Slechte communicatie

Enorm slechte communicatie met ons en de derde partij waar zij mee samenwerken.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Orde en netheid N.v.t.

Klantvriendelijk

Bij plaatsing dakkapel ontstond situatie die wat problemen opleverde. Zonder gedoe nam Essenveld vetantwoordelijkheid en met een zeer prettige oplossing. Werkmannen werken hard en netjes

• Advies N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Een bedrijf dat echt vakwerk levert.

Dit bedrijf heeft onze woning (bijna) totaal verbouwd. DE samenwerking was uitstekend. Er wordt mee gedacht over wat kan en mogelijk is. Ze zijn niet bang om iets experimenteels te proberen. Voor dit bedrijf is een afspraak ook echt een afspraak. Wij hebben zeer prettig samen gewerkt met gevolg dat wij nu een mooie woning hebben en ook binnen de afgesproken termijn. Iets wat in deze tijd een uitzondering is.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Twee keer raampartijen en dakkapel

Keurig bedrijf. Werden door Erik goed geholpen, netjes en duidelijk te woord gestaan. De vakmannen tijdens de klus werkten heel netjes. Eerste keer dat ze kwamen hebben ze openslaande deuren geplaatst en 4 kozijnen vervangen. Tweede keer hebben ze een dakkapel geplaatst. Nog altijd zeer tevreden en erg blij mee.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Beglazing en kozijnen

Super slecht

Werden aan de telefoon behandeld alsof we geen klant zouden kunnen worden door ene Erik. Vervolgens werden we bij aankomst door de kantoormedewerkers keurig behandeld. Na lang wachten kwam dezelfde Erik niet representatief en zeer ongeïnteresseerd vertellen wat wij willen niet mogelijk is. Zonder überhaupt maar de moeite te nemen om in oplossingen te denken. Inmiddels weten wij dat het weldegelijk mogelijk is. Maar wij gunde het kleinere bedrijfsleven deze klus. Helaas komen jullie voor geen enkele klus hiervoor nog in aanmerking.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.

Slechte communicatie

Zeer teleurgesteld in dit bedrijf. In vorige woning is er naar tevredenheid een dakkapel geplaatst, dus nu weer naar van Esseveld. Helaas nu andere ervaringen. De verkoper was ronduit traag. Bij elke afspraak na moeten bellen. Afspraken werden niet nagekomen. "Ik bel u hier morgen over terug" vele malen gehoord. Maar altijd kon ik zelf weer er achteraan. Uiteindelijk zo veel uitstel dat meerdere kamers niet klaar waren op het moment van verhuizen. De schuld hiervoor wordt bij anderen gelegd en de ruime rekening dient volledig betaald te worden. Ruimte voor overleg of tegemoetkoming is er niet. Kortom grote teleurstelling. Ik kom hier nooit meer!

Rijksstraatweg 233

3921AG Elst ut