ondermaats
Goede bouwervaring
Zie vorige vragenlijst
De kwaliteit is goed alleen de communicatie was in het begin heel slecht. Toen er een nieuwe dame kwam als woon begeleider was de communicatie wel goed. Veel meer werk wat we achteraf zagen bij buren kon wel, als je er naar vroeg. Ik had liever gehad dat dit openbaar was zodat we het konden aankruisen.
Tijdens de bouw wilden we de schuifpui richting aanpassen, dit was tijdens het kiezen niet duidelijk aangegeven. Pas op het moment toen we een kijkdag hadden, zagen we pas de richting en hebben we het zsm aan de bouw doorgegeven om het aan te passen. Helaas kon dit niet meer naar ons wens aangepast worden. Dit is een mindere punt.
Fijne vakmensen, goede degelijke authentieke bouwer. Gebruikt kwaliteitproducten en zet goede leveranciers/aannemers in. Mensen die weten wat kwaliteit inhoud.
Slechte communicatie vanuit kantoor. Mannen op de bouwplaats vriendelijk en behulpzaam. Graag nog wat toelichting over de werking van de warmtepomp.
Deskundig en vriendelijk
Onze ervaring (eindtraject) was prima.
...
Mooi huis goede materialen. Prima samenwerking
geen zin om te typen
Rehorst bouw laat duidelijk zien dat zij deskundigen zijn in het werkveld. Ze nemen de tijd voor de klant en beantwoorden de vragen snel en vakkundig. De bouw medewerkers zijn sociaal en werken en denken erg goed mee. Geven ook goed advies hoe zaken makkelijker en evt sneller kunnen. Denken mee in kostenplaatje en zijn bereid om extra werk voor je te verrichten waar nodig. Top service!
Prima aannemer, mensen op de bouw functioneren prima. De verkoopbegeleider liet helaas af en toe een beetje te wensen over. Overall gezien, een prima ervaring.
Leveren goede service, komen afspraken na. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.
Erg prettig
Ik zou iedereen een woning aanraden die door reehorst is gebouwd Goede communicatie en kopers begeleiding
Een nieuwbouwwijk in corona ontwikkelen en bouwen. Kopers tevreden houden en goede producten leveren, dat is heel goed gelukt. Wij hebben echt geboft met zo’n bouwer. Goede kwaliteit, communicatie en resultaat!
Wij hebben de opleverpunten moeten opsturen omdat deze niet bekend waren bij de nazorg.
Woning werd relatief snel opgeleverd, communicatie over het algemeen prima. Enige echte punt van kritiek is de keukenleverancier waarmee gewerkt werd in dit project.
De bouw van de woning liep voorspoedig. Goed gebouwd met weinig opleverpunten. Kwalitatief op orde.
Kadijk 4 A
2861CM BERGAMBACHT
Optimale kwaliteit, service en investeren in de toekomst! Rehorst Bouw is onderdeel van de Adriaan van Erk Groep. De verschillende bouwbedrijven binnen Adriaan van Erk werken intensief samen en wisselen kennis en ervaring uit. Rehorst Bouw is gespecialiseerd in gietbouw. Een snelle en zeer gerespecteerde bouwmethode, die zich perfect leent voor grote seriematige woningbouw en de bouw van appartementencomplexen. Om de kwaliteit te bewaken worden duurzame materialen gebruikt en hoge kwaliteitseisen gesteld. Het grote voordeel van één partij die het gehele bouwproces beheerst en overziet, is de effectiviteit en efficiency in de uitvoering, uitgedrukt in tijd en kosten.