Niet prettig ervaren

De vragen worden niet beantwoord, geen informatie verschaffen.

Geen goed kwaliteitsstandaard

Hendriks volgt precies de voorgeschreven minimums in plaats van streven naar kwaliteit. Ik verwachtte meer

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Het is zoals het is, dingen gaan zoals ze gaan verder weinig invloed

Echte aanpassingen ook al zijn het verbeterpunten worden niet gedaan. (scharnierwerk deuren) Verder zoals aangegeven geen vergelijk maar niets

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Vloer, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Slechte communicatie tijdens het hele proces

Slechte communicatie

Terugkijkende prima

Lastigere start, fijn einde!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

bij de Jumbo op de hoek voel ik me meer gewaardeerd

Al met al is alles goed gekomen, maar vooral de anhydrietvloer krijgen terwijl je dat niet wist is natuurlijk kansloos. En van de klacht hierover hoor je niets. Dat zou met het betalen van een termijn wel anders zijn als die achterwege zou laten.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Keuken

Communicatief erg slecht.

Nieuwbouw woning gekocht 2 jaar geleden. Nog niet opgeleverd. De opleverdatum wordt telkens uitgesteld. Maar wel al vanaf het begin betalen. Dingen worden beloofd, maar niet nagekomen. Kijkdagen niet goed georganiseerd. Veiligheid word niet nageleefd. Steunpilaren+balk vielen om tijdens het bezichtigen van de woning etc. Communicatie erg slecht. Niemand is goed op de hoogte.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Zeer slechte communicatie en waardeloze planning.

Opgegeven planning klopt niet, communicatie is er niet, slecht of onjuist. Iedereen zegt maar wat. Zeer slechte klantonvriendelijke kopersbegeleiding. Wel termijn betalen en vervolgens de bouw stil leggen. Dus veel langer dan gepland dubbele lasten. Eigen woning kan niet in de verkoop omdat oplevering nieuwe woning steeds wordt doorgeschoven.

...

...

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

onpersoonlijk, onvriendelijk, maar kwalitatief voldoende tot goed

De kopersbegeleiding drukt een enorme stempel op hoe wij dit traject ervaren hebben. Daardoor is ons oordeel vrij negatief en dat betreur ik ten zeerste. Want we hebben een prachtige woning van goede kwaliteit opgeleverd gekregen. Natuurlijk zijn er wat puntjes die ik liever anders had gezien zoals een wit dakbeschot ipv bruine platen, of dat de cv ketel en centraal ventilatiesysteem incl buizen uit het zicht weggewerkt zouden worden ipv dat we dat nog zelf moeten doen (zonder meerwerk) of dat de bediening van het ventilatiesysteem ook in de badkamer zelf hangt ipv alleen op begane grond. Maar goed dat lossen we wel op :-)

• Orde en netheid
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Prima gebouwd

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

OpGeleverde woning voldoet aan de verwachtingen, maar de communicatie is slcht

De woning voldoet aan de verwachtingen en is kwalitatief goed. Het project heeft wel veel langer geduurd dan bij de makelaar werd gecommuniceerd, dit voornamelijk omdat er veel later werd gestart dan van te voren was gezegd. Communicatie vanuit Hendriks is slecht, geen antwoord op vragen en aanpassingen tijdens het bouwen is niet meer mogelijk.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede service en fijne mensen op de vouw

Fijn dat jullie ons huis gebouwd hebben en hele fijne behulpzame mensen op en om de bouw.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Vertrouwelijke onderneming

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Zeer goede ervaring met kwaliteit en medewerkers

Vooral de opzichters op de bouw waren deskundig en hadden altijd een luisterend oor. Erg aardig en altijd bereid om hulp te verlenen of te hulp te zijn.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

mooie project "de kwekerij".

Mooie, nette woning opgeleverd. Goede service op de bouw. Aandacht besteden aan de woningbegeleidster (communicatie).

Fijne ervaring!

Toppie

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

redelijke bouwtijd met goede kwaliteit resultaat

Goed product geleverd. In de verkoopfase beloftes gedaan over de waarschijnlijke oplevering die niet gehaald zijn.

Gemiddeld

Het begin was zeer slecht, de eindfase zeer goed. Helaas is het zeer goede einde, slechts een verzachting voor het zeer slechte begin. Dat maakt dat de beoordeling uitkomt op een gemiddelde.

Slechte ervaring met kopersbegeleiding

Proces rondom meer/minderwerk was zeer slecht. Bouw in het algemeen en communicatie tijdens kijkdagen / oplevering voldoende.

X

X

Goede service, klant vriendelijk

Goed ervaring gehad. nadat er voor mij 1 aanspreekpunt was.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

goede service en er wordt goed geluisterd....en meegedacht

Goede ervaring geweest, wel wat meer vrijheid willen hebben bij het kiezen van sanitair bij een andere aanbieder. De tevredenheid komt voornamelijk door de medewerkers met wie ik tijdens en na de bouw veel te maken had. Aardige vaklieden en Robert de uitvoerder heeft mijn verwachtingen overtroffen... Dat geldt ook voor Marco Balvers

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Woning prima, de weg ernaartoe belabberd

Prachtige brochure en mooi verhaal. Maar welke steen krijgt onze woning nu? En zo waren meerder vragen en sommige vragen bleven onbeantwoord of ontweken. Uiteraard kun je de vraag stellen, waarom koop je deze woning? Dat is achteraf makkelijker gezegd dan vooraf, want je gaat toch een samenwerking in vertrouwen met elkaar aan. De woning is nu bijna gereed om te wonen en wij zijn tevreden met onze nieuwe stek alhoewel de weg ernaartoe met vele hobbels is verlopen.

Kanaalstraat 12

5347KM OSS

Over Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf waarin vijf samenwerkende disciplines zijn ondergebracht. Op een duurzame en innovatieve wijze worden advies, ontwikkeling, bouw, w- en e-installatie, onderhoud en beheer integraal aangewend om de wensen van onze klanten optimaal in te kunnen vullen.

Over Bouwnu