Tevreden
Fijne samenwerking en goede communicatie.
Mooi huis gekregen zoals we gehoopt em verwacht hadden. Vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg.
Wat goed om te horen en een prachtig cijfer! Heel veel woongeluk gewenst in uw nieuwe woning.
In korte tijd (3 maanden eerder dan vooraf gepland) is onze woning opgeleverd. Met de oplevering kleine puntjes welke direct zijn verholpen. Prijzen voor het meerwerk op sommige onderdelen aan de hoge kant. Communicatie had soms iets beter gekund vanuit kantoor.
We waarderen uw feedback en nemen uw punten mee ter verbetering. Fijn dat u tevreden bent en ons aanbeveelt. Veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning in Dronten!
Zeer positief - door projectbouw alleen niet altijd flexibel.
Trebbe heeft gezorgd voor een mooie woning. Tijdens en na de oplevering zijn weinig gebreken aan het licht gekomen en de gebouwde woning voldoet aan de verwachte kwaliteit.
Zeer tevreden over de kwaliteit van ons huis. Enige nadeel was dat er weinig flexibiliteit was tijdens de bouw.
Een goede partner met duidelijke afspraken, echter een gebrek aan communcatie
Soms was de communicatie wat laat en de punten die bij oplevering zijn genoteerd, zijn te laat (na veel herinneringen) pas hersteld. Verder hebben we Trebbe als een prettige partij ervaren.
Bedankt voor dit mooie cijfer en voor je feedback. Veel woonplezier gewenst.
tijdens de keuzemomenten was het soms lastig om in te schatten wat waar moet komen. Niet alles was mogelijk (zoals verleggen bepaalde aansluitingen). Oplevering was erg fijn. Aannemer heeft uitgebreid en met veel kennis verteld over alles wat we tegenkwamen in het huis. Punten tijdens de oplevering werden gelijk aangepakt en serieus genomen. Alleen tuin uitgraven was niet diep genoeg gedaan maar hebben we nog niks over gehoord (meerdere keren is iemand gevraagd langs te komen) We zijn erg blij met onze woning!
Wat fijn dat u de enquête heeft ingevuld en ons een positieve review heeft gegeven. We zijn erg blij met dit cijfer. Goed om te horen dat de oplevering naar wens is verlopen. Ik heb begrepen dat het openstaande punt ten aanzien van de tuin inmiddels is afgehandeld. We wensen u nog veel woongeluk toe.
Kopersbegeleider eerlijk en kundig vakman. Uitvoerders Top. Service afdeling twijfelachtig.
Het personeel van Trebbe is heel vriendelijk dat was wel fijn maar de oplever punten zijn helaas niet helemaal naar wens gerepareerd.
Ben tevreden
Alles is gericht op eigen gewin en belang. Geleverde kwaliteit ondermaats, advies van mij als bouwkundige in de wind slaan, bouworganisatie en planning beroerd slecht. Voel me absoluut niet serieus genomen, al met al zeer klantonvriendelijk tijdens de eindfase.
We hechten veel waarde aan klanttevredenheid. We vinden het dan ook erg jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de eindfase. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om de enquête in te vullen en een review te plaatsen. We wensen u veel woonplezier toe.
Zoals de titel het zegt Trebbe heeft een goed en waardig product opgeleverd!
Communicatie verliep prettig, aannemer goede man met zicht op de kleine dingetjes. Prijzen voor meerwerk zijn wel aan de hoge kant
Degelijk bouw onderneming met nette communicatie lijnen
Helaas heb ik geen goede ervaring als het gaat om oplever punten. Ze luisteren niet naar de klant. En de fouten die ze maken worden meerdere malen met half werk opgelost. Je krijgt een mail dat er contact met je zal worden opgenomen en 2 weken later moet je er weer zelf achteraan omdat je niks van ze hebt vernomen.
Bedankt voor de genomen moeite om een beoordeling te plaatsen. Wat jammer dat u onze servicegerichtheid als onvoldoende heeft ervaren. Dit hebben we hoog in het vaandel staan. We gebruiken uw beoordeling om dit in de toekomst te verbeteren. Wij wensen u veel woonplezier toe.
De woning voldoet aan onze wensen.
Ook voor vakmanschap en kwaliteit en trots op het eindresultaat
Fijn om te horen mevrouw Visser. Wij wensen u veel geluk toe in de nieuwe woning!
Overwegend goed
Goed geïnformeerd en alles netjes opgeleverd. Weinig gebreken bij oplevering en alles daarna uitstekend verholpen.
zou het zo weer doen
Alle punten die we hadden bij de oplevering werd keurig opgelost. Ik was na de verhuizing net bevallen en we zouden een nieuwe bel krijgen de meneer die onze bel kwam vervangen kwam zelfs een week later, omdat hij ons nog wat rust wilde geven. Super aardig! Dat zei hij toen hij aanbelde om de bel te vervangen dat hij al een week eerder er ook was geweest.
Wat een mooi verhaal! Alsnog van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje. Heel veel woonplezier gewenst.
Vanaf begin tot eind optimale communicatie en begeleiding
Wat fijn dat u de bouw van uw woning van begin tot eind positief heeft ervaren! Bedankt voor de mooie woorden en de aanbeveling.
Tubantiasingel 63
7514AB ENSCHEDE
Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Tevreden eindgebruikers is ons doel. Wij stapelen dan ook niet alleen stenen. We geven mensen een plek waar ze prettig kunnen wonen, leven en werken. Waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. We hebben de kennis en ervaring van meer dan een eeuw bouwen. Dit beschouwen wij als een fundament voor de toekomst. Een duurzame toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en omarmen innovaties van harte. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie.