Er wordt kwaliteit geleverd en gewerkt met duurzame materialen
Vriendelijk, vakkundig. Nette bouwplaats. Informatievoorziening tijdens bouw prima, jammer van enige vertraging door het weer net voor oplevering en de (begrijpelijk) moeilijke communicatie daarover. Positieve oplevering, veel punten direct opgepakt, opleverfeestje, bbq voor bewoners, leuk!
Over het algemeen een goede ervaring
Vriendelijke mensen die hun vak verstaan.
Beste Justus. Wat een prachtig cijfer. We koppelen het terug aan het betrokken team. We wensen u heel veel woonplezier toe.
Het was erg prettig om vanaf het begin 1 aanspreekpunt te hebben voor al onze vragen en wensen (de kopersbegeleider), de communicatie was goed en de woning voldoet aan al onze wensen. Er waren en zijn wel wat oplever- en garantiepunten maar deze worden altijd zo snel mogelijk opgelost.
Prima ervaring!
Tijd dat wij meerwerk op moesten geven was veel te lang voor begin bouw. Waardoor wanneer wij met het uitzoeken van b.v. een kachel hier geen extra werk meer konden laten uitvoeren. Verder is het huis top opgeleverd. Heel weinig punten en die er al waren werden snel opgelost. Alleen in de tuin was erg veel bouwafval gestort. Dit moet echt anders kunnen. Verder heel erg tevreden en we wonen hier met heel veel plezier. Trebbe bouw is echt een aanrader.
Beste Frank. We waarderen uw cijfer enorm. Uw kritische punten nemen wij mee in de evaluatie en zullen dit ook breder in de organisatie gaan terugkoppelen. Goed om te horen dat u met veel plezier in uw nieuwe en prachtige woning woont. Daar doen we het voor. Veel woongeluk!
Goede samenwerking en communicatie
Goedemorgen Ruud. Wat een mooie review! Bedankt hiervoor. Heel veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning in Wageningen!
Communicatie over bouwproces wordt tijdig en duidelijk gedaan. Ook de Drone filmopnames hebben wij zeer gewaardeerd!
Beste Ruud. Wat goed om te horen. De bouwplaats is, uitgezonderd van de kijkdagen, niet toegankelijk. Door de inzet van een drone kunnen we toch een kijkje achter de schermen geven en laten zien hoe de bouw er voor staat. We wensen u heel veel woongeluk toe.
Kom de afspraak goed na
Beste Carel. Wat een mooi cijfer! We zijn er trots op en geven dit door aan ons team. Heel veel woonplezier gewenst.
Een positieve ervaring met het verkrijgen van een nieuwbouwwoning. - Afspraken waren mooi op tijd en goed gecommuniceerd - Qua vakmanschap is de woning goed in elkaar gezet. Er is echter gauw te zien waar Trebbe op bezuinigd (o.a. type+afmeting materialen) - Advies was keurig en informatief. Het had wat woning specifieker gekund (bijv. max hoeveelheid zonnepanelen plaatsbaar op het dak) - Prijstechnisch is het een goede kwalitatieve woning die zeer praktisch gebouwd is zeker met oog op de groene toekomst!
Ervaring is goed en deskundig. Op het gebied managen van de verwachting. Zou Trebbe nog wel wat kunnen doen. Je hebt als consument een bepaalde verwachting. Maar de werkelijkheid is dat dit is afgebakend en/of beperkt door Trebbe. Deze staat dan ook in zijn recht. Maar het gevoel is dat je wat gemist hebt bij het lezen. Mbt de voorlichting zou op dit punt een verbetering wenselijk zijn.
Beste Steven. Uiteraard zijn we blij met het mooie eindcijfer dat u geeft. Uw punt ten aanzien van de voorlichting nemen wij mee in onze besprekingen. We gaan kijken hoe we dit kunnen verbeteren zodat we de verwachtingen van de koper beter kunnen managen. Wij wensen u heel veel woonplezier toe.
goede service en behulpzaam/klantvriendelijk.
In het voortraject voelden wij ons niet echt begeleid. De informatievoorziening was standaard en weinig flexibel, en niet wat wij van een 'kopersbegeleider' zouden verwachten. Over de kwaliteit, oplevering en de nazorg zijn wij echter zeer te spreken.
Trebbe werkt momenteel in onze woonwijk maar er is geen geluidsoverlast. Voor vragen weet je bij wie je moet zijn, en er wordt gelijk deskundig advies gegeven. Een fijne organisatie!
Beste Carlotte, wat goed om te horen! We zijn inderdaad nog aan het werk in de wijk. We doen altijd ons best om de hinder die daarmee gepaard gaat te beperken. Daarom is het extra fijn om te horen dat het positief ervaren wordt. Inmiddels is het einde in zicht. Want de laatste woningen van de vierde fase worden nog voor de zomervakantie opgeleverd. We wensen u heel veel woonplezier toe!
Gewoon top bedrijf
Redelijk positief. Kijk, je betaalt toch enkele tienduizenden euros. Dan is de verwachting dat je klant = koning ervaart. Maar... je bent niet de klant, je bent de afnemer. De echte klant is de projectontwikkelaar. Als dat het uitgangspunt is, dan doen ze het bij Trebbe gewoon correct. Vakkundige bouwer. Hun proces is belangrijker dan jouw wensen. En terecht eigenlijk, want dat moet om het voor de afgesproken prijs neer te kunnen zetten. En dat neerzetten hebben ze goed en vlot gedaan.
Nazorg traject is wellicht het belangrijkste onderdeel. Zorg ervoor dat hier verbetering in komt.
Goedemorgen. Bedankt voor uw reactie. Voor ons is deze input zeker van belang. We nemen dit mee in de besprekingen. Veel woonplezier toegewenst in uw woning in Nijmegen!
Netjes gewerkt, bijna geen op of aanmerkingen. En als er iets niet goed is wordt er meteen actie ondernomen. Erg fijn.
We hebben goede ervaringen gehad met Trebbe tijdens de bouw van ons huis. Ze hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen belachelijk dure meeropties over het algemeen en ook mogelijkheden tot keuzes buiten optielijst na overleg. Snelle bouw en binnen afspraken. Ook kwaliteit van oplevering was goed. Een klein aantal punten na oplevering werden kwalitatief goed opgepakt. Alleen de communicatie daarover gaat wat stroperig, maar dat is dan het enige.
Een mooie review Rick. Goed om te horen dat het bouwproces positief is ervaren. De feedback nemen we mee. Heel veel woonplezier gewenst in Wageningen.
Goede ervaring. Goed tijdsbestek en zeer realistisch innse vragen beantwoorden en het inzicht verschaffen in het project.
Altijd met Trebbe in zee gaan. Zeer deskundig en vriendelijk. En snel.
Tubantiasingel 63
7514AB ENSCHEDE
Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Tevreden eindgebruikers is ons doel. Wij stapelen dan ook niet alleen stenen. We geven mensen een plek waar ze prettig kunnen wonen, leven en werken. Waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. We hebben de kennis en ervaring van meer dan een eeuw bouwen. Dit beschouwen wij als een fundament voor de toekomst. Een duurzame toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en omarmen innovaties van harte. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie.