Heldere communicatie, gemaakte afspraken nagekomen, vakwerk geleverd.

Fijn contact gehad met Ronny die bij mij het gehele verbouwingstraject begeleid heeft met goed advies en heldere communicatie rondom planning, werkzaamheden, meer- en minderwerk, enzovoorts. Ik wist op ieder moment waar we stonden en wanneer de volgende werkzaamheden uitgevoerd zouden worden wat ik als zeer positief ervaren heb. De verbouwingswerkzaamheden zijn uitgevoerd door echte vakmensen en ik ben dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. Ook de onderaannemers waar Pennings Bouw mee werkt leveren vakwerk en goede service. Ik wil dan ook iedereen van harte Pennings Bouw aanbevelen!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Nauwkeurige vakmannen en uitstekende communicatie

Van begin tot eind hebben wij de samenwerking met Pennings Bouw als zeer prettig en professioneel ervaren. Ronny heeft het hele project zeer kondigen op een prettige manier begeleid. De communicatie was altijd goed en aanpassingen konden snel gebeuren. De timmermannen hebben de klus geklaard alsof het hun eigen huis was. Er werd goed meegedacht en overlegd. Zoek je een goede aannemer? Bel Pennings!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Een net bedrijf met goed vakmanschap

Pennings Bouw heeft bij ons de nieuwe vloer, erker, kozijnen en schoorstenen gerealiseerd. Dit is goed verlopen met van tevoren duidelijke communicatie en een prettige omgang. Het personeel is vriendelijk, meedenkend in de verschillende situaties en levert goed werk af. Wij zijn erg blij met het resultaat en raden Penning Bouw zeker aan!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Dak, Vloer, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

Prima werk afgeleverd

Duidelijke offerte afspraken na gekomen en alles schoon en keurig opgeleverd. Zeer tevreden met onze nieuwe kozijnen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Uitstekend bouwbedrijf met oog voor detail en nauw klantcontact.

Wij hebben Pennings Bouw ingeschakeld voor het bouwen van een vrijstaande woning. Onze architect heeft een uniek en modern ontwerp gerealiseerd dat op technisch vlak de nodige uitdagingen met zich meebracht. Ronny, als Projectleider, nam hierin het voortouw en stond in nauw contact met ons, architect, constructeur, onderaannemers en het team op de bouwplaats om dit ontwerp te verwezenlijken. Pennings Bouw heeft een prachtig villa gerealiseerd met een hoog kwaliteit- en afwerkingsniveau. Het was fijn werken met Ronny, Martin en de overige teamleden. Gedegen voorwerk, transparantie en korte lijnen in de communicatie waren erg prettig. Dat is in deze branche niet vanzelfsprekend. Bedankt voor het topwerk. Wij bevelen Pennings Bouw zonder twijfel aan!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Vakkundig en prettig, hoge kwaliteit

Onze ervaring met Penningsbouw is zeer positief. Duidelijke afspraken op basis van volledig inzicht in kosten, waaronder de offertes van onderaannemers. Prettig en constructief contact. Uitvoering heel vakkundig, met een hoge kwaliteit. Daarbij werd er ook heel netjes gewerkt en iedere dag opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Uitstekende ervaring met het team Pennings

Gedurende het gehele proces een uitstekende maar ook aangename ervaring Uitstekende vaklui , zowel in eigen dienst als onder contract bij Pennings De keuze schilder en loodgieter zou nog iets geëvalueerd kunnen worden Zeer tevreden met het uiteindelijk resultaat Nog geen ervaring of de nazorg ook zo zal zijn , maar ik verwacht dit zeker .

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Ervaren mensen, snel schakelen, prettige communicatie

Wij kwamen ontzettend laat met het voorstel om onze badkamer nog te renoveren vóór het einde van het jaar. Ronny (van Pennings) vond het een mooie uitdaging, en hoewel wij in eerste instantie twijfels hadden of alles wel op tijd goed ging komen gebeurde er iets unieks: de planning werd steeds verder naar voren getrokken! Alles werd piekfijn doorgedacht, besproken en keuzes werden samen genomen. Ook toen wij nog allerlei extra verzoeken in andere delen van het huis opwierpen. Alle werklui waren ontzettend aardig, professioneel en netjes. Een superdikke aanrader, en wij weten uit ervaring dat het zeker niet altijd zo gaat!!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Vakmanschap en afspraak is afspraak

Inmiddels onze 3e verbouwing die wij door Penningsbouw hebben laten uitvoeren. Wederom ontzettend tevreden. Nette manier van werken, alleen maar mensen over de vloer die hun vak verstaan en eventuele puntjes worden vakkundig opgelost. Wij raden iedereen aan om samen te werken met Penningsbouw.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Keuken, Badkamer, Overige

Prima bouw partner

Wij hebben een fundering door Pennings laten bouwen, maar ik zie ook de huizen om ons heen die geheel door hen worden gebouwd. Fijn team en opzichter., integer en vakkundig..

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

We zijn dankbaar voor ons heerlijke, met zorg gebouwde nieuwe huis.

De reactie die wij van Pennings Bouw kregen op onze eerste mail naar 6 verschillende bouwbedrijven, stak direct met kop en schouders uit boven de de rest. Ook de eerste gesprekken voelden direct goed. Zonder aarzeling kozen wij voor dit bedrijf uit Zaltbommel. We zijn in het hele proces van nieuwbouw van onze vrijstaande woning geweldig bijgestaan. Onze ideeën werden vakkundig bouwtechnisch verwoord en soms een beetje bijgestuurd. Wij zijn overal bij betrokken en we hadden heel korte lijntjes met aannemer en uitvoerder. De bouw verliep erg voorspoedig. Ons huis is gebouwd met grote kunde en liefde voor het vak. Alsof het een huis betrof voor henzelf. De bouw was steeds schoon en opgeruimd. Ook de ingehuurde onderaannemers hebben keurig werk afgeleverd. Helaas enkele late leveringen van wat apparatuur (zoals overal), maar niets wat onze verhuizing heeft vertraagd. De laatste apparatuur wordt binnenkort geïnstalleerd. Ondertussen genieten we al volop van ons paleis. Martin, Jesse, Ronny en Barend: jullie zijn toppers. En mocht de Staatsloterij ons gunstig gezind zijn, dan komen we weer bij jullie. We hebben alweer ideeën.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Vakmensen die netjes te werk gaan

Pennings heeft bij ons een uitbouw en verbouwing van de benedenverdieping gerealiseerd. Er is keurig volgens planning gewerkt en er is tijdens de hele bouwperiode goed gecommuniceerd zowel door Ronny als de vaste timmerman. Als er in het proces iets fout dan wordt het keurig opgelost. We zijn erg tevreden over het geleverde resultaat.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Keuken

Professioneel en kwaliteit

Korte lijntjes, vakwerk en meedenkend. Kwaliteit staat voorop.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Goede en betrouwbare aannemer voor grote klussen

Vorig jaar hebben wij een woning gekocht uit 1910. We hebben drie kamers op de 1e verdieping laten isoleren en een bijgebouw (stenen schuur) van 40 m2 volledig omgebouwd tot een multifunctionele ruimte (kantoor, tv, keuken, eigen meterkast etc.). Een flinke klus maar met Pennings Bouw waren we in goede handen. De onderaannemers met wie zij zaken doen zijn stuk voor stuk vakkundig en betrouwbaar. Maar met name de timmerman - hij heeft 80% van de werkzaamheden gedaan - waren wij erg blij mee, wat een vakman en een fijn persoon om mee te communiceren. Ook met Pennings Bouw zelf hebben we goed contact gehad. Er waren momenten dat het flink tegen zat (o.a. lekkage door scheuren in fundament). Hierdoor moest het project maanden worden uitgesteld. Gelukkig kon er met Pennings Bouw goed geschakeld worden en konden de resterende werkzaamheden tussen de bedrijven door worden gedaan. Erg fijn dat we niet achteraan de rij hoefden aan te sluiten. Op zulke momenten ben je blij dat je een betrouwbare aannemer hebt waardoor we alles in goed contact hebben kunnen bespreken, oplossen en uiteindelijk de klus succesvol kunnen afronden. Wij vinden dat je met Pennings Bouw vakmanschap in huis haalt en doordat ze goed all-round zijn met betrouwbare onderaannemers, zouden we ze met iedere klus toevertrouwen. Iets wat wij ook zeker gaan doen met toekomstige klussen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur, Isoleren (deel) woning, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

goeie communicatie, word netjes gewerkt

Dit jaar een aanbouw laten plaatsen/electra aangepast/vloerverwarming aangelegd/ doorvoer naar garage gemaakt. Vanaf begin af aan fijne communicatie. Je kan alles door Pennings laten doen (van tekening tot afwerking), of een gedeelte. Wij hebben bijna alles door ze laten doen, door het vertrouwen dat we hadden gekregen na het eerste gesprek en de aanbevelingen via deze site. Er werd ons halverwege vorig jaar eerlijk vertelt dat er een timmerman langdurig ziek was waardoor ze pas later konden beginnen, uiteindelijk zijn ze toch op tijd begonnen doordat er wat dingen mee zaten, en is de bouw helemaal volgens schema (het was zelfs iets eerder klaar) verlopen. Ervaren en kundige vaklui op de bouwplaats, die zelf ook meedenken en alles netjes in overleg doen. Ze zullen zeker niet de goedkoopste zijn, maar aangezien wij helemaal geen ervaring hadden met verbouwingen, was dit voor ons het perfecte bedrijf om zaken mee te doen, en we zijn ook zeer blij met het eindresultaat!!!

Fijn bouwbedrijf.

Samen met onze buren een uitbouw laten maken door Pennings. Het contact met alle medewerkers is goed. Ronny is altijd correct en meedenkend. Onze vaste timmerman /allrounder Niels van Steenbergen heeft alles in overleg gemaakt. Kortom een aanrader.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Uitstekende aannemer met duidelijke afspraken/voorbereiding vooraf en communicatie gedurende werk.

Werkzaamheden: Betreft renovatie/modernisatie oude stadswoning. 1) Alle kozijnen vervangen 2) Casco woning isoleren, nieuwe ruimte-indeling en trappen, nieuwe leidingen en elektra, twee badkamers en installatieruimte. Nakomen afspraken: Van tevoren 90% van alle aspecten duidelijk vastgelegd en gedurende de werkzaamheden duidelijk en inzichtelijk bijgehouden wat meerwerk is. Vanuit opdrachtgever was planning flexibel. Onderling werden prioriteiten en eventuele deadlines afgestemd. Vakmanschap: Ervaren timmermannen en vaste/bekende/betrouwbare onderaannemers voor Electra, Installaties, badkamer en stuckwerk. Over het algemeen uitstekend. De ZZP die een periode moest bijspringen was minder bedreven. De installateur had ook wat begeleiding nodig. In het algemeen is de vakmanschap goed of zeer goed. Advies: Zowel gevraagd als ongevraagd ruim beschikbaar (beide positief). Soms moest de aannemer uitgedaagd worden in zijn creativiteit om bepaalde lastige vraagstukken op te lossen. Uiteindelijk Prijs/kwaliteit: De prijs is duidelijk hoger dan gemiddeld beschikbaar, maar daar staat uitstekende kwaliteit en begeleiding, aanspreekbaarheid tegenover. Details die niet 100% naar wens zijn, worden binnen de aanneemsom opgelost. Communicatie: Één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, goed bereikbaar via mail en telefoon. Op sleutelmomenten was er persoonlijke aandacht op locatie. Wijzigingen, bevestigingen en meerwerk zijn schriftelijk vastgelegd. Timmerman is zeer prettig in omgang. Orde en netheid: Zeer goed, opdrachtgever woonde in pand tijdens de werkzaamheden. Er is zo goed als geen overlast geweest. De "bouwplaats" was altijd netjes en veilig: dagelijks afval meegenomen. Installateur (onderaannemer) kan beter: Het vele karton, plastic en restafval werd niet gescheiden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Overige

Kan niet beter!

Vanaf het eerste moment is het contact prettig en betrouwbaar geweest. Het was onze eerste grote verbouwing, best spannend. Vanuit Pennings zijn we hierin goed ondersteund en ontzorgd. We hadden niet beter kunnen wensen. Afspraken zijn altijd nagekomen en het kostenoverzicht was duidelijk en correct. We zijn bijzonder tevreden over de manier waarop er is meegedacht, de prettige vakmensen die over de vloer kwamen en met het eindresultaat. Een aanrader!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Zeer tevreden met prima doordacht vakwerk.

Pennings bouw heeft zeer goed werk geleverd: planning, uitvoering, inzicht in kosten en communicatie op hoog niveau.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Prettige samenwerking met creatieve oplossingen

Het is prettig samenwerken met Pennings Bouw omdat zij van tekentafel tot en met uitvoering goed meedenken en met creatieve oplossingen komen, vakmanschap leveren, flexibel zijn in de planning en afspraken netjes nakomen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Keuken, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Uitstekende en betrouwbare partij

Open en eerlijke communicatie en calculatie. Meedenken en net werken.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Komen afspraken na. Vakkundig en netjes!

Komen afspraken na. Werken vakkundig en netjes. Denken mee in het werkproces.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Vakwerk

Prima bedrijf met veel kennis en ervaring

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Isoleren (deel) woning
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Zeer tevreden over de aanbouw

In 2016 heeft Pennings onze zolder verbouwd en nu in 2021 onze aanbouw. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Van begin tot einde is het proces van de aanbouw zeer professioneel verlopen met goede communicatie, goede planning en geen verrassingen. Zeer blij met het resultaat!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Prettige samenwerking, afstemming van de werkzaamheden en vakkundig uitgevoerd

Penningsbouw heeft de mogelijkheid geboden om, ondanks de overvolle planning, de werkzaamheden binnen onze woning in te passen. Het contact is goed verlopen; van het begin tot het eind. Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd door vakkundige medewerkers, ook van ingehuurde bedrijven. De afwerking is goed. De offerte is duidelijk beschreven en berekend. De factuur is voldoende specifiek en transparant. Wij willen Ronny bedanken voor de prettige samenwerking en uitvoering van de werkzaamheden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Badkamer, Beglazing en kozijnen, Overige

Valeton 9 A

5301LW Zaltbommel