Duidelijk, korte lijnen

Tevreden

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Woning heel netjes opgeleverd!

Fijne samenwerking en goede communicatie.

Alles perfect verlopen

Mooi huis gekregen zoals we gehoopt em verwacht hadden. Vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg.

Goede aannemer

In korte tijd (3 maanden eerder dan vooraf gepland) is onze woning opgeleverd. Met de oplevering kleine puntjes welke direct zijn verholpen. Prijzen voor het meerwerk op sommige onderdelen aan de hoge kant. Communicatie had soms iets beter gekund vanuit kantoor.

Deskundig en betrouwbaar.

Zeer positief - door projectbouw alleen niet altijd flexibel.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Trebbe levert een mooi werk op.

Trebbe heeft gezorgd voor een mooie woning. Tijdens en na de oplevering zijn weinig gebreken aan het licht gekomen en de gebouwde woning voldoet aan de verwachte kwaliteit.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Ons huis is zeer degelijk gebouwd in korte tijd. Weinig verbeterpunten bij de oplevering.

Zeer tevreden over de kwaliteit van ons huis. Enige nadeel was dat er weinig flexibiliteit was tijdens de bouw.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Fantastisch project, helemaal van deze tijd

Een goede partner met duidelijke afspraken, echter een gebrek aan communcatie

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Soms was de communicatie wat laat en de punten die bij oplevering zijn genoteerd, zijn te laat (na veel herinneringen) pas hersteld. Verder hebben we Trebbe als een prettige partij ervaren.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur, Vloer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Mooie woning en netjes opgeleverd

tijdens de keuzemomenten was het soms lastig om in te schatten wat waar moet komen. Niet alles was mogelijk (zoals verleggen bepaalde aansluitingen). Oplevering was erg fijn. Aannemer heeft uitgebreid en met veel kennis verteld over alles wat we tegenkwamen in het huis. Punten tijdens de oplevering werden gelijk aangepakt en serieus genomen. Alleen tuin uitgraven was niet diep genoeg gedaan maar hebben we nog niks over gehoord (meerdere keren is iemand gevraagd langs te komen) We zijn erg blij met onze woning!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Kopersbegeleider eerlijk en kundig vakman. Uitvoerders Top. Service afdeling twijfelachtig.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed eigen personeel die weten waar ze mee bezig zijn.

Het personeel van Trebbe is heel vriendelijk dat was wel fijn maar de oplever punten zijn helaas niet helemaal naar wens gerepareerd.

Goed hoor

Ben tevreden

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Geen enkel oog voor de klant

Alles is gericht op eigen gewin en belang. Geleverde kwaliteit ondermaats, advies van mij als bouwkundige in de wind slaan, bouworganisatie en planning beroerd slecht. Voel me absoluut niet serieus genomen, al met al zeer klantonvriendelijk tijdens de eindfase.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed, snel en hoge kwaliteit!

Zoals de titel het zegt Trebbe heeft een goed en waardig product opgeleverd!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Keuken, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prettig in contakt, netjes afgeleverd

Communicatie verliep prettig, aannemer goede man met zicht op de kleine dingetjes. Prijzen voor meerwerk zijn wel aan de hoge kant

Degelijk bouw onderneming

Degelijk bouw onderneming met nette communicatie lijnen

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

De na service verliep niet soepel.

Helaas heb ik geen goede ervaring als het gaat om oplever punten. Ze luisteren niet naar de klant. En de fouten die ze maken worden meerdere malen met half werk opgelost. Je krijgt een mail dat er contact met je zal worden opgenomen en 2 weken later moet je er weer zelf achteraan omdat je niks van ze hebt vernomen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Stug en niet alles is bespreekbaar

De woning voldoet aan onze wensen.

Toppers

Ook voor vakmanschap en kwaliteit en trots op het eindresultaat

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Overwegend goed

Overwegend goed

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede ervaring met Trebbe.

Goed geïnformeerd en alles netjes opgeleverd. Weinig gebreken bij oplevering en alles daarna uitstekend verholpen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Keuken, Badkamer

zo opnieuw doen

zou het zo weer doen

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Alle punten die we hadden bij de oplevering werd keurig opgelost. Ik was na de verhuizing net bevallen en we zouden een nieuwe bel krijgen de meneer die onze bel kwam vervangen kwam zelfs een week later, omdat hij ons nog wat rust wilde geven. Super aardig! Dat zei hij toen hij aanbelde om de bel te vervangen dat hij al een week eerder er ook was geweest.

Hele goede solide bouwer

Vanaf begin tot eind optimale communicatie en begeleiding

Tubantiasingel 63

7514AB ENSCHEDE

Over Trebbe Wonen B.V.

Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Tevreden eindgebruikers is ons doel. Wij stapelen dan ook niet alleen stenen. We geven mensen een plek waar ze prettig kunnen wonen, leven en werken. Waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. We hebben de kennis en ervaring van meer dan een eeuw bouwen. Dit beschouwen wij als een fundament voor de toekomst. Een duurzame toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en omarmen innovaties van harte. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie.

Over Bouwnu