Bouwkwaliteit is opvallend goed
We hebben ervaren dat Trebbe veel dingen kan versnderen als je dat graag wilt. Dus veel overleg voor en tijdens de bouw.
De afhandeling van de gebreken gaat op sommige punten goed, andere minder of niet. Dat het bad niet mooi wordt geplaatst vind ik heel erg. Van de Sluis kan het niet beter, ondanks extra instructie van Villeroy en Boch ( die ikzelf heb ingeschakeld ). Dan komt er daarna geen enkele communicatie hierover, voelt als take it or leave it.Ik moet het er maar mee doen. Terwijl ik overal wel de hoofdprijs voor betaald. P.s.: als ik zo zit te schrijven, merk ik dat het bad en de plaatsing hiervan me best dwars zit. Erg jammer.
Prima bouwbedrijf maar als de keet vertrokken is van het terrein moet je toch gaan leuren om iets voor elkaar te krijgen
Trebbe levert goede kwaliteit, heeft deskundig personeel en komt haar afspraken na.
Woning voldoet aan de verwachtingen.
Positief te ervaren dat een bouwer ook betrouwbaar kan zijn
Vriendelijk en open, maar communicatief kan het wat beter.
Was gewoon goed
Tubantiasingel 63
7514AB ENSCHEDE
Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Tevreden eindgebruikers is ons doel. Wij stapelen dan ook niet alleen stenen. We geven mensen een plek waar ze prettig kunnen wonen, leven en werken. Waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. We hebben de kennis en ervaring van meer dan een eeuw bouwen. Dit beschouwen wij als een fundament voor de toekomst. Een duurzame toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en omarmen innovaties van harte. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie.