontvangen waarin duidelijk werd vertelt over de stand van zaken. Het jammere was alleen dat wij denlaatste blok waren die ook het langst moest wachten.
Hartelijk dank voor jullie beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie goed op de hoogte zijn gehouden tijdens het bouwproces en alles naar wens is verlopen. Wij wensen jullie een hele fijne tijd toe in jullie nieuwe woning in Dordrecht.
Alles wordt netjes opgelost. Goede communicatie ook!
We zijn erg blij met deze mooie beoordeling! Fijn dat onze service en communicatie naar wens is verlopen. Wij gaan ervan uit dat jullie met veel plezier in jullie nieuwe woning wonen. Geniet ervan.
Het kon iete sneller gebouwd worden. Wij kregen van alle blokken de laatste de sleutel. Er zaten geen weken maar maanden tussen. Van sommige materialen zoals de zandcement vloer kon de kwaliteit beter Voor de rest goede communicatie en vriendelijke personeel. Is zeker aan aanrader
Zie antwoorden
Prima ervaring, alleen de afhandeling van openstaande punten na de oplevering is minder.
Tijdens de bouw was de communicatie niet bijster veel, maar uiteindelijk heeft de uitvoerder dit goed gemaakt bij de oplevering.
Originele beoordeling
Tijdens de bouw was de communicatie niet bijster veel, maar uiteindelijk heeft Ralf dit goed gemaakt bij de oplevering.
Alles tot in puntjes netjes geregeld
We werden van alles op de hoogte gehouden. Onze vragen werden snel beantwoord en iedereen was behulpzaam en vriendelijk
Bedankt voor de mooie review. Dat vinden we erg leuk om te horen. We brengen de complimenten over aan het projectteam van Weids Wonen. Wij wensen jullie veel woonplezier toe in jullie prachtige woning!
Wanneer een onderaannemer een fout maakt is het op laten lossen een bijzonder moeizaam proces, waarbij de klant uiteindelijk maar moet toegeven.
Recent onze nieuwbouw woning opgeleverd gekregen. Netjes afgewerkt, enkele kleine puntjes die voor een groot deel tijdens de oplevering werden opgelost. Ook komt er nog een nieuw raam en een nieuwe traptrede, verder geen punten.
We vinden het erg leuk om te horen dat jullie tevreden zijn over Trebbe. Fijn dat de oplevering goed is verlopen en punten veelal tijdens de oplevering al verholpen konden worden. Wij wensen jullie veel geluk toe in de nieuwe woning.
Ik ben blij met m’n huis. Er zijn best veel punten die echt niet oké zijn. Ik had meer verwacht en misschien mijn fout, maar ik vind het erg jammer. Ik heb geen kleine investering gedaan en ik moet het hier nog jaren mee doen. Ik begrijp sommige punten ook niet goed, dit zijn misschien punten die de verkoopbegeleider al beter kunnen doornemen met ons. Zoals de lichtschakelaars of waarom staat onze unit (als enige in de straat) verkeerd om of het licht op zolder ivm het raam. De punten die nog in behandeling zijn, waarom zijn die niet gelijk zijn opgepakt? Wie heeft bepaald, dat het niet belangrijk was dat de zonnepanelen het niet deden of een de lus van de vloerverwarming het niet doet. Een knieschot op een zolderkamer, nee daar is niet haast bij, maar helemaal wie bepaald dit? Ik wil hier wonen en doordat dit nog niet klaar is, kan ik ook nog niet verder. Het moet gewoon klaar zijn!
Dankjulliewel voor de tijd die jullie hebben genomen om jullie ervaring te delen. Goed om te weten, want alleen zo kunnen wij onze service verbeteren. In ieder geval fijn om te horen dat jullie blij zijn met jullie woning. Onze afdeling Service heeft contact met jullie over de openstaande punten. Zij houden jullie op de hoogte van de voortgang. Desondanks wensen wij jullie veel woonplezier toe.
Wij zijn tevreden met Trebbe als aannemer
Bedankt voor het mooie cijfer en de review! Fijn dat jullie tevreden zijn over Trebbe en de geleverde kwaliteit. Geniet van de nieuwe woning.
Ik dacht nieuwbouw , niets is oud, alles is nieuw, maar zo is het niet gegeaan
Wat jammer om te horen dat het niet naar verwachting is verlopen. De twee openstaande punten zijn bekend bij onze afdeling Service. Zij houden jullie op de hoogte van de voortgang.
duidelijke communicatie, zeer klantvriendelijk/betrouwbaar.
Wat een prachtig cijfer! Bedankt voor de mooie review. Het is fijn om te lezen dat de communicatie en de samenwerking goed is verlopen. We brengen de complimenten over aan het projectteam van Meerstad. Wij wensen jullie veel woongeluk toe.
Tubantiasingel 63
7514AB ENSCHEDE
Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Tevreden eindgebruikers is ons doel. Wij stapelen dan ook niet alleen stenen. We geven mensen een plek waar ze prettig kunnen wonen, leven en werken. Waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. We hebben de kennis en ervaring van meer dan een eeuw bouwen. Dit beschouwen wij als een fundament voor de toekomst. Een duurzame toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en omarmen innovaties van harte. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie.