2 kleinere renovaties gehsd van oa badkamer en toilet. Bij de voorbereiding voor de zonnepanelen hadden hun het goede advies waar het andere bedrijf geen oplossing voor had. Dus topbedrijf en meedenkend in de juiste oplossingen.
Heb 2 kleine renovaties in mijn huis gehad,zeer te tevreden over het resultaat, zelfs als er iets niet zou kunnen, (wat een ander bedrijf vertelde )kwamen hun met een goed alternatief en was dat werk snel gefikst, dus in 1 woord topbedrijf.
Werken zeer netjes en komen de afspraken goed na. Goede planning en keurige werkmensen. Ruimen ook alles netjes op, en is er een probleem dat wordt gelijk opgelost.
Heb in 2 jaar 2 kleine renovaties gehad van keuken badkamer en toilet, heel netjes werk geleverd en super goed advies gekregen, en goede oplossingen gedaan waar een ander niet uitkwam,in 1 woord top werk geleverd.
2 jaar op een rij een soort van kleine renovaties in mijn huis,elke keer goede service gekregen ,en steeds als er wat was ,werd er een perfecte oplossing geboden en vrijwel heel snel opgelost,dus gewoonweg topbedrijf .
Mijn badkamer is top gemaakt door Hoede akersloot Ben er heel blij mee
Goede samenwerking vriendelijke en beleefd kan niet beter. Was ik van zayas niet gewent 100%beter
Resultaat ziet er degelijk uit. Vriendelijk als we iemand spraken. Vlot gebouwd.
Ik heb van zayas eerder gehuurde maar Joosten is 100% beter en goed personeel
Ik heb van zayas eerder gehuurde maar Joosten is 100% beter en goed personeel
Heb altijd van zayas gehuurd. Maar wat ik met Joosten mee maak 100% beter als ieder ander.ook het personeel heel begrip vol
Tot in de puntjes alle kleine oneffenheden nagelopen met de belofte dat alles snel verholpen gaat worden, voelt goed.
De communicatie tijdens de bouw had beter gekund, verder prima opgeleverd
Vanaf het begin tot eind meegenomen in het gehele bouwproces, van koperskeuzes tot uiteindelijke oplevering. Ook na oplevering nog informatie meegekregen, zodat dit achteraf allemaal terug te lezen is. Fijn dat Hoedemakers dit allemaal mogelijk maakt!
het ziet er bouwkundig zeer netjes uit.