De bouw van Hoedemakers kent een hoge kwaliteit. In de bouw werden onze gebruikerswensen meegenomen waar uitvoerbaar. De oplevering van de woning kende slechts marginale afwerkingspunten die zelfs tijdens oplevering nog zijn verholpen. Storingen tijdens de garantieperiode werden snel intern verwerkt en werden in hoog tempo hersteld. Tijdens de gehele periode werd goed gecommuniceerd met ons en bleek de deskundigheid van de medewerkers hoog. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
.......
Afwerking besproken met uitvoerder en de punten die verholpen konden worden zijn dezelfde week opgelost
Originele beoordeling
Afwerking en afspraken nakomen had beter gekund
Hoedemakers houdt je gedurende de bouw altijd goed op de hoogte via de koperswebsite. Ook het contact met de verkoopbegeleider was erg prettig. Er werden i.v.m. corona foto's en video's gedeeld en we werden erg betrokken. Ze hebben zich keurig aan het gestelde oplevertermijn gehouden en als er ergens vertraging dreigde, hielden ze ons daar onmiddellijk van op de hoogte. Het enige mindere vonden we dat bepaald meerwerk wel erg vanzelfsprekend is. Meerwerk vragen voor het verplaatsen van een lichtschakelaar op een vanzelfsprekende plek vonden wij niet fair... En dakramen op zolder idem dito. Maar, al met al kunnen we niet anders zeggen dat we erg te spreken zijn over Hoedemakers, dank jullie wel voor het opleveren van ons droomhuis!
Mooi huis opgeleverd. Vakmensen
Heldere communicatie. Huis is geworden zoals we hadden verwacht. Eventuele puntjes zijn snel en goed opgelost
Fijne tijd gehad met Hoedemakers, laat zo weer me huis bouwen door ze!!
We zijn blij met ons huis, maar de weg er naar toe heeft wel wat frustratie opgeleverd. Hoedemakers levert uiteindelijk prima kwaliteit, maar de communicatie kan/moet echt beter. Je moet overal zelf achteraan gaan en volhardend zijn in wat je wilt.
Wij hebben Hoedemakers als betrouwbaar en goed ervaren. Er zijn veel mogelijkheden. Het wordt netjes opgeleverd en vriendelijke medewerkers
De samenwerking is fijn. In het begin zoeken naar wat kan en mag maar ze denken ruim met je mee. Staan open voor overleg. Na oplevering blijft communicatie fijn en helder.
Hoewel iedereen weet dat een woning bouwen tijd kost, moet je veel geduld hebben. Zeker als de bouwer geen informatie loslaat over hoe de stand van zaken in de bouw is.
Moeizaam in aanvang om aanpassing in het huis te doen voordat er überhaupt een steen is gelegd. Op papier is er vooral voor de goedkoopste en gemakkelijkste optie gekozen. Bij andere suggesties of kleine aanpassingen was dit niet mogelijk. aanpassingen of meerwerker waren erg duur in verhouding met wat er daadwerkelijk is geleverd. Er is niet of nauwelijks nagedacht in sommige gevallen over een mooie afwerking waar de bouwer zelf ook blij van zou worden. Dit is ook met de afvoerpijpen die midden over de muur lopen van de ene kant naar de andere kant van de zolder. De schotten van het dak zijn vastgelijmd, waardoor er geen gebruik gemaakt kan worden van de loze ruimte. Een vide of vliering maken is niet mogelijk vanwege de buizen die over de muurlopen, omdat je dan je hoofd stoot als je de trap op komt. Bij gebreken aan de woning die achteraf worden geconstateerd binnen de 3 maanden, wordt al gauw beoordeeld dat dit niet op het formulier is opgenomen of dat het niet aan te tonen is of dat het een verborgen gebrek is of niet. Erg vervelend, omdat er bij oplevering en hiervoor altijd wordt gezegd dat Hoedemakers flexibel is en meedenkt. Je moet bijna juridisch de strijd aan willen gaan om iemand (pro)actief met je mee te laten denken voor een passende oplossing. Al meerdere malen is mij namelijk overkomen dat dat mijn vraag werd afgedaan met; dit valt niet binnen de voorwaarden. Erg jammer voor een huis waar ik uiteindelijk in moet wonen en genoeg voor moet betalen.
Nieuwbouwwoning is netjes opgeleverd met weinig opleverpunten. Afspraken worden nagekomen, de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Communicatie is voldoende, maar kan verbeterd worden (voornamelijk in de fase waarin de keuzes voor meerwerk gemaakt moeten worden). Verbeterpunt is de afwerking van de trap en de zolder. Als koper moet je hier aardig wat tijd en/of geld insteken.
Prettig contact, blij met het eindresultaat
Prima, openstaande punten afwerking moeten nog worden opgepakt. Meedenken tijdens opleveren/voorschouw zou wel prettig zijn als leek.
Goede en snelle communicatie, deskundige werknemers en zeer positief resultaat
De vriendelijke en duidelijk communicatie hebben mij het koop- en oplevertraject goed doen bevallen. Aandachtspunten zijn de termijnen waarbinnen je (meerwerk)keuzes moet maken en de communicatie met de onderaannemers, dat was soms moeizaam. Hoedemakers maakt dat goed met klantvriendelijk en deskundig personeel, waardoor ik ze van harte aanbeveel.
Netjes in communicatie en geleverd werk.
Het is allen vrij soepel verlopen, jammer dat er soms wat punten afgehouden werden terwijl je toch veel geld betaald voor een woning.
Goede communicatie en goed werk geleverd
Ze zijn goed in bouwen, maar zodra er klanten bij komen kijken blijkt dat de organisatie niet servicegericht is en zich geen raad weet in de huidige tijd, waarin klantenservice belangrijker is dan ooit.