zie onder

Een huis bouwen heeft niets te maken met stenen, het is pure emotie, en dat hebben ze bij Mensink begrepen!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Vakmanschap met aandacht, heel plezierig.

Bij de verbouwing van onze boerderij hebben wij van het maken van de tekening tot en met de nazorg veel deskundigheid en klantgerichtheid ervaren. Het team dat bij ons was had oor voor onze wensen en mogelijkheden. En het resultaat is heel mooi. dank! Anne en Albert

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Serre/overkapping, Isoleren (deel) woning, Vloer

Creatief, flexibel en mensgericht.

Mensink is een bedrijf van jonge, betrokken en meedenkende vaklui. Gedurende de bouw is er ruimte voor verbeteringen, zowel van onze kant als door hen zelf aangebrachte verbeteringen. Ze streven naar vakwerk. Oplevering vindt in vertrouwen en in goed overleg plaats.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Mensink is een bedrijf waar je OP kunt bouwen en MEE kunt bouwen

Met grote tevredenheid kijken we terug op de periode dat onze woonboerderij verbouwd is door bouwbedrijf Mensink. Al vanaf het begin hadden wij een zeer prettig contact met Marten Jansen, die ons ideeën heeft aangedragen hoe te verbouwen. Deze ideeën zijn uitgevoerd door bouwbedrijf Mensink, waarbij we wederom gedurende de hele verbouwing (5 maanden) een zeer prettig kontakt hadden met Gonard én zijn werknemers (Leon, Morris, Michel). Wijzigingen werden zonder problemen nog doorgevoerd en ook kwam de aannemer met goede ideeën en/of oplossingen. Nimmer hoorden wij de werknemers mopperen of kregen wij de indruk dat zij met tegenzin bij ons aan 't werk waren (ook al was het soms ronduit koud in ons onverwarmde huis). Al met al zijn we super tevreden en heel erg blij met het resultaat! Wij willen en zullen dan ook zeker dit bedrijf aanbevelen bij anderen die (ver)bouw plannen hebben. Hulde aan "Team Mensink"!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Dakkapel/dakraam, Beglazing en kozijnen, Isoleren (deel) woning

Broeklanderdijk 30 A

8107 PC Broekland