Fijn contact, snelle levering, intuitieve website, met uitkomst een mooie goede woning

Fijn contact gedurende hele traject Sluiseiland, Goed dat er soms fysieke meetings waren, met de mogelijkheid om buren te ontmoeten. Woning was helemaal goed en nog voor de planning opgeleverd.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Snelle bouw met weinig of geen inspraak mogelijkheid tijdens de bouw

Zie boven

Prima ervaring

Kundige medewerkers en voor projectbouw zijn er best wat mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prettig contact, vakmanschap en goede kwaliteit van werk

Onze nieuwbouwwoning is naar wens gebouwd. Ruim op tijd opgeleverd en goede kwaliteit van het werk. Nikkels bouwbedrijf BV is en professioneel bedrijf met kundige en ervaren medewerkers en goede samenwerking met onderaannemers en leveranciers.

Xxx

Cxx

Prima bouwbedrijf

Nikkels bouwbedrijf levert prima werk en heeft vriendelijke mensen aan het werk. Tijdens de oplevering heb ik een deskundige van de Vereniging Eigen Huis meegevraagd om met me mee te kijken. Hij vond de kwaliteit en de gebruikte materialen prima.

• Advies N.v.t.

Prima!

We zijn heel tevreden

Goede bouwer

Prettige medewerkers en accuraat gebouwd met goede materialen

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Degelijk bouwbedrijf dat afspraken nakomt

Er valt niet veel negatiefs over te melden, op één punt na: de ontbrekende motivatie om ook een bovenverdieping (die niet verder afgetimmerd hoefde te worden) netjes afgewerkt op te leveren.

Mooi project!

Mooi project door integrale benadering en uitwerking.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Heerlijk huis om in te wonen

Het is allemaal goed verlopen! Wij zijn tevreden!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Nikkels heeft snel en netjes een hele mooie woning opgeleverd

Bij Nikkels zijn we van begin tot einde goed begeleid. Voor het meerwerk werd een afspraak gemaakt om dit persoonlijk te bespreken voor aanvang van de bouw. Er is een speciale site waar al je wensen worden vastgelegd, ook van de aankoop keuken en badkamer bij Huysinc. De vragen die je stelt, worden snel beantwoord. Alle belangrijke documenten worden op deze site bewaard. Tijdens de bouw werden we op de hoogte gehouden, ook middels foto's en er waren een aantal kijkmomenten. De medewerkers waren toegankelijk en in overleg was er veel mogelijk. Als iets niet mogelijk was, werd dit duidelijk gecommuniceerd. Leuk was de eerste steenlegging, het kennismakingsmoment met de nieuwe bewoners en te proosten met een glas bubbels.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

goed huis gebouwd en prima communicatie

blij met het werk van Nikkels

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Fijne samenwerking en betrouwbare afspraken

Goede ervaring. Zou zo opnieuw samenwerking aangaan.

Blij met ons huis

Blij met ons huis! Mooie resultaat. Al hoewel we blijer waren geweest met een hek voor meer privacy ivm groen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Degelijke bouwer, helder communicatie, net gewerkt

Nikkels heeft ons nieuwbouwhuis in Steenbrugge (Deventer) gebouwd, op traditionele wijze. Hiermee een super eindresultaat bereikt waar we erg fijn wonen. Er is netjes gewerkt, communicatie was helder, evenals de documentatie en de meer/minderwerk opties. Punt van aandacht is gebrek aan flexibiliteit omtrent meer/minderwerk en toegang tot de bouwplaats.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Goedkope woning met veel

De medewerkers zijn top maar het huis.... Nieuwbouw is nieuw dacht ik. De slechte dingen: Lekkage warmtepomp Lekkage 1e verdieping Bijna alle ramen beschadigd Te erg krakende trap die zelfs inzakt (moest verankerd worden) Scheve muren Stucwerk? Bulten, krassen en gaten (niet behangklaar zoals aangegeven) Tegelwerk slecht Kitwerk slecht Het hekwerk sluit niet goed af en kan heen en weer Ventilatiesysteem in storing Tegelwerk om drain niet goed Grondlak niet mooi afgewerkt Aangegeven en in tekening gezette lichtknoppen niet conform tekening (waardoor de keuken er niet in zou kunnen) Hedera'a die in stand moeten blijven, die binnen 2 weken bijna dood waren Tegels in het pad achter de woning zijn slecht gelegd 5 parkeerplaatsen voor de woning voor 5 huishoudens Een verkoopbegeleider die je het gevoel geeft dat je hem lastig valt als je wat vraagt Even apart genoemd: Een samenwerkend bedrijf (wanrooij) die het sanitair en de badkamer voor zijn rekening neemt. Groot aanbod maar opdringerig. Op de kopersavond werd er gezegd door de verkopers: de kleur van de tegel op de grond is voor dit project standaard antraciet. De dag erop was ik daar om alles voor de keuken, het sanitair en de badkamer te regelen. De antraciete tegels waren nu voor een meerprijs van 380 euro want het zou standaard crème zijn. Het verhaal voorgelegd en helaas kreeg ik niks voor elkaar. Ook moest ik nu beslissen over de keuken anders was het 750 euro duurder. De goede dingen: De meeste punten aan de woning werden netjes door de uitvoerder opgepakt maar het is nooit zo mooi als dat het gelijk goed was. De uitvoerder is top! Zonder deze man zou alles via een site aangegeven moeten worden en nu kon het terwijl zij op de bouwplaats waren. Conclusie: Je betaalt voor een nieuwe woning een prima bedrag in deze tijd maar het is geen tweedehands auto die je koopt. Je verwacht dus dat het gewoon netjes is. Opleverpunten zijn er altijd maar dit is gewoon slecht.

Redelijk positief

Opzich een goed bedrijf die mooie huizen bouwt, maar communicatie met kopers is wel matig

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Ons eerste en laatste nieuwbouwproject

De prijs/kwaliteit van het nieuwbouwhuis vinden wij niet in kloppen. Enkele meters hekwerk voor DUIZENDEN euro’s is echt te duur. Projecteer deze kosten op de rest van het huis en je weet dat je te veel hebt betaald voor wat je krijgt. Na de oplevering veel kleine gebreken. Veel stress ervaren tijdens deze periode.

Kleine voldoende

De woning staat en is gebouwd volgens afspraak. Tijdens het proces weinig meedenken en begeleiding ervaren, vooral een bedrijf voor de massa. Gezien de bedragen die je betaald en eerdere ervaringen met een ander bouwbedrijf hadden we meer verwacht.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

n

n

Alleen een cijfer 10 telt

Verder geen zin meer in enquête! Geef mij maar een tegoedbon i.p.v. deze mailtjes

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Voldoende

Uiteindelijk voldoende

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Nikkels levert enorm goede kwaliteit

De kwaliteit is boven verwachting goed. Daarnaast komen ze hun gemaakte afspraken na en communiceren tijdig over de voortgang.

Tevreden

Over het algemeen gewoon behoorlijk tevreden. Had wat vergelijkingsmateriaal van andere aannemers bij nieuwbouwprojecten en ik denk dat Nikkels het goed heeft gedaan. Minder tevreden over de warmtepomp en het vooralsnog uitblijven van een goede oplossing daarvoor. Die klachten worden wel steeds snel opgepakt. Bouwtijd ook dik in orde en het is een mooi huis geworden.

Zuiderlaan 1

7391TZ TWELLO

Over Nikkels Bouwbedrijf BV

Nikkels is een veelzijdig en innovatief familiebedrijf met ongeveer 150 medewerkers. We werken voornamelijk in de regio Stedendriehoek, Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Ongeveer een derde van onze mensen werkt op het kantoor in Twello. Hier vind je alle disciplines onder één dak: projectleiders, werkvoorbereiders, een eigen afdeling ontwikkeling en een afdeling renovatie en onderhoud. De overige circa 100 medewerkers zijn actief op een van onze bouwplaatsen in de regio. Samenwerken We werken met vaste onderaannemers en leveranciers. Dat doen we omdat we een hoge kwaliteit nastreven voor uw droomhuis. Voor elke discipline hebben wij een bestand van drie tot vijf vaste partijen. Dat zorgt voor een herkenbare werkwijze met onze partners. Ook onze opdrachtgevers zijn veelal vaste partijen. Onze werkwijze Wij voeren als bouwbedrijf onze projecten seriematig uit. Dat betekent dat we een vaste routing hebben tijdens de bouw, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken. Maatschappelijk betrokken Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn vaste onderdelen van onze bedrijfsvoering. Oog voor mens en milieu zit verweven in ons bedrijf. We kijken continu naar mogelijkheden en verbeteringen om ons werk minder (milieu)belastend te maken. Maar ook om voor u het wooncomfort te verhogen!

Over Bouwnu