Mijn ervaring is positief. Dit omdat er vakmanschap is geleverd! Bij oplevering zijn er maar weinig punten gevonden waarvan een aantal al direct werden opgelost. Erg tevreden met het eind resultaat.
Op tijd, hoge kwaliteit, en hele nette oplevering!
Weinig op- en aanmerkingen. Begeleiding van meer- minderwerk hadden we meer praktische tips verwacht. 1 toilet bij een appartement van 180m plus is er 2 tekort. Ook waar lichtpunten en stopcontacten moeten komen is lastig op een tekening. Een panel van mensen die als toekomstige bewoner fungeren bij het maken van de indeling kan van groot nut zijn.
Gedurende het project zijn we goed geïnformeerd over het verloop van de bouw. Daarnaast zijn we goed geholpen door Edwin op lokatie. De conclusie is dat we over het geheel gezien tevreden zijn. Enige puntje van kritiek/verbetering: de witte lijsten aan de gevel van de woning zien er erg goedkoop uit. De binnenkant van het hout is niet eens wit wat je duidelijk ziet. Het project naast ons project heeft ook witte lijsten waarbij wel alles mooi wit is en dit ziet er veel strakker uit. Deze keuze in het ontwerp begrijpen wij niet goed.
Goede communicatie, strakke planning en weinig tot geen problemen of gebreken tijdens de bouw en bij de oplevering
Zowel in bouw, opleveringg als communicatie
Goed contact met de kopers. Vakkundig
De woning is een goede kwaliteit afgeleverd. Kleine bevindingen werden meteen opgelost waar mogelijk. Ontzettend klantgerichte aanpak, wat zorgt voor een soepele oplevering.
Ontzettend goede ervaring. Enige twee punten die wellicht beter hadden gekund waren de communicatie rondom de sloop van de boerderij en de gevolgen hiervan. En de advisering bij LIV voor met name de badkamer.
Proactieve communicatie, resultaatgericht, kundig, meedenkend en prettig in de omgang. Wat een topwerk hebben Edwin en zijn team geleverd! We kijken hier voor altijd met veel plezier op terug.
Fijne samenwerking!
De woning is snel gerealiseerd en overtreft de hoge verwachting in bouwkwaliteit, kijkend naar andere projecten. (al moeten we er nog in wonen ;)) Punt van verbetering is het aanbieding van een grondwarmtepomp. Ondanks herhaaldelijk vragen was dit niet mogelijk, wat zonde is voor de lange termijn. Wij kijken ernaar uit om ons intrek te nemen in de woning!
Fijne mensen op de bouwplaats, prima oplevering.
Hele fijne uitvoerder, denkt goed met de kopers mee. Huis keurig opgeleverd. Advies lager gescoord omdat kopersbegeleiding vanuit projectontwikkelaar tegen viel.
Ontzettend fijn ervaren!
Servicegericht, zeer goede afwerking voor projectbouw.
Onze ervaring met heilijgers was zeer positief. De diverse mensen die wij gedurende het proces hebben gesproken, waren stuk voor stuk professionals. Over diverse thema’s hebben zij volop meegedacht. Ook voor speciale verzoeken, bv over behoud van authentieke elementen aan onze woning, konden we op steun van heilijgers rekenen. Alles is afgewerkt met hoge kwaliteit materialen. Wij zijn enorm tevreden.
Weinig toe te voegen aan bovenstaande statement.
Zorgvuldig bouwproces met goede communicatie en begeleiding. Vertragingen werden daadkrachtig opgelost.
Fijn contact, aandachtspunten worden opgepakt en snel opgelost.
Van het begin tot zelfs na de oplevering van ons huis aan de Zonnehof-Zuid 10J hebben wij de samenwerking met Heilijgers heel fijn gevonden; snel, praktisch, oplossingsgericht en vriendelijk! De samenwerking met Joost-Jan, Eric en Inge was heel erg prettig.
Heilijgers heeft ons huis echt met zorg ontwikkeld en gebouwd. De mensen op de bouwplaats zij echt erg vriendelijk en we zijn altijd hartelijk ontvangen. Ons huis is echt naar ons zin. Geheel duurzaam en energiezuinig en compleet en afgewerkt met mooie materialen. We hadden gelukkig veel keus en alles is netjes aangebracht. Fijn dat ze echt hard hebben gewerkt om de kleine restpuntjes voor de oplevering weg te werken. We zijn er erg blij mee.
Wij zijn heel blij met ons nieuwe huis in wijk Bloemendal Barneveld
De start met de geboden informatie sluit naadloos aan met de uiteindelijke oplevering Kwaliteit staat voorop
Displayweg 2
3821BT AMERSFOORT
Heilijgers Bouw realiseert duurzame en innovatieve totaaloplossingen. Naast de uitstraling van een kantoor of woning zijn zeker ook onderhoudsaspecten en gebruikskosten van belang. Door de intensieve samenwerking tussen onze labels projectontwikkeling, bouw, onderhoud & renovatie en vastgoedbeheer kan elk object worden gerealiseerd en geëxploiteerd.