Alles op en top geregeld en compleet ontzorgd!
Punten die we besproken hebben,worden afgewerkt.Jammer geen deurdrangers elektrisch bij de galerijen
Een bedrijf, dat voortdurend met je meedenkt. Goed bereikbaar. Korte lijntjes. Tot op heden alleen maar complimenten.
Minder tevreden over de inspanningen van Tielemans Keukens
Oplevering is super verlopen.
Goede begeleiding in het hele proces.
Goed geholpen, duidelijk en snelle reactie.
Goede begeleiding. Altijd bereikbaar voor vragen.
Vanaf begin tot oplevering goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden
Zie bovenstaand.
Worden goed begeleid en alles wordt naar vermogen opgelost
Een betrouwbare, meedenkende en servicegerichte bouwer
Alles netjes ,accuraat en vriendelijk behandeld.
Vanaf moment één duidelijk, overzichtelijk en een goede begeleiding tijdens het bouwproces, oplevering etc.
Prima ervaringen de afgelopen twee jaar. Project uitgevoerd zoals in de brochure. Enige minpunt is dat je in de berging geen mogelijkheid hebt om je elektrische fiets niet kan opladen zoals in de brochure wel stond vermeld. Anders waren 5 sterren terecht geweest.
Heel goed
Van begin van koop tot oplevering perfecte begeleiding.
Duidelijke info, prettig contact
Korte lijntjes met kopersbegeleiding, snel antwoord op alle vragen. Op de bouwplaats altijd bereid om even te helpen of vragen te beantwoorden, heel prettig.
Alles goed gecommuniceerd en op afspraak
We zijn van begin tot eind goed geïnformeerd.
Wij zijn heel vriendelijk ontvangen en vakkundig door het appartement geleid Top
De communicatie verliep goed, korte lijntjes met medewerkers.