Mijn ervaring is echt beneden peil. Ik heb nog nooit iemand gehoord met zoveel opleverpunten, het niet verkrijgen van informatie, het niet kunnen maken van afspraken of überhaupt communicatie te verkrijgen. Voor ons is dit ook nog niet afgehandeld
Wij werden voor en tijdens de bouw goed geinformeerd, de oplevering was binnen de gestelde termijn en de afwerking van de bij de oplevering geconstateerde mankementen werden op korte termijn naar tevredenheid opgelost. Nu 3 maanden na de oplevering zijn wij nog steeds erg blij met onze woning en de bouwwijze.
Stralen vakmanschap uit, met een luisterend oor. Bouwen netjes en komen afspraken na.
Vanaf de start van de bouw (fundering) tot aan de oplevering zijn er te veel dingen fout gegaan. Door het tijdig zelf signaleren van diverse zaken zijn grotere problemen voorkomen maar niet met alle goed bedoelde opmerkingen is wat gedaan. Heel veel dingen werden afgedaan met "komt wel goed". De verantwoordelijkheid om een tevreden klant te hebben werd door niemand genomen. Echte vakmensen met gevoel voor kwalitiet en oplossingen bij problemen heb ik niet gezien!!
Dit is de tweede keer dat ik een nieuwbouwhuis heb gekocht. Mijn ervaring met Schutte is volledig positief. De communicatie verliep heel soepel en alles werd volledig en duidelijk naar ons gecommuniceerd. Waardoor ik op elk moment wist waar ik aan toe was. Ze hebben netjes werk geleverd en op tijd opgeleverd.
Ik vond de renovatie zwaar, want ik had het gevoel dat ik half moest verhuizen. Alleen de meubels mochten blijven staan, maar alles moest wel verschoven worden. Verder moest ook de berging leeg en dat is voor mij helemaal veel werk geweest. Er werd ons een container beloofd om wat spullen van ons erin te zetten, maar die beloofde container heb ik nooit gezien. Ik heb zelf een container moeten huren. Verder ging niet alles in één keer goed met de renovatie. Er moest daarna nog wat dingen beter afgewerkt worden. Dit heeft mij veel extra tijd en energie gekost en ik heb een aantal keren vrij moeten nemen. Uiteindelijk is alles toch goed gekomen. Ik zag ook enorm tegen deze renovatie op en ik ben bij dat alles nu achter de rug is.
Prima bouwbedrijf, die goed werk levert en afspraken nakomt
Woning erg snel opgeleverd (9 maanden). Het verfwerk buiten had beter gekund maar over het algemeen genomen erg netjes opgeleverd. Complimenten voor Rene (uitvoerder) voor de nagekomen afspraken en verbeterpunten.
Blij dat het hele bouwproces achter de rug, nu genieten van de woning.
Termijn waar binnen gebouwd prima. Schilderwerk helaas wel erg minimaal.
Ons huis is erg snel opgeleverd (enkele maanden eerder dan we hadden verwacht) met een over het algemeen goed kwaliteitsniveau. Let wel tijdens de bouwperiode goed op alle details en trek vroeg aan de bel als er iets opvalt.
werkt klantgericht
Snel gebouwd (9 maand), netjes op het terrein tijdens de bouw, Bekijken van woning 2 keer officieel, 3 keer onofficieel (dank aan uitvoerder Rene). Oplevering prima. Huis zag er schoon en netjes uit. 18 punten vooral cosmetisch. Schilderwerk tja. er zit verf op volgens het bouwbesluit. Punten na oplevering wegwerken. Sommige snel en netjes, sommige duurde echt te lang, Sommige moeten nog. Tja onderaannemers iets meer expertise in eigenhuis zou de bouwer goed doen.
Prima bouwbedrijf - goede woning voor ons gebouwd zonder problemen.
Kan beter
Dure krakende trap wordt niet naar behoren gerepareerd
Na aankoop waren de beslistermijnen erg kort de opties die i.e.i. geboden werden beperkt en achteraf niet voor iedereen hetzelfde aangeboden. De communicatie was soms stroef behalve met de uitvoerder ter plaatse. Tijdens bouw al zaken moeten aangeven zoals metselwerk. Maar meest ontevreden met afwerkingsniveau. Veel zaken kloppen niet. Enkele voorbeelden zijn, afwatering garagedak, scheef metselwerk horren die niet passen en uit te ramen vallen etc. etc..
We kregen vaak maar een week de tijd om allerlei beslissingen te nemen voor onze nieuwbouw woning. De bouw leek af en toe wel een vuilnisbelt. Veel muren waren scheef in woning en het metselwerk buitenkant was rond uit slecht te noemen
door de tijdsdruk is de afwerking beneden de maat gebleven. helaas nog veel opleverpunten die hersteld moeten worden. vanaf het eerste gesprek met schutte bouw was het aaanspreekpunt prettig. snelle reactie op vragen via de mail. echter de extra opties hadden een korte reactietijd. waardoor je heel snel en in een heel vroeg stadium al beslissingen moest nemen. dit was daarna ook niet meer te herroepen.
Beste medewerker, Het eerste gedeelte van de bouw met Jan vondt ik de communicatie slecht, soms 2 weken op een antwoord moeten wachten. Ook niet echt meedenken met de klant. Met Adco ging het veel beter. De kijkdag was n.m.m. veel te laat. Bouwkundig zag het huis er goed uit. Hoop dat de openstaande punten nog goed worden afgewikkeld. Op de bouw was het verder erg rommelig. Totale oordeel zit op 3,5 sterren.
Hartelijk dank voor uw reactie en voor het aandragen van uw verbeterpunt voor wat betreft de kijkdag. Hier gaan we zeker wat mee doen in de toekomst. Bedankt voor uw aanbeveling. Wij wensen u veel woonplezier!
Te weinig kwaliteit voor te veel geld qua bouwproject en slechte communicatie
Hartelijk bedankt voor het invullen van de review. Uw feedback is waardevol voor ons, wij koppelen dit terug aan ons team. Wij wensen u veel woonplezier in Zeewolde!
Slecht bereikbaar, veel heen en weer schuiven, niet bestaande communicatie over de afhandeling van zaken na oplevering.
Bedankt voor het invullen van de review. Vervelend dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachting heeft voldaan. Wij koppelen uw feedback terug aan het team en gaan ons proces hierin verbeteren. Ondertussen zijn de punten van de oplevering in de planning opgenomen. Mocht dit niet zo zijn, neemt u gerust contact met ons op. Wij wensen u veel woonplezier!
doet niets meer/minder dan afgesproken en trekt de handen ervan af zodra het kan. geen service.