De communicatie is verschrikkelijk ondanks dat ik dat al meerdere keren heb aangegeven. Alles gaat mis bij ze en het enige wat ik hoef te doen is het te slikken en de facturen te betalen. Ook het eerlijke gesprek is niet mogelijk, ze weigeren überhaupt een ander contactpersoon dan de kopersbegeleiding door te geven. Spijt dat ik hier een woning heb gekocht.
Beste Bart, Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat u in deze fase van het lopende project teleurgesteld bent in onze communicatie met u. Wij hopen dat we in ons reeds geplande persoonlijke gesprek met u e.e.a. ook naar uw tevredenheid kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Jennifer - Rehorst Bouw
Prettig bedrijf en mensen
Hoge kwaliteit in product en klantcontact
Klantcontact bleeft vriendelijk en had uiteindelijk stappengenomen, terwijl de enkele eerder gemelde punten bij oplevering niet werden opgenomen.
Prettige samenwerking en correcte service.
Prima.
Positief, alleen tijdens de bouw wel wat vaak gezegd "dat komt wel goed" op opmerkingen (lekkage). Maar uiteindelijk kwam dat ook goed.
The Company from starting gave us a trust and at the end they did not disappointed us. Because of our lack of Dutch, all our commination was in both language. They were so polite and patient during these commination phase. Constriction is very good and they hand over the properties very little almost without problem. At the end we are very happy and thanks to all.
Het product, ons huis, is erg deskundig afgeleverd. Er is, voornamelijk, gekozen voor goede producten. Voor een groot deel erg tevreden. Jammer dat het nog niet mogelijk was om 2 jaar geleden alles al gasloos te maken. Daar hadden jullie eerder wat mee kunnen doen. Daar liepen jullie in achter. Maar de rest van het huis is goed! Hoofdkantoor personeel is niet allemaal even aardig en vriendelijk, maar hoofduitvoerder op het terrein was erg vriendelijk en behulpzaam.
tijdens de bouw goed ervaring en na oplevering liet het te wensen over
Nazorg laat de wensen over.
Regelmatig telefonisch contact gehad en altijd goed en vriendelijk geholpen.
Vanaf het begin van het nieuwbouw project tot en met de oplevering een en al lof over Rehorst Bouw B.V.
Goede ervaring met Rehorst Bouw.
Over het algemeen positief.
Nvt
Zie de antwoorden dat we helaas nog niet 100 % tevreden zijn i.v.m. de nog niet opgeloste klachten.
Zie eerdere opmerkingen.
Prima kopersbegeleiding van begin tot eind en verder
Goede begeleiding en fijn contact echter de nazorg laat te wensen over
Zie ingevulde lijst
Klantvriendelijk bedrijf
top
Kadijk 4 A
2861CM BERGAMBACHT
Optimale kwaliteit, service en investeren in de toekomst! Rehorst Bouw is onderdeel van de Adriaan van Erk Groep. De verschillende bouwbedrijven binnen Adriaan van Erk werken intensief samen en wisselen kennis en ervaring uit. Rehorst Bouw is gespecialiseerd in gietbouw. Een snelle en zeer gerespecteerde bouwmethode, die zich perfect leent voor grote seriematige woningbouw en de bouw van appartementencomplexen. Om de kwaliteit te bewaken worden duurzame materialen gebruikt en hoge kwaliteitseisen gesteld. Het grote voordeel van één partij die het gehele bouwproces beheerst en overziet, is de effectiviteit en efficiency in de uitvoering, uitgedrukt in tijd en kosten.