Alle afspraken goed nagekomen. In een zin super
X
Leuk team met voldoende kennis. Erg tevreden
Geen optimaal advies wat betreft opties. Meerdere opleverpunten, zoals dak, zijn niet goed opgepakt
Goede ervaring met NBU die ons nieuwe huis hebben gebouwd. Bouwplaats zag er altijd erg netjes uit, wat een goede indicatie is voor de kwaliteit en controle die er is op het bouwproces. Verschillende keren tijdens de bouw mogen kijken en evt. opmerkingen die we tegenkwamen meteen kunnen bespreken. Ook tijdens en na de oplevering was NBU er echt voor ons en denken ze echt mee in oplossingen. Enige minpunt vonden wij de communicatie op verschillende punten in het bouwproces. Soms duurde het erg lang voor we reactie kregen op vragen, of kwam er helemaal geen reactie.
nvt
De woning is netjes en kwalitatief goed opgeleverd. Eventuele restpunten zijn snel opgepakt. Communicatie laat wel te wensen over. Uiteindelijk gaat het echter om het eindproduct wat mij betreft, dus in die zin zeker aan te bevelen.
Alles duidelijk goede begeleiding een prima bedrijf en een topper als uitvoerder. Geen vraag is te veel. Hier kan de concurrent nog wat van leren
het hele traject is super vlot verlopen. gedurende de bouw werden we veelvuldig op de hoogte gehouden van de vorderingen. we konden altijd telefonisch contact opnemen, niets was teveel. we hebben het echt als een heel prettige tijd ervaren. Nu lekker genieten van ons fantastisch nieuwe huis!
Vooral de uitvoerder maakt het visitekaartje van NBU wel compleet. Goede en duidelijke communicatie, meedenkend in belang van NBU en klant. Overall gezien, prima partij, alleen selectie van betrokken leveranciers / aannemers zou eens goed naar gekeken moeten worden...
Vooral de afwerking en de afwerking van de afwerking was zeer slecht
We hebben een goed gevoel bij deze organisatie. Ze hebben ons altijd goed geholpen.
Goede ervaringen mee gehad, netjes opgeleverd en elke klacht wordt serieus genomen.
Nieuebouwproject
Wij hebben een prettige ervaring met de NBU. De NBU is bereikbaar voor vragen gedurende de bouw van je woning en staan ervoor de kwaliteit die ze beloven na te komen. Dit laten ze zien door de service die na de oplevering nog geboden wordt. Ze zijn duidelijk in hun communicatie over de vorderingen van de bouw en laten tijdig weten wanneer je kunt komen kijken of wanneer de oplevering plaats vindt. Kortom een bouwbedrijf wat je de bouw van je nieuwbouwhuis kunt toevertrouwen.
snelle reactie, wel veel gedoe over dakpannen
Communicatie was prima, echter een kopers begeleider die slechts 2 dagen werkt... Redelijk wat open punten na oplevering. De kwaliteit is enorm afhankelijk van wie dit op komt lossen.
Mooi project met mooie woningen (remise Princenhage) korte tijd voor beslissingen meerwerk (mede door vakantieperiode) minder tevreden over aantal Samenwerkingspartners: (sanitair (plieger) beperkt aanbod in showroom. stroperig offerte proces zonnepanelen leverancier/installateur erg inflexibel Leverancier binnendeuren (nagenoeg geen mogelijkhden om deuren "life" te zien. Alles moet via internet. Showroom is ver weg en zeer beperkt aantal tijdstippen open.
Communicatie met de verkoopbegeleiding loopt soms wat stroef, maar er is qua meer- en minderwerk heel veel mogelijk. De woning wordt uiteindelijk helemaal naar je eigen wensen opgeleverd!
In de aanloop, de bouw en de oplevering van onze nieuwe woning zijn we goed, tijdig en vriendelijk geïnformeerd. Waren we welkom om de bouwplaats te betreden om kort dingen door te meten, onze vragen te stellen en/of onze zorgen te uiten. De uitvoerder dacht met ons mee en was uitermate deskundig, betrokken en vriendelijk. Zonder meer zou ik NBU aanbevelen.
NBU heeft een mooi project, en mooi ontwerp. Echter in de afhandeling met onderaannemers voor o.a. sanitair, dak, stucwerk merk je dat daar de winst gemaakt wordt ten koste van de koper. Dus NBU zelf wil het goed doen, maar bij uitvoering gaat het mis.
Deskundige bouwers!
prima samenwerking met kopersbegeleiding, uitvoerder heeft een zorgvuldige oplevering verzorgd. Prima resultaat
Bij oplevering heeft de aannemer ook kritisch mee gekeken naar eventuele gebreken. Deze waren er niet veel maar werden meteen gemaakt.