Goede woning, prettig contact, oplevering kan beter

Onze woning is volgens planning gebouwd en is kwalitatief goed. De meeste zaken zijn goed afgewerkt. Probleem was de oplevering. Deze was naar december gehaald zodat Trebbe het geld kon innen. De woning was nog lang niet opleverklaar met de oplevering en dit heeft voor veel problemen gezorgd. Bijna 4 maanden na oplevering zijn er nog steeds open eindjes. Dat kan beter. Verder tevreden!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Geprobeerd zo goedkoop mogelijk te bouwen.

Je komt bijna overaan mankementen tegen.

Goedgebouwde en afgewerkte woning

Goedgebouwde en afgewerkte woning

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Blij met het huis, maar veel gebreken bij oplevering die na 4 maanden nog steeds niet zijn verholpen

Veel gebreken bij en na oplevering die nog steeds niet zijn verholpen. Communicatie hierover gaat moeizaam en afspraken worden niet nagekomen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Fijne organisatie, maar te lange doorlooptijd

Het is makkelijk om contact te krijgen met Trebbe, maar het duurt lang voordat de openstaande zaken verholpen worden. Om één voorbeeld te noemen; er zou één raam in de slaapkamer vervangen worden, hiervoor is inmiddels 3x iemand langs geweest die tot 3x aan toe het juiste raam niet bij zich heeft.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Helder, duidelijk, korte lijntjes.

Wij waren niet de eerste kopers en in deze uitdagende situatie was Trebbe een fijne partij om mee te schakelen.

Mooi huis opgeleverd gekregen

Mooi huis, goed opgeleverd zonder veel problemen! Meerwerk opties waren wat beperkt. Medewerkers zijn vriendelijk en punten worden over het algemeen goed opgepakt. Communicatie na oplevering kan beter.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Keuken, Zonnepanelen/zonneboiler

Erg blij met de woning

De communicatie in het voortraject m.b.t. het meerwerk etc. vond ik erg fijn en duidelijk. De online omgeving vond ik top en ik kreeg snel reactie van de wooncoaches. De communicatie na de oplevering met de service is helaas een stuk minder vlot. Ik krijg vaak geen reactie op mijn mails en de communicatie m.b.t. de vele problemen met de warmtepomp is ronduit slecht! (ook vanuit Redo) Wel zijn er gelukkig weinig opleverpunten geconstateerd

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Teleurgesteld in gebrekkige communicatie en moeizaam contact

Het werk dat Trebbe oplevert is goed, maar de communicatie is moeizaam zo niet onmogelijk - bij klachten bel je weken in het rond tot je iets hoort, of je wordt doorverwezen naar onderaannemers en andere partijen.

Snelle vlotte bouw

Snelle vlotte bouw

Trebbe is prima, LIV eruit.

Trebbe is prima. Het gedeelte van de coach (LIV) zou ik eruit halen. Je moet helemaal naar Nijmegen voor afspraken. Deze zijn heel moeilijk te plannen als je 40 uur werkt. Ze weten vaak het antwoord niet op onze vragen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer, Keuken, Badkamer

Prima bouwbedrijf.

Prima bouwbedrijf die snel werkt, alleen afhandeling moet en kan veel beter. Controleer je onderaannemers.

Nvt

Nvt

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Over het algemeen goede ervaring

Over het algemeen een goede ervaring op sommige punten na zoals de afhandeling van onze opleverpunten en soms de communicatie die kan wel soms beter

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw

Communicatie onvoldoende

Voor mensen die voor het eerst nieuwbouw kopen slecht begeleid. Stugge constructie tbt de wooncoach etc. Weinig was duidelijk uitgelegd. Mijntrebbe.nl een onduidelijke onoverzichtelijke site.

Correct en betrouwbaar

Deskundige medewerkers die meedenken en begeleiden met de bouw en de (voor)oplevering van de woning. Adequate dienstverlening na de oplevering (al mogen de zaken die iets langer duren beter gecommuniceerd worden) en zeer betrouwbaar ogende partij.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Ik had er meer van verwacht

Trebbe de verbouwing duurt lang. Ook aanpassingen aan de woning zijn niet altijd mogelijk Bijv op de 1e verdieping het muurtje in het midden te plaatsen zodat je 2 even grote slaapkamers heb

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw

Trebbe heeft onze woning gebouwd

Trebbe heeft onze woning gebouwd

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Erg fijne partij!

Trebbe is een erg fijne partij voor het bouwen van huizen. Gedurende het project wordt je goed op de hoogte gehouden, wordt er hard en nauwkeurig gewerkt en is de nazorg na behoren. Kortom: ga zo door!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Tevreden over het huis. Communicatie is minder. Na oplevering verloopt alles heel traag

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Keuken
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Vermoeiend na de aflevering van het huis

Trebbe doet niks meer naast de aflevering and als ze iets doen ja het niet goed gepland.

Matige bouwkwaliteit door onderaannemers

Zie bovenstaande zin,

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Tevreden over het huis, maar minder goede communicatie over de lopende open punten

Degelijk.

Degelijk, maar na oplevering moeilijk in contact.

Goed, maar mist communicatie

Prima ervaring overall, maar in communicatie met de klant kan er nog veel verbeterd worden. Vooral in de afhandeling van opleverpunten moet duidelijk gemaakt worden wat wanneer opgelost gaat worden.

• Advies N.v.t.

Tubantiasingel 63

7514AB ENSCHEDE

Over Trebbe Wonen B.V.

Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Tevreden eindgebruikers is ons doel. Wij stapelen dan ook niet alleen stenen. We geven mensen een plek waar ze prettig kunnen wonen, leven en werken. Waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. We hebben de kennis en ervaring van meer dan een eeuw bouwen. Dit beschouwen wij als een fundament voor de toekomst. Een duurzame toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en omarmen innovaties van harte. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie.

Over Bouwnu