Het eindresultaat is mooi en kwalitatief goed, alleen de weg er naar toe was af en toe frustrerend. Wijzigingen tijdens de bouw (bijv. fouten, correcties) vanuit NBU moesten we maar accepteren terwijl NBU tov de kopers niet flexibel is. Meer/minder prijzen niet realistisch. Klachtafhandeling over het algemeen OK, trage communicatie en 1x zeer slecht te woord gestaan aan de telefoon door een geirriteerde medewerker die niet wilde luisteren naar mijn klacht.
Vriendelijk, meedenkend bouwbedrijf met goed personeel. Komen afspraken na, werken op de bouw zeer netjes. Toppie........Zeer blij mee!
Tot nu toe geen problemen met de de bouw van ons huis. Bouwterrein altijd netjes en de communicatie verloopt zeer goed.
Zonder meer goed. Prettige communicatie, flexibel en oplossingsgericht waar nodig. Goede kwaliteit woning.
Vanaf de eerste bijeenkomst t/m de laatste hadden wij een zeer positief beeld van de Bouw Unie. Mede ingegeven door onze tevreden kennissen die eerder een vrijstaand huis bij de Bouw Unie hadden gekocht. Dat plaatje klopte. De bijeenkomsten daarna en de persoonlijke begeleiding verliepen vlekkeloos. De brochure van het appartementencomplex zag er ook aantrekkelijk en verzorgd uit. Tot slot nog bedanken wij alle mensen van de Bouw Unie die ons appartement tot een "klein paleisje" hebben gemaakt.
We hebben een leuk huis opgeleverd gekregen, echter hebben we zelf ook behoorlijk wat energie in communicatie etc moeten steken.
Zeer positief.
Na oplevering zeer goede en vriendelijke communicatie met de uitvoerder voor het oplossen van kleine problemen op zeer lorte termijn. punt ter verbetering: betere controle of iets naar behoren werkt b.v. hoveniersbedrijf constateerde dat de buitenkranen niet goed werkten (er kwamen alleen druppels uit), op dat moment was er een monteur aanwezig om naar een defect toilet en een schuifdeur van de inloop douche te repareren . Waar hij voor kwam kon hij niet verhelpen maar wel het probleem met de kranen. Hij moest een onderdeel in de meterkast vervangen.
Wij denken dat de cijfers voor zich spreken. Er is voor geen enkel punt een onvoldoende gegeven.
NBU denkt mee met de koper en probeert een huis op te leveren die voldoet aan de wensen van de koper
goede ervaring en prettige mensen.
contact was uitstekend
Over het algemeen wel tevreden, hoop dat de rest ook in orde komt.
Goede communicatie en fijne contacten op alle fronten. Het was voor ons top
Prima ervaring, goed geïnformeerd tijdens kopersbijeenkomsten. Af en toe kan de communicatie (na deze bijeenkomsten) nog wel beter. Met momenten hebben wij lang moeten wachten op de beloofde informatie. Het huis was bij oplevering dik in orde, slechts weinig opleverpunten. Wel had naar mijn mening af en toe wat netter te werk mogen gaan.
Tijdens de start van de bouw had ik een uitvoerder die niet vaak (genoeg) over de bouw liep. Hierdoor is oa een verkeerd kozijn geplaatst (enkele deur ipv dubbele openslaande deuren), iets waar ik zelf gelukkig net op tijd achter kwam (hij stond al half ingemetseld). Aan het einde van de bouw kwam er een andere uitvoerder op het project en die heeft wél geprobeerd alle problemen zo goed als mogelijk op te lossen. Uiteindelijk is alles goed gekomen, maar het is wel jammer dat je afhankelijk bent van wij je uitvoerder is.
De onderaannemers zijn niet allemaal deskundig
Moeizame communicatie als er iets niet goed was volgens ons .
In goed overleg is de bouw van ons appartement tot stand gekomen. Het vele meerwerk resp. de wijzigingen zijn prima opgevolgd en uitgevoerd.
zoals eerder aangegeven was het contact met kopersbegeleiders minder plezierig. We kregen het gevoel soms met een kluitje in het riet te worden gestuurd.
Duidelijke afspraken en communicatie, en daarnaast vakkundig personeel. Wij zijn tevreden over de begeleiding tijdens de bouw en de gerealiseerde nieuwbouw woning.
Nieuwbouw project