woning is perfect opgeleverd
...
Bouwbegeleiding niet goed, de bouw goed, maar door de vroege oplevering voor ons veel gedoe. Als de oplevering wat later was geweest waren veel punten opgelost geweest waar wij nu alle afspraken voor moesten maken en aanwezig moeten zijn.
In de regel werden mijn problemen opgelost.
mijn badkamer slecht gemaakt moet nog steeds iemand komen om oplossen
Woning is netjes gebouwd. Natuurlijk waren er wel wat opleverpunten, maar dit waren geen schokkende zaken. Punten zijn uiteindelijk netjes afgehandeld, maar de communicatie hierover kan wel wat beter.
Ik vind mijn voorgaande beoordeling voor zichzelf spreken. Hoe zou iemand zich voelen die heel veel geld ergens voor betaalt, maar er wordt niet geleverd.
Zeer goede ervaring.
Plafond 2.57 ipv 2.65. Zelfs onder bouwbesluit wilde zo opleveren Proces verbaal bij oplevering 20+ openstaande punten Komen niet tegmoet dat wij 4 maanden langer in een tijdelijk huis moeten blijven door fouten die zij hebben gemaakt Communicatie is slecht en onbeschoft
goede contacten gehad met werkvoorbereiding en afhandeling
Vreselijke communicatie. Niks was mogelijk. Je wordt behandeld alsof je een pakje boter koopt ipv ee huis voor veel geld. De enige die echt goed zijn best heeft gedaan voor ons was uitvoerder Peter. Zaken die op tekening stonden werden niet nagekomen met als antwoord: die zijn indicatief. Hoe kun je dan ergens op vertrouwen!! En als het Hendriks goed uitkomt is het antwoord wel: dat kun je op tekening zien!
X
De oplevering is diverse malen uitgesteld. De afwerking van de bouw verdiend zeker meer aandacht. De kwaliteit en plaatsen van materialen ook.
Zie eerder toegelichte tekst
Huis voldoet aan de verwachtingen, alles uiteindelijk goed geregeld, maar de communicatie met de kopers kan echt beter, vooral de geboden kopers begeleiding, m.n. bij aanvang! Men kon niets laten zien. Had op het gros van de vragen geen afdoende antwoord. Kwam afspraken over beantwoorden van vragen niet na, etc. Later werd dat wel beter met een andere begeleider.... Degene op de bouw zelf was prima
Beginfase moeizaam contact. In afrondende fase heeft uitvoerder Peter zijn uiterste best gedaan e.e.a. Recht te trekken.
Gebrek aan zorgvuldigheid en vakmanschap tijden het bouwproces.
Zeer tevreden over de totale bouw
Heb de bouw goed kunnen volgen en ben zeer tevreden over de communicatie met de uitvoerders van dit project.
De bouw was niet op tijd klaar. De afwerking van de bouw verdiend zeker meer aandacht. Veel dingen waren nog niet af en moesten tijdens en na de oplevering nog gedaan worden.
Ik kom vaak op de bouw kijken. Het ziet er altijd netjes uit
Kanaalstraat 12
5347KM OSS
Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf waarin vijf samenwerkende disciplines zijn ondergebracht. Op een duurzame en innovatieve wijze worden advies, ontwikkeling, bouw, w- en e-installatie, onderhoud en beheer integraal aangewend om de wensen van onze klanten optimaal in te kunnen vullen.