n/a
Prima, weinig opleverpunten. En dat wat er gedaan moest worden is snel gedaan.
Voor het betaalde geld had ik hogere kwaliteit verwacht.
hebben in korte tijd goed serk opgeleverd. Keuze van projectleveranciers was minder gelukkig.
nieuwbouwwoning laten bouwen. binnen vooraf genoemde termijnen gebouwd met zeer weinig punten bij oplevering. zeer gladde muren, makkelijk behangen.
Prettig
De bouw is een puzzel van vele verschillende bedrijven die allemaal een stukje van het project uitvoeren. Trebbe coordineert dit. Het is een nadeel dat onderdelen (sanitair, tegels, keuken etc.) aan de andere kant van Nederland uitgezocht moeten worden. Bij nader inzien zou ik dat nu dichter bij huis aankopen. Bij het uitzoeken en beslissen over keuzes had ik meer ondersteuning gewild van de kopersbegeleider. De nazorg is netjes. Het duurt - door de veelheid aan verschillende bedrijven - wel een tijd voordat met iedereen een afspraak voor reparaties etc. gemaakt is.
Ik ben tevreden met de service van Trebbe.
Beste Anouk, wat een prachtig cijfer! Dat is een mooie afsluiter voor dit jaar. Veel woonplezier gewenst!
Snelle bouw van de woning. Informatie rondom voortgang en betrekken bij je woning mag wat intensiever.
Zoals gezegd prettige communicatie, snelle en nette bouw.
geen
Blij dat het huis nu af is gebouwd.
We bedanken u voor de moeite die u heeft genomen om ons te beoordelen. Fijn dat u ons aanbeveelt en een goede beoordeling geeft voor vakmanschap, prijs/kwaliteit en het nakomen van afspraken. We vinden het jammer om te horen dat u advies en communicatie minder waardeert. Wij zouden graag weten in welk opzicht wij niet aan uw verwachting hebben voldaan en nemen graag contact met u op.
Goede bouwer. Prima communicatie.
Ok
Beste Emi, bedankt voor uw beoordeling. We gaan werken aan de punten waarvoor u een lagere beoordeling heeft gegeven. Veel woonplezier gewenst.
goede bouwer en prettig dat aanpassingen goed bespreekbaar zijn en op verzoek worden uitgevoerd.
Goede communicatie met verkoopbegeleider. Medewerker is zeer welwillend en denkt mee en komt ook met initieven. Bouwkundig goed huis opgeleverd met weinig opleverpunten omdat bij de voorschouw de uitvoerder zelf al punten melden en deze al voor oplevering had gerealiseerd. Ook na oplevering is een punt die niet op de opleverlijst stond geen punt. Mijn ervaring is top met Trebbe
Nvt
Komen afspraken na opzich fijne mensen om mee te werken. Alleen was de discussie rond een extra keukenraam minder constructief en dit was niet om dat het niet kon maar de discussies rond dit onderwerp hadden gewoon contructiever gekund.
Zie eerdere opmerkingen
Tot nu toe goede ervaring met Trebbe. De site waarop wij onze woonwensen kunnen aangeven werkt fijn. Duurde even voordat wij konden inloggen maar nu werkt het. De koopbegeleider doet zijn werk goed.
Er wordt goed gecommuniceerd, ze werken snel en leveren kwaliteit.
Matig
Beste Jaak, allereerst bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. We vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring niet is zoals u had verwacht. We nemen uw feedback mee ter verbetering.
We laten een nieuwbouwhuis bouwen door Trebbe. Onze ervaring met Trebbe is goed. De mensen die we gesproken hebben zijn nauwkeurig, klantgericht en ervaren. Het mooiste was dat ze met ons meedachten zodat wij onze ideale woning kunnen creëren.
Tubantiasingel 63
7514AB ENSCHEDE
Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Tevreden eindgebruikers is ons doel. Wij stapelen dan ook niet alleen stenen. We geven mensen een plek waar ze prettig kunnen wonen, leven en werken. Waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. We hebben de kennis en ervaring van meer dan een eeuw bouwen. Dit beschouwen wij als een fundament voor de toekomst. Een duurzame toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en omarmen innovaties van harte. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie.