Prima ervaring, mooi huis naar tevredenheid opgeleverd met weinig significante opleverounten. Alleen de kwaliteit van de garage valt erg tegen
Zie boven.
Wij hebben de bouwperiode op prettige wijze kunnen volgen vanuit onze bestaande woning (ook door de NBU gebouwd). Dank voor de fijne woning!
heb het gevoel gekregen dat de snelheid van het bouwen belangrijker was dan de kwaliteit.
Nette en vlotte bouw van de woning. Tussentijds regelmatig contact gehouden. Opleveringspunten redelijk opgelost. Punten uit garantietermijn kan beter.
van af het eerste moment dat wij ons huis zagen in de brochure voelde wij er al gelijk goed over. gelukkig zijn deze verwachtingen ook waar geworden tijdens de bouw en tijdens de oplevering. na zelf nog wat geklust te hebben zitten wij eindelijk op ons plek. wij zijn erg tevreden over de bouw, de contacten en de service die er is geleverd.
Meedenken, adviseren en oplossingsgericht. En aantal steekwoorden welke wij tijdens het gehele proces hebben ervaren.
Zie zin hierboven.
Doen wat ze beloven
Ben heel tevreden
Medewerkers en voorman waren erg vakkundig, vriendelijk en gaven zelf advies over sommige punten.
Tijdens de bouw van onze prachtige woning werd er helder en duidelijk gecommuniceerd met als eindresultaat onze prachtige woning.
Ondanks een projectmatige bouw toch voldoende ruimte voor aanpassingen, medewerkers denk mee. Zowel de medewerkers op kantoor als op het bouwterrein zijn vriendelijk, denken mee en hebben verstand van zaken. Het resultaat is een woning met zeer weinig opleverpunten, die worden snel opgepakt en afgewerkt.
Goede ervaringen met dit bedrijf gedurende de hele bouw!
De kijkdagen zijn erg fijn, had wat vaker gemogen (nooit genoeg bij iets wat zo lang duurt voordat het af is) Goede communicatie en veel mogelijkheden die geboden worden
Communicatie, bereikbaarheid en flexibilteit waren dik in orde!
Voldoende
We zijn zeer tevreden over de zorgvuldigheid waarmee ons nieuwbouwhuis is gebouwd en de welwillendheid om met ons mee te denken.
Wij hebben een heel fijn huis dat voldoet aan onze wensen. Zeer tevreden.
Deskundige mensen tijdens voorbereiding-uitvoering-oplevering.
Prima begeleiding en communicatie. Flexibel inspelen op wensen en ideeën. Goed advies. Op de bouw ter zake kundig en goede begeleiding.
Onze prachtige woning is zojuist opgeleverd. Er is goed en gedegen werk verricht. Door de open communicatie tijdens de bouw, konden we het hele proces van dichtbij meemaken.
Fijn bouwproces! Veel kunnen kijken in de woning tijdens de kijkdagen. Woning is netjes afgewerkt. Verbeterpunten aan de woning worden snel opgepakt.
Degelijke bouwer met vtiedelijk personeel