Prettig klantcontact, open voor klantwensen, goede planning, vakkundige uitvoering, meedenken met de klant.
Wij hebben een super fijne ervaring met M2 bouw, omdat wij alles met M2 bouw kunnen bespreken en overleggen. Ze zijn nettjes in hun werk en denken altijd met je mee. Samengevat een fijn bedrijf en zeker een aanrader!
Precies zoals afgesproken.
Van A tot Z geregeld en zeer vlotte werkwijze! Ten zeerste aan te bevelen bouwbedrijf.
De ondernemers, maar ook de medewerkers die bij ons de werkzaamheden uitvoerden, denken mee, zijn oplossingsgericht, zetten een stapje extra en geven hun duidelijke mening. Daarnaast geven zo snel mogelijk antwoord op vragen. Een Topbedrijf!!
Communicatie verliep prettig met zowel de mensen van kantoor als op de bouw. Dagelijks werd de bouw weer netjes achtergelaten. Ivm de weersomstandigheden in het begin werd er even extra personeel ingezet zodat de boel snel waterdicht was, erg fijn! De aanbouw is uiteindelijk binnen enkele weken gerealiseerd, super!
Vanaf dag 1 hebben ze het hele project zeer professioneel begeleid. Een vast team van vakmannen dagelijks op locatie. Meedenkend en oplossingsgericht. Wij hadden ons geen betere partij kunnen wensen bij onze grote verbouwing.
Dachten goed mee, dachten in oplossingen, strakke planning en kwamen deze ook echt na, vakmensen, vriendelijk en hardwerkend personeel. Een bouwbedrijf die wij iedereen zouden aanraden!
Onze verbouw van de woning was een grote uitdaging voor M2 bouw (en de neven bedrijven). Chapeau voor het gehele team hoe alles vakkundig, onder een strakke time management, tot een prachtig eindresultaat heeft geleid. Met laagdrempelig contact waren wij zelf nauw betrokken bij het gehele proces. Wij raden iedereen dit vakkundige bouwbedrijf met gedreven werknemers aan.
Fijn contact, snelle reactie en tijdens de verbouwing goede communicatie en goed advies gehad! Strak werk geleverd! Super blij met de nieuwe badkamer!
Goede communicatie. Voor de bouw een werkschema ontvangen, zodat we precies wisten wat er elke week gebeurde. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Goed op elkaar afgestemde samenwerking met andere vakmannen. En een prachtig eindresultaat. Dikke pluim!
Hoewel we in eerste instantie een andere keuze dachten te maken, zijn we bijzonder blij dat we uiteindelijk toch voor M2 hebben gekozen. Alles (maar dan ook echt alles) is voorspoedig verlopen. Niet de aannemer was de vertragende factor, maar de vergunningsverlening vanuit de gemeente bepaalde het moment van starten met de bouw. En hoewel die vergunning net iets langer op zich liet wachten dan gehoopt, was M2 in staat om het huis eerder op te leveren dan in eerste instantie gepland! Ook vanuit de keurmeester van vereniging eigen huis waren er louter positieve woorden te horen (niet vreemd, als de 5 genoteerde punten nauwelijks van belang zijn en evengoed dezelfde middag al grotendeels zijn verholpen). Snel en prettig in de communicatie. Zoek je nog een aannemer en is M2 een optie? Niet langer nadenken en gewoon mee in zee gaan!
Mijn ervaring met M2 is zeer positief. Een team met aardige en sociale medewerkers. De medewerkers zijn daarnaast professioneel, vakkundig en betrokken. De organisatie en planning is strak en alle afspraken zijn nagekomen. In de toekomst zou ik zeker weer een beroep op ze doen en ik zou zeker het bedrijf aanraden aan familie/vrienden en anderen.
Gedurende de hele bouw en aanloop ernaartoe een hele fijne ervaring, hele goede communicatie, goede planning en super mooi eindresultaat! Ook iedereen die er werkt super vriendelijk en professioneel. Ik zou iedereen echt aanraden met M2 te werken, snel en perfect resultaat!
Ze hebben bij ons de kozijnen vervangen en dat ging snel, netjes en volgens afspraak. De werknemers die hier bezig zijn geweest waren sociaal en dachten ook mee met oplossingen voor het afwerken. Elke dag werd er na het werken een stofzuiger door het huis gehaald en werd er netjes opgeruimd. Al met al een fijne ervaring waarbij ik als klant ontzorgt werd.
En na het werk alles netjes opgeruimd
De jongens van M2 bouw hebben gezorgd voor een vlotte verbouwing door een goede planning en heldere communicatie. Daarnaast hebben ze kwalitatief hoogstaand werk afgeleverd en waren ze altijd bereikbaar voor afstemming en vragen. Dit vooral door vakkundig personeel die met je mee denken in oplossingen en in staat zijn de verbouwing overstijgend te bekijken. Ook na oplevering heeft M2 gezorgd voor een goede afhandeling.
Met de bouw van onze nieuwbouw woning hebben wij M2Bouw als een betrouwbare partner ervaren. Rick en Hans hebben een no-nonsense mentaliteit, waarbij ze realistisch, duidelijk en laagdrempelig zijn. In redelijkheid valt er veel te overleggen. Ook de medewerkers op de bouw hadden dezelfde mentaliteit, waardoor wij de samenwerking tijdens de bouw als zeer prettig hebben ervaren. M2Bouw heeft een strakke planning en komt deze ook na. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Daarnaast hanteren zij een hoog afwerkingsniveau.
De communicatie was duidelijk, transparant en snel. Ook na oplevering stonden ze waar nodig snel voor ons klaar en werden onze vragen gauw beantwoord en opgelost. We zijn meer dan tevreden over het geleverde resultaat en de samenwerking. Wij kunnen iedereen aanraden om de bouw door M2 te laten uitvoeren!
De offerte en planning zijn zeer duidelijk. Alle communicatie verloopt zeer prettig. De mannen die het werk uitvoeren denken op een goede manier met je mee en voeren het werk niet uit "omdat het zo op de tekening staat." Daardoor wordt het eindresultaat nog mooier dan je had gehoopt. Iedere dag wordt de bouwplaats opgeruimd en schoongemaakt achter gelaten. We hebben dezelfde ervaring in het verleden met het maken van een aanbouw aan onze woning. De planning is strak en transparant zodat je precies weet waar je aan toe bent en kunt verwachten wanneer e.e.a. gereed is. We kunnen M2bouw van harte aanbevelen bij iedereen!
super contact met Hans en Rick, alles perfect verbouwd ook door de werknemers goed werk geleverd, geen klachten en geen punten bij het het opleveren dus erg blij met de verbouwing en het resultaat
Duidelijke afspraken die ook werden nagekomen. Het geleverde werk zijn wij zeer tevreden over; echte vakmensen!
Aanbouw is precies gelijk aan oorspronkelijk huis opgeleverd. Niet te zien dat het later is gebouwd. Korte communicatielijnen. Snelle oplossing voor kleine aandachtspuntjes. Vlot en netjes gewerkt. Soepele samenwerking tussen alle onderaannemers zoals loodgieter, elektricien, metselaar enz.
Van begin tot eind een perfecte samenwerking. Ten alle tijden bereikbaar en snelle en accurate communicatie.