Pennings Bouw heeft bij ons een aanbouw van 2,5 meter met schuifpui en lichtstraat gerealiseerd. Hierin heeft men gedegen advies gegeven over de (on)mogelijkheden en vervolgens netjes alles volgens afspraak tot uitvoering gebracht. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Wat fijn om te horen dat het allemaal naar wens is verlopen! We wensen jullie veel woonplezier met en in de extra ruimte.
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. In het voortraject zeer goede communicatie en al onze vragen werden duidelijk beantwoord. Alle mensen (ook onderaannemers) die over de vloer zijn gekomen hebben ontzettend netjes gewerkt en waren zeer vriendelijk. Tijdens het bouwproces liepen we wat vertraging op en werd soms naar onze mening te weinig gecommuniceerd. Dit hebben we uitgesproken en is goed opgepakt. Wij zijn enorm tevreden en zouden iedereen Penningsbouw aanraden. Als we zelf weer gaan verbouwen zouden we hen zeker weer benaderen.
Dank voor de mooie review en fijn dat u het punt van aandacht aangekaart heeft zodat het ook opgepakt kon worden.
Zowel eigen mensen als onderaannemers werken secuur en netjes. Alles keurig volgens afspraak geleverd en geplaatst. Prettig om mee samen te werken.
Dank je wel, Pieter! Meer verbinding tussen tuin en woonkamer, meer licht, jullie gaan vast veel plezier hebben van deze aanpassing.
Reageren snel en correct. Leveren wat ze afspreken. Kwaliteit en Service!
Dank voor de mooie beoordeling!
Pennings Bouw heeft de rigoureuze verbouwing van onze woning tot volle tevredenheid uitgevoerd. Van het meedenken in het voortraject, de uitgevoerde werkzaamheden, het nakomen van afspraken en de professionele medewerkers; niets dan lof!! Korte lijntjes, heldere communicatie, flexibele instelling en een goede planning die ook nagekomen wordt. Dit alles heeft er voor gezorgd dat wij als zeer tevreden klant nu van ons schitterende huis kunnen genieten.
Dank voor de mooie review! Het is ook prettig werken met een opdrachtgever die duidelijk voor ogen heeft hoe het moet worden en zich daar goed in heeft verdiept en heeft voorbereid.
Pennings bouw heeft verschillende reparaties aan ons dak gedaan en binnen een aantal zaken voor onze nieuwe keuken. In deze tijd waarin iedereen druk is in de bouw zijn we toch snel en goed geholpen. Bovendien doen ze wat ze zeggen en zeggen ze wat ze doen.
Uitstekend, afspraken worden nagekomen, communicatie prima en goede vaklieden. Gr. Ph.. kosten zijn vrij hoog in mijn beleving.
Zie biven
Positieve ervaringen bij verbouwing van garage tot extra woonruimte; duidelijke planning en alles op tijd af in goed overleg. Zeker een aanrader.
Goede degelijke bouw voor reële prijs.
Goede communicatie, afspraken worden nagekomen.