Al omschreven in vragenlijst.
De basis badkamer en de keuken die bij de woning hoort zijn zeer ouderwets.
Koopmans communiceert goed met kopers en staat voor kwaliteit en de afspraken die ze maken! Bij de oprichting van de VvE en het opstellen van het MJOP/bepalen van de servicekosten zijn wij ook goed begeleid door Koopmans en de medewerkers!
Alles wat ging gebeuren zijn we netjes van op de hoogte gehouden. De orde en netheid van de heren op de bouw ben sprakeloos over.
Prettige samenwerking met de uitvoerder. Bouw is netjes opgeleverd. Alleen maar lof voor de Fa. Koopmans
Goede uitvoering en prettige mensen. Goed geleid bedrijf ook
Hebben en fijne relatie gehad tijdens de bouw ,project ,SILO Winterswijk
Onze bouwperiode is van begin tot eind erg leuk geweest voor ons. Alles verliep vlekkeloos, vragen werden snel beantwoord, iedereen was altijd vriendelijk, persoonlijke wensen werden gewoon opgepakt. De klantvriendelijkheid en goede communicatie laten je betrokken voelen gedurende de hele periode. Ons huis is binnen slechts 120 werkbare dagen gebouwd, dat was bij ons circa 9 maanden. Ook na oplevering worden alle punten lekker snel opgepakt! Ongeveer 1 keer in de 1 a 2 maanden een nieuwsbrief was ook een leuke toevoeging. Bij oplevering een bosje bloemen en de vlag hing uit, ze doen echt hun best om het zo leuk mogelijk te maken en leven met je mee. Top bouwer!
Open en directe communicatie. Er werd goed meegekeken naar punten tijdens het opleveren.
Goed contact met koopbegeleider en goede kwaliteit werkzaamheden
Zeer betrouwbaar en prettig bedrijf
Koopmans heeft voor ons een mooie woning gebouwd.
Heer erg fijn en prettig om met dit bedrijf zaken te doen!.
Goede ervaring, blij met het resultaat
Goede bouwbegeleiding van deskundige medewerkers die goed meedenken met al je wensen!
We zijn door dit bouw bedrijf goed geholpen hoe we ons huis wilden hebben.
Over het algemeen is er snel en duidelijk gecommuniceerd. Het huis is erg netjes en snel opgeleverd.
We zijn altijd goed op de hoogte gehouden tijdens de bouw door de woonadviseur, wanneer we vragen hadden werden die ook snel beantwoord. de oplevering ging ook goed, het huis zou in het eerste kwartaal van 2020 worden opgeleverd en is uiteindelijk op 2 maart opgeleverd (top!).
Voor het eerst een nieuwbouw huis gekocht en zeer tevreden over het hele bouw en begeleiding proces door Koopmans. Duidelijk een bouwer met ervaring. Een vlotte bouw periode van ongeveer 9 maanden. Tevreden over de kwaliteit van het huis.
De aankoop van de woning ging vlot en de wensen werden gerealiseerd die mogelijk waren.
Kleine herstelwerkzaamheden werden direct verholpen. Top! Alles prima en prettig verlopen.
Tijdens de gehele bouw duidelijke communicatie naar kopers toe. Alles is volgens afspraak afgehandeld binnen te vooraf genoemde termijnen. Woning is netjes opgeleverd met enkele kleine reparaties. Ook deze worden snel opgepakt en uitgevoerd. Al met al een heel fijne ervaring met Koopmans gehad.