Mooie woning gebouwd met een snel proces

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht van SDK. Gedurende het proces ben ik netjes begeleid en wist ik altijd waar ik aan toe was. Enkel het proces ten aanzien van de badkamer was me sterk tegengevallen. Prijzen van meerwerk zijn verder niet mis. Woning naderhand opgeleverd met weinig rest punten, blij mee!

Duidelijk maar weinig meedenkend

Soms te haastig en weinig extra opties. Wel duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Top ervaring

Prachtige woning van hoog kwaliteitsniveau.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Fijne communicatie, realistische planning & snelle oplevering

Vanaf het begin van het project zijn duidelijke prognoses gegeven over oplevering en wat ons te verwachten zou staan. Prognoses die ook realistisch bleken. Communicatie was altijd helder en snel. Tevreden over het eindresultaat.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Stam + De Koning komt de afspraken na en heeft goed werk afgeleverd.

Tijdens het proces zijn we in voldoende mate begeleid bij het maken van diverse keuzes omtrent onze nieuwbouwwoning. In het begin kon reactie nog wel enige tijd op zich laten wachten, maar nadat de bouwbegeleiding over was gedragen aan Claudia verliep communicatie goed. Afspraken werden nagekomen, en het kleine aantal gebreken dat geconstateerd was tijdens de oplevering zijn snel opgelost.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

te veel geld betaald voor hetgeen wat we gekregen hebben

Heb diverse keren gevraagd naar de specificatie van de facturen. In onze beleving hebben wij een woning gekocht voor 619K en het meerwerk is 52K en hebben we hebben voor 700K aan facturen gekregen. We hebben nooit antwoord gehad op het verschil tussen 700K en (619+52) 671K. 29K is nogal een verschil

• Nakomen afspraken N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Slechte aannemer.

Zeer teleurgesteld.

• Orde en netheid
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Dillenburgstraat 25 A

5652AM EINDHOVEN

Over Stam + De Koning Bouw bv

Stam + De Koning is een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in de regio Eindhoven. Met ruim honderd mensens ontwikkelen en realiseren wij sinds 1987 uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken en zorg. Dat doen we voor gemeenten, corporaties, zorginstellingen en andere opdrachtgevers, vaak in samenwerking met partners. Onze projecten zijn uitdagend, veelomvattend en complex. Trajecten waarbij het aankomt op innovatief vermogen en organisatietalent.

Over Bouwnu