nette mensen en nette oplevering
Erg tevreden over het huis, weinig aandachtspunten tijdens oplevering. Oppakken van de openstaande punten verloopt wel enigszins langzaam. Organisatie (zowel buiten als op kantoor) goed bereikbaar en open in communicatie.
Overal is het huis netjes opgeleverd. Met name het meerwerk (wijzigingen) zijn er wat problemen geweest. Vriendelijke medewerkers maar communicatie (centraal oppakken) in geval van problemen met onderleveranciers kan beter.
Algeheel goed, aantal minpunten maar dat zal een andere partij ook hebben. Grootste gemiste kans: Niet meedenken over een warmtepomp/ arrogante houding directie Adriaan van Erk (zowel de makelaar als meneer van Erk zelf vonden het allemaal niet nodig om over een warmtepomp mee te denken).
In het algemeen een prima ervaring. Je moet zelf het initiatief houden in de communicatie, maar er is veel mogelijk.
Huis nog geen eens af, hebben nu al in de meerwerkopties veel problemen. Dingen worden verkeerd uitgevoerd of zelfs verkeerd ingemeten. Bijvoorbeeld, Leidingen van de badkamer zitten in onze slaapkamer. De communicatie met zogezegd de 'klantenservice' van, van Erk, (laat ik het netjes houden) is belabberd. tot nu toe slechte bouwer wat wij dachten dat hij als beste bouwer van Nederland was.....inderdaad was!!! Tot nog toe alleen maar ergernis.. Als ik dan teruglees in de recensies over keukenvision of van Munster houd ik mijn hart vast wat er nog komen gaat. wordt nog vervolgd
In je gezicht zijn ze aardig maar als je je omdraait is dit wel anders.
Geachte heer Van Huizen, Bedankt voor uw review. Naar aanleiding van ons gesprek hebben we uw verbeterpunten opgepakt. Fijn om te vernemen dat u verder tevreden bent over de kwaliteit van de woning. Met vriendelijke groet, Jennifer, Rehorst Bouw B.V.
Mooie woning gebouwd dood deskundig bouwbedrijf!
Wij hebben niets dan goede herinneringen aan de periode voorafgaand- en tijdens de bouw van onze woning. De communicatie hebben we als erg prettig ervaren, we kregen snel antwoord op onze vragen van de bouwbegeleider. Daarnaast zijn we deskundig geadviseerd bij de herinrichting van een verdieping waarbij niets onmogelijk leek. Deze flexibele houding is erg prettig. We hebben onze woning iedere maand kunnen bezichtigen, ook buiten de reguliere kijkdagen om was er gelegenheid om iets op te meten in de woning, dit uiteraard in goed overleg met de uitvoerder. De woning is netjes gebouwd (opgeruimde bouwplaats!) en keurig afgewerkt. De minimale opleverpunten zijn binnen twee weken opgelost.
Prima ervaring
Tijdens en na oplevering erg fijne communicatie Waar echt de tijd voor genomen word, geen gehaast. De punten die zijn opgenomen zijn allemaal netjes opgelost.
Hele leuke tijd beleefd. De uitvoerder super vriendelijk en altijd in voor een lolletje. Kwaliteit van de woning is super.
Bouw begeleiding prima, achter af lang openstaande punten en slechte medewerkers die te pas en te onpas aan de deur staan om iets op te lossen, sterker nog "nog slechter achter te laten".
Rehorst heeft onze nieuwbouwwoning gebouwd
Alles is nagekomen wat beloofd is
Netjes gewerkt, aardig personeel
Duidelijk
en als iets toevallig niet op papier staat houden ze toch hun afspraken. Als ik een punt moet noemen is dat de communicatie over oplevering iets beter had gekund en dat sommige dingen aan de prijs zijn maar niet buitensporig.
Babshshdh
Punctueel. Geweldige bouwopzichter. Zeer betrokken en hulpvaardig.
Kadijk 4 A
2861CM BERGAMBACHT
Optimale kwaliteit, service en investeren in de toekomst! Rehorst Bouw is onderdeel van de Adriaan van Erk Groep. De verschillende bouwbedrijven binnen Adriaan van Erk werken intensief samen en wisselen kennis en ervaring uit. Rehorst Bouw is gespecialiseerd in gietbouw. Een snelle en zeer gerespecteerde bouwmethode, die zich perfect leent voor grote seriematige woningbouw en de bouw van appartementencomplexen. Om de kwaliteit te bewaken worden duurzame materialen gebruikt en hoge kwaliteitseisen gesteld. Het grote voordeel van één partij die het gehele bouwproces beheerst en overziet, is de effectiviteit en efficiency in de uitvoering, uitgedrukt in tijd en kosten.