Prima bedrijf, afspraken goed nagekomen

Wij hebben onze kozijnen in de slaapkamer vervangen door kunststofkozijnen en HR ++ glas. Dit alles in volle tevredenheid. Medewerkers werken netjes en alles keurig opgeruimd. Fam. Post

Riezebos Bouwbedrijf staat voor 100% kwaliteit en klanttevredenheid

Riezebos Bouwbedrijf heeft in een bestaand appartementencomplex in Zwolle ons terras voorzien van balkonbeglazing bestaande uit 8 schuivende en draaibare panelen! Dit is was een recente innovatieve technische oplossing die door projectleider Leo Zwitser van Riezebos Bouwbedrijf is voorgesteld. Uitvoering was februari 2024. door een Riezebos team van 2 uitvoerende medewerkers op de 4e verdieping. Wij zijn zeer tevreden over de geboden technische oplossing en de montage! Wij kunnen dan ook Riezebos Bouwbedrijf aanbevelen als een deskundig en dienstverlenend bouwbedrijf die waarmaakt wat is afgesproken van offerte, opdracht en oplevering! zie ook de website voor meer informatie http://www.riezebos.nl

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Fijn bedrijf om een verbouwklus mee te doen

Twee jaar geleden het besluit genomen om thuis een flinke verbouwing/modernisering door te voeren (nieuwe kozijnen, schuifpui, vloerverwarming en afwerking). Voor een eerste kennismaking en advies een afspraak gemaakt met Leo Zwitser van Riezebos, Genemuiden. Tijdens het proces werd er goed meegedacht over de keuzes die we wilden maken m.b.t. materiaal en indeling. In de planning meermaals contact gehad om zaken af te stemmen en te fine-tunen. De werkzaamheden waren strak gepland en goed op elkaar afgestemd. De medewerkers die we hier over de vloer hadden werken netjes en zijn prettig in de omgang. Ook in de after-sales alleen maar goede verhalen. Kleine onvolkomenheden die je toch tegenkomt worden professioneel en zonder gedoe opgelost. Voor een verbouwklus waarbij je volledig ontzorgt wordt en waar ook kwalitatief goed werk wordt geleverd, zou ik Riezebos 200% aanraden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer, Beglazing en kozijnen, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Van begin tot eind tevreden

Wij hebben onze achtergevel woonkamer/keuken laten vervangen en op 1e verdieping houten kozijnen naar kunststof. Vanaf ons eerste bezoek in de showroom zeer prettige communicatie. Waar goed naar onze wensen werd geluisterd, maar ook professionele tips voor zaken waar we zelf niet aan dachten. De verbouwing (bijna 2 weken) zeer professionele werkers in huis gehad die niet alleen dachten aan de opdracht maar ook meedachten met de zaken die na deze verbouwing kwamen. (Nieuwe keuken via ander bedrijf). En tijdens verbouwing elke dag het heel netjes achterlieten. Zeer tevreden!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Betrouwbaar en professioneel zoals gewend.

Werkzaamheden professioneel uitgevoerd. Ook de nazorg is uitstekend. Prettige samenwerking in de 5 weken dat ze bezig waren. Meer aandacht voor mogelijk hergebruik van materialen (circulaire economie) is gewenst.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service, Overige

Vertrouwen en kwaliteit

Levensloopbestendig zonder traplift In 1981 zijn we uit een flat in de Bijlmer naar Lelystad verhuisd. In 2002 hebben wij ons huidige huis laten bouwen met een extra grote garage met het idee om daar in de toekomst een slaapkamer te creëren. We hebben gekeken naar een Knarrenhof of een appartement in Lelystad. Over Knarrenhofjes wordt veel geschreven maar er is gewoon weinig op de markt. Een appartement is prachtig, maar wij hebben dertig jaar in Amsterdam op etages gewoond en voelen daar weinig voor. Ons huis met ruime tuin, een eigen parkeerplaats in een straat waar iedereen naar elkaar omkijkt, geef je niet zo snel op. Een andere optie was ons huis levensloopbestendig maken. Onze zoon die een eigen architectenbureau heeft, ( www.bloota.nl ) is voor ons aan de slag gegaan. Een groot deel van de garage is nu getransformeerd naar een badkamer, een hal met een kast voor de wasmachine/droger, en een garderobekast. Achter de garage is een kleine uitbouw gesitueerd waar we slapen met prachtig uitzicht op onze tuin. Met het ontwerp van onze zoon hebben wij bij verschillende aannemers een gesprek gehad. Bij Riezebos klikte het direct. We hadden geen standaard uitbouw met standaard materialen, dus het was ook geen routine klus. Na diverse afspraken kon de bouw beginnen. Het is wel een hele gewaarwording als de heimachine en de graafmachine dwars door je garage de tuin in rijden. Wij hebben grote bewondering voor de logistiek van het bouwbedrijf Riezebos! De hele constructie van de aanbouw, veel timmerwerk, is gerealiseerd door Jarno en zijn leerling Jannick. Wat een vakmensen! Kleine problemen werden direct opgelost en er werd niet moeilijk overgedaan. De slogan van het bedrijf ‘U merkt nauwelijks dat we er zijn’ klopt. De gemaakte afspraken werden keurig nagekomen en dat geeft vertrouwen. De onderaannemers hebben goed werk geleverd en de betaling was pas na oplevering van de bouw! Voor meer foto’s van deze verbouwing kunt u kijken op: www.bloota.nl Margien en Teunis

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur

Verbouwing naar volle tevredenheid

Ons huis was aan een opknapbeurt toe. Riezenbos heeft dit keurig uitgevoerd. Zowel het vervangen van schuifpui, verwijderen van plavuizen en het stucwerk is keurig gedaan. Goede afspraken op papier en achteraf betalen. Zeker aan te bevelen

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Duidelijke communicatie & kwaliteit!

Erg prettig contact gehad met meerdere personen van Riezebos. Duidelijke en snelle communicatie, van begin tot eind. Uiteindelijk onze nieuwe tuindeuren precies geplaatst volgens afspraak. Wij bevelen Riezebos zeker aan!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Dit bedrijf is iedereen aan te bevelen

Zeer professioneel personeel. Uitstekend advies . Hele bovenverdieping reeds jaren eerder van kunststof kozijnen door Riezebos laten plaatsen. Zeer goede ervaring met dit bedrijf gehad vandaar geen moment getwijfeld om de benedenverdieping ook door Riezebos te laten uitvoeren. Bovendien blijft de communicatie tussen dit bedrijf en cliënt in een hele gemoedelijke sfeer verlopen zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Riezebos Bouwbedrijf is betrouwbaar, levert prima werk en met persoonlijke aandacht

Een aantal jaren geleden heeft Riezebos een verbouwing in onze woning gedaan, naar onze volle tevredenheid en onlangs hebben ze bij ons weer een flinke klus geklaard. Ook nu zijn we weer heel blij met het resultaat. De mensen van Riezebos denken met je mee en voeren de werkzaamheden vakkundig en nauwgezet uit in een prettige sfeer. Ga je in zee met Riezebos, dan kun je ervan uitgaan dat er prima werk geleverd wordt. Alberdien en Ieke Haarsma te Zwolle

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Snel en prettig in communicatie en professioneel

Mijn bouwproject was een forse aanbouw aan de bestaande woning. Het hele project heb ik aan Riezebos overgedragen. Ze hebben een grote showroom waar ik alle opties heb kunnen bekijken en proberen waardoor ik een goed beeld kreeg van de te gebruiken materialen van steen tot schuifpui (afwerking). Dit heeft mij enorm geholpen om uiteindelijk een resultaat te krijgen waar ik blij van wordt. Riezebos reageerde snel op mijn aanvraag voor de bouw, daar waar andere bedrijven zich verontschuldigen dat ze de telefoon opnamen... omdat ze op een andere telefoontje zaten te wachten... of helemaal niet reageerden of na een maand of twee, nadat ik alles met Riezebos al in kannen en kruiken had. De planning is keurig aangehouden en de kwaliteit van het werk is uitmuntend. Ook prettig dat er een contactpersoon is die ik voor alles kan bellen en goed bereikbaar is. Riezebos regelt het daarna. De straat was ook tevreden over Riezebos omdat keurig werd gecommuniceerd over mogelijke overlast door bouwkranen e.d.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Outstanding quality with best customer satisfaction.

I recently had the pleasure of working with Riezebos Company on the renovation of my house, and I am thoroughly impressed by their exceptional service. From meticulous planning to flawless execution, they made our renovation dream come true. Despite encountering several changes, the team handled everything with impressive calm and professionalism, prioritizing customer satisfaction. A special mention goes to Klaas Willem, who stood out with his cool, and dedicated approach. Klaas always listened attentively to my needs and ensured that my vision was realized. The quality of their work is outstanding, surpassing my expectations, and the cost was surprisingly reasonable for such supreme quality. I highly recommend Riezebos Company to anyone seeking a company that excels in customer satisfaction, quality, and professionalism. Thank you, Klaas Willem, for your exceptional dedication and hard work. Special thanks to the johan and team.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Beglazing en kozijnen, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Goede aannemer met prettige mensen die aaneengeschakeld doorwerken

Wij zijn heel blij met onze nieuwe (aanbouw) garage. Deze past heel mooi bij de woning en voldoet aan onze verwachtingen. De collega’s van Riezebos hebben netjes gewerkt en waren heel vriendelijk gedurende de bouw. We vonden het erg fijn dat er achter elkaar werd doorgewerkt zodat de verbouwing snel uitgevoerd kon worden. Een misverstand tijdens de bouw hebben we in goed overleg met elkaar opgelost. Wij gaan nog lang genieten van onze garage en kunnen Riezebos dan ook zeker aanbevelen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Geweldig team met veel vakmanschap wat haar afspraken nakomt!

Riezebos is bij ons 2 weken aan het verbouwen geweest en we zijn hier zeer tevreden over, Ik kan ze iedereen aanbevelen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

werk meer dan goed uitgevoerd

werk zeer naar wens uitgevoerd en afgewerkt. Zelfs kleine hersteldingetjes worden uitgevoerd zonder dat hier ruchtbaarheid aan wordt gegeven. Na vertrek alles schoon en opgeruimd.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Beglazing en kozijnen

Zeer vakkundige medewerkers 10 plus voor professionele uitvoering

Kunststof kozijnen op een perfecte manier geplaatst en afgewerkt. Zeer vakkundig en bijzonder net en professioneel personeel.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Het werk werd met grote deskundigheid en door zeer correct optredend personeel uitgevoerd

Het plaatsen van vogelschroten onder ons pannendak is naar zeer grote tevredenheid gedaan.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.

Goede communicatie, professioneel, vakwerk

Wij hebben hele fijne ervaringen met Riezebos. Vanaf het begin was de communicatie erg prettig. Op elke vraag kregen we snel, uitvoerig en netjes antwoord. Dat waren we ook wel eens anders gewend. Ook tijdens de bouw ging de samenwerking erg prettig. We kregen een duidelijke planning die ook werd nageleefd. Als er wat veranderde hoorde we dit op tijd. Over de bouwkwaliteit zijn we ook zeer te spreken. Doordat Riezebos met vaste onderaannemers werkt bieden deze hoge kwaliteit en verloopt de samenwerking soepel. Echt super tevreden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Keuken, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Professioneel bedrijf, betrouwbaar en meedenkend..

Goede ervaring met Riezebos, zeker een aanrader. Vriendelijk en vakkundig personeel. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en het eind resultaat.

Mooie uitbouw

Zeer tevreden, goede communicatie en volgens afspraak.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Prima bouwbedrijf dat goed meedenkt

Op zoek naar een aannemer voor een aantal werkzaamheden op onze begane grond (uitbouw / vloerverwarming / stucplafond) kwamen we o.a. bij Riezebos terecht. In het voortraject werden we zeer aangenaam verrast door de manier waarop Riezebos (in de persoon van Klaas Willem) met ons meedacht over allerlei praktische zaken. Hij deelde de voor- en nadelen van diverse keuzes op een eerlijke en ongedwongen manier met ons. Dat hebben we als heel prettig ervaren. Riezebos stak daarin met kop en schouders boven veel andere bouwbedrijven uit. Het gaf ons zoveel vertrouwen dat we besloten om met Riezebos in zee te gaan. Tijdens de eerste dagen van de verbouwing zaten er helaas een aantal dingen tegen waar de uitvoerder beter over had mogen communiceren. Dat die tegenslagen elkaar in rap tempo opvolgden, heeft ons best de nodige stress bezorgd (temeer vanwege de vrij strakke planning), maar uiteindelijk heeft Riezebos dat gelukkig wel allemaal keurig opgelost. Ook de nette manier van werken - zowel van Riezebos zelf als van hun onderaannemers - verdient absoluut een pluim. De verbouwing is inmiddels achter de rug en we zijn heel blij met het eindresultaat. Nogmaals dank, we bevelen jullie absoluut aan!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Genieten van mooie aanbouw

Dit is de tweede keer dat we een relatief grote verbouwing door Riezebos bouwbedrijf hebben laten uitvoeren. Wederom met een prachtig resultaat, waar we ontzettend blij mee zijn. Dit keer hebben ze een uitbouw voor ons gemaakt aan de achterzijde van het huis. Een mooie drie meter erbij, grote ramen tot aan de grond. Supermooi. En we hebben eindelijk ruimte voor een grote eettafel en hebben ruimte om in de woonkamer rond te lopen. Het is ook goed geïsoleerd en snel opgewarmd. Over de kwaliteit en eindresultaat niks dan goeds te melden. Kan ze ook absoluut aanraden. We hebben wel de impact onderschat. Een uitbouw in de winter. Terwijl het continu regende. Het was maar een paar weken, maar het was niet warm in huis. En de geplaatste schot beschermde de woonkamer prima, maar maakte alles wel donker en somber. Das allemaal Riezebos niet direct aan te rekenen natuurlijk. Helemaal omdat de werkzaamheden op ons verzoek later zijn uitgevoerd dan in eerste instantie besproken, de buren sloten aan en die hadden meer tijd nodig. Door het slechte weer werden werkzaamheden niet altijd op geplande momenten uitgevoerd. En daar werd dan pas achteraf over gecommuniceerd. Dat het een dag - of twee of drie - later zou worden. Dat draagt op zo'n moment niet bij aan de stemming. De contacten waren wel altijd vriendelijk en correct. De mannen baalden zelf ook als er niet doorgewerkt kon worden. Nu ik hier vanaf de bank de uitbouw inkijk en behaaglijk warm zit, vraag ik me af waar ik me druk om maakte. Maar toch. Als je - zoals wij - geen enkele kaas gegeten hebt van (ver)bouwen of doe-het-zelven, dan zou wat meer verwachtingsmanagement prettig zijn. En dan hadden wij er misschien voor gekozen om dit niet in de winter te doen. Of om tijdelijk ander onderdak te zoeken.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Ons ervaring met Riezebos Bouwbedrijf: Vanaf de eerste gesprek tot de oplevering was goed verlopen. Communicatie en de werkzaamheden verliepen uitstekend Op de werkbus staat : je merkt niet dat we er zijn en dat is ook zo! Ik raad iedereen Riezebos Bouwbedrijf aan.

Wat een leuke vakmensen

Riezebos en zijn mensen hebben een kunststofkozijn (het laatste van vier) bij mijn moeder van bijna 95 jaar geplaatst. Mijn moeder was zo blij met de vakkundigheid en vriendelijkheid van Johan en zijn mensen! Hele prettige collegiale werksfeer en toch gewoon lekker doorwerken! Ze zag er erg tegenop maar na afloop was ze heel blij dat het zo goed gegaan was. Alles precies volgens afspraak gedaan en zonder veel rotzooi en met een stof/warmtescherm in de kamer. Complimenten dus voor deze vaklui!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Top!

Riezebos heeft bij ons een uitbouw/opbouw van de 2e verdieping geplaatst. Hele fijne communicatie vooraf, tijdens en na de verbouwing. Daarnaast is het precies zo geworden zoals we vooraf hadden gehoopt. Ik zou Riezebos zeker aanbevelen!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Zonnepanelen/zonneboiler

Nylonstraat 2

8281JX GENEMUIDEN