Het bouwen van een huis is voor kopers een belangrijke beslissing waarbij veel komt kijken. De aannemer moet de klant meer het gevoel geven dat hij klant is. Nu lijkt het vaak dat het eenrichtingsverkeer is. Dat is zo afgesproken en daar wijken we niet van af hoor je te vaak.
Moeizaam
Helaas val ik in herhaling, Slechte kopersbegeleiders, goed bouwpersoneel met name utvoerder.
Goede aannemer, mooi produkt. ( Alleen de trappen zijn erg vuil opgeleverd met veel verf resten op de trappen.)
veel fouten gemaakt en deze worden niet of slecht opgelost
wij hebben onze ervaring als prettig en goed ervaren
Nvt
de ervaring is dat er zeer slecht gecommuniceerd wordt zowel voor tijdens en na de bouw,,,,,,,,,,,,,
Wij zijn tevreden over de bouw en het resultaat van onze nieuwbouw woning
Voldoende
Vriendelijk maar soms wat star.
Positief; goed mee te overleggen. Prima kwaliteit.
Prima begeleiding vanaf het begin ook via de makelaar kamphuis
in een woord prime
Veel te lange vragenlijst. Een slecht contrast in de vragen m’n voor mensen met een slechter gezichtsvermogen. Als ik dit had geweten had ik niet mee gewerkt.
Onze ervaring met ter steege bouw is goed
Heb de communicatie niet als erg positief ervaren. Te weinig feedback. Had wat meer over en weer cq aan gedragen ideeen van de werkemer verwacht. Als bv eerder gezegd was, dat de deuren hoger en daardoor de raampjes boven de deuren kleiner werden, had ik niet besloten ze niet aan te brengen. Er was gevraagd of ik screens wilde hebben. Ja dus. Er werden wel contact punten aangeled maar geen screens. Dit was een duidelijk negatief communicatie punt. Na oplevering geleverd. Prima geregeld door uitvoerder.
Goede ervaring gehad en ben superblij met mijn appartement.
Zoals verder geschreven
Wisselend, afhankelijk wie !
Nieuwbouw is voor de koper een heel avontuur, waarbij veel keuzes moeten worden gemaakt en met de nodige spanning of dingen wel goed zullen gaan. Ter Steege Bouw Vastgoed heeft per saldo prima gepresteerd en wij zijn heel erg tevreden met onze fijne nieuwe woning!
Gemengd
Prima degelijke bouwer. Woning is netjes afgeleverd zonder al te veel ernstige opleverpunten.
Reggesingel 32
7461AK RIJSSEN
Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen is onderdeel van Ter Steege Bouw Vastgoed. Ter Steege Bouw Vastgoed wil de meest betrouwbare partij zijn die het totale traject van Bouw en Vastgoed in het geheel verzorgt. Met oog voor de samenwerkende partijen, de bewoners, de omgeving en het milieu. Van initiatief tot ontwerp, realisatie, nazorg, beheer en onderhoud. Op alle fronten en in elk stadium denken we actief mee met vraagstukken, ideeën, wensen en doelen. Zo komen we samen met onze opdrachtgevers van idee tot ideaal. Onze organisatie is de gezamenlijke kracht van onze drie regionale bedrijven in Apeldoorn, Hardenberg en Rijssen.