Top klasse

Wat zal ik na invullen nog meer moeten zeggen,ik heb jullie toch al de hemel in geprezen

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Nette oplevering van het appartement en snelle reactie ook ná oplevering

zeer compleet en netjes opgeleverd. Makkelijk benaderbaar. Snelle reacties ook ná oplevering.

Kwaliteit van bouw is prima, communicatie is onder de maat

Kwaliteit van bouw is prima, communicatie is onder de maat

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Knap, woning netjes en op tijd opleveren in de afgelopen periode!

Corona, personeelstekort, materiaaltekort enz., we hebben er allemaal niets van gemerkt. Trebbe heeft gewoon keurig volgens planning gewerkt en opgeleverd. Dat horen we ook weleens anders... Nou alleen het staartje van het project ook nog netjes afronden, de laatste openstaande punten. Daar laten ze het een beetje liggen in organisatie en communicatie. Daar zullen we ook wel uit gaan komen, maar dat zou wat soepeler kunnen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Goed bedrijf dat goede kwaliteit levert.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Er is een mooi appartement opgeleverd

Prima begeleid in het hele bouwtraject.

100% dienstbaar in het hele proces

Informatie over de voortgang van de bouw vonden we wel wat karig maar het was ook coronatijd waardoor er geen contact en look & feel op de bouwplaats mogelijk was. Verder was iedereen zeer dienstbaar en reageerde onze contactpersoon in aanloop altijd op mailtjes ook al duurde dat soms even. Nergens in een welles-nietesdiscussie, altijd snel in een oplosmodus. Servicelijn na oplevering reageert altijd accuraat. Wie er ook langskomt altijd vriendelijk en voor zover we kunnen overzoen terzakekundig.

Kwalitatief goed!

De kwaliteit van bouwen is erg goed. Communicatie ook prima.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Een prachtige huis van goede kwaliteit gebouwd door Trebbe.

Vanaf start bouw zijn we uitstekend op de hoogte gehouden van de bouw en goed begeleid bij de verschillende keuzemomenten. Hebben uitstekende kwaliteit geleverd door heel bekwame en vriendelijke personeelsleden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Kwalitatief goed, binnen de gestelde termijn en met goede regelmatige updates

Zeer professioneel in de uitvoering en communicatie. Slechts enkele kleinere punten die verbeterd kunnen worden: vooral in de laatste fase want dan blijken een aantal zaken iets anders als vooraf gedacht en is de focus mogelijk een beetje weg.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Tijd van kopen en tijd van opleveren duurde 2 jaar.

Naar mijn idee is dat veel te lang. Opties waren minimaal omdat de bouw dan snel(ler) verloopt. Daar hebben wij dus niets van gemerkt. Het duurde lang.

Snel op klachten reageren

Goede informatie en snel en goed op klachten inspelen

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Echt een fijne ervaring gehad met trebbe en we wonen er met veel plezier, en super netjes dat ze na een ongeveer een maand na oplevering nog kwamen voor kleine klusjes echt top,ga zo door trebbe

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Mooie woningen, communicatie kan beter!

Trebbe bouwt netjes en keurig op tijd! Het gehele proces voor oplevering was super, proces na oplevering zijn verbeterpunten te behalen!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Logistiek, ruwbouw een voortvarende bedrijf. Laat het afweten bij de opvolging van restpunten.

Trebbe heeft het niet makkelijk gehad door corona en gebrek aan materiaal. Toch nagenoeg volgens plan opgeleverd. De oplevering leek nauwelijks restpunten te bevatten. Die werden goed en snel opgepakt. Daarna, tijdens ingebruikname kwamen er substantiële punten naar boven die zeer moeilijk aan te melden zijn, en niet serieus genomen werden waardoor ik er zelf achteraan moest. Dat wekte weer irritatie bij de opzichter. Hierdoor durfde ik nauwelijks meer punten aan te melden. Alles werd discussie terwijl het serieuze punten zijn die weken openstaan en naar blijkt niet opgepakt of doorgegeven zijn. Dit geeft me een vervelende nasmaak aan het contact met trebbe.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Trebbe heeft onze verwachtingen overtroffen

Helaas hebben we wel wat vervelende ervaringen met LIV gehad, over de badkamer en de keuken.

Kwalitatief goede bouwer

Prima huis opgeleverd, zouden betere keuzes kunnen maken voor partners. Denk hierbij aan KDN en Synchroon

Slecht

Communicatie

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

We zijn heel tevreden met ons huis!

We zijn tevreden met de bouw van ons huis. Qua communicatie had het beter gekund zodat we betere keuzes van te voren hadden kunnen maken.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw

Echte vakmensen

Zeer vakkundig personeel, alles is keurig afgewerkt. En de opleverpuntjes waren vooral dingen die even niet leverbaar waren.

Prima oplevering

Alles is naar wens en reparatieverzoek wordt prima opgepakt

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Slechte communicatie zowel tijdens als na de bouw

De communicatie vanuit Trebbe hebben wij als heel slecht ervaren. De kopersbegeleider wist nergens antwoord op te geven en het standaard antwoord was ‘nee’. We zijn heel blij dat we zelf op een aantal punten hebben aangedrongen, anders had er niets gekund. Daarnaast was er géén flexibiliteit om het huis te zien. Er is welgeteld één kijkdag geweest (toen het huis al in een vergevorderd stadium was) en toen deze ivm vakantie niet goed uitkwam werd geen enkele flexibiliteit getoond.

• Advies N.v.t.

Oke

Opzich prima. Vriendelijk en nemen de tijd om dingen uit te leggen. Sommige dingen en process soms onduidelijk. Nog steeds aan het wachten op een radiator….

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Het is een mooie woning en netjes opgeleverd

Trebbe is een partij die niet weg loopt voor dingen, ik ben erg tevreden!

Leer project

Ons eerste nieuwbouwhuis. Hoop geleerd

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Tubantiasingel 63

7514AB ENSCHEDE

Over Trebbe Wonen B.V.

Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren met een passie voor ontwikkelen en bouwen. Tevreden eindgebruikers is ons doel. Wij stapelen dan ook niet alleen stenen. We geven mensen een plek waar ze prettig kunnen wonen, leven en werken. Waar ze zich veilig en op hun gemak voelen. We hebben de kennis en ervaring van meer dan een eeuw bouwen. Dit beschouwen wij als een fundament voor de toekomst. Een duurzame toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Wij hebben oog voor de wereld om ons heen en omarmen innovaties van harte. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van nieuwbouw tot renovatie.

Over Bouwnu