Wij als koper erg tevreden, meer kijkdagen zou goed zij
bouw van een nieuwbouwhuis is goed verlopen, weinig opleverpunten en dat was nog niet in orde was is netjes hersteld.
Het moment tot aan oplevering verliep goed en degelijk. Het huis is over het algemeen echt netjes opgeleverd, maar de paar punten die na afloop van oplevering nog gecorrigeerd diende te worden, hebben veel te veel voete in aarde gehad. Je zou hopen dat het initiatief vanuit de bouwer kwam, maar zonder te vechten voor je gelijk, werden (en zijn) de laatste punten niet opgelost.
Van a tot z zeer goede begeleiding. Goed georganiseerd vriendelijk en correct in wijzigingen, herstelreparaties.
Goed opgeleverd Goede communicatie en snelle reacties. Prettige samenwerking kortom¡
Geen verdere aanvulling
Goede communicatie. Supersnelle bouw Weinig oplever punten en snelle actie.
Super service en alles volgens regels!
Alle afspraken zijn nagekomen en nazorg is ook altijd goed !
Altijd bereidwillig
Mijn ervaringen met Heilijgers zijn goed. Bij de oplevering van ons nieuwbouwhuis waren er maar een paar punten en die zijn kort na de oplevering opgelost. Met name de communicatie met de uitvoerder verloopt prettig. Hij is makkelijk benaderbaar en lost zo mogelijk de punten die er nog zijn zo mogelijk meteen op.
Altijd zeer goed geholpen door Edwin. Als er al problemen zijn worden deze snel opgelost. Zeer tevreden!
Vooral fijne samenwerking met Edwin!
Goede kwaliteit en goed in de omgang
Als er nu na oplevering nog wat aan schort, wordt er nog adequaat op ingesprongen en verholpen. Communicatie in begin niet best, is nu opgelost door rechtstreeks contact met uitvoerder.
Over de uitvoering en oplevering zijn wij tevreden. De communicatie daarentegen is een aandachtspunt: weinig pro-activiteit, oplossingsgerichtheid en terugkoppeling op vragen duurde gemiddeld erg lang.
Aannemer heeft ons altijd goed geholpen, er zijn relatief weinig problemen geweest en en als er iets was dan was niks te veel en zo weer opgelost.
Edwin heeft ons echt enorm geholpen zowel voor, na als tijdens de oplevering. Als er iets is, is hij er maar in ons geval was er eigenlijk heel weinig: we hadden 0 punten bij oplevering! Vakmanschap. We waren 10 jaar samen op de dag van sleuteloverdracht en Edwin heeft mij geholpen hier een leuke verrassing van te maken voor mijn vriend. Kan niet anders zeggen dan top dus!
Zowel tijdens als na de oplevering prettig contact gehad met Edwin. En gemaakte afspraken werden altijd goed en tijdig uitgevoerd.
Goede ervaringen. Netjes gewerkt. Afspraken worden nagekomen. Hoop dat de dienstverlening tijdens garantieperiode ook goed is. De communicatie tijdens de bouw kan beter/proactiever. De verwachtingen op dit punt zijn doorgaans ook hoog bij kopers
Algehele indruk is goed, er wordt na oplevering zeker geprobeerd zaken op te lossen en mee te denken bij restpunten. Afwerkingsniveau van (met name) sanitair is helaas niet wat het in mijn ogen had moeten zijn. Communicatie tijdens kiezen van opties en tijdens bouw verliep regelmatig erg moeizaam(via online portal). Na oplevering was dit stukken beter en directer met uitvoerder ****
Displayweg 2
3821BT AMERSFOORT
Heilijgers Bouw realiseert duurzame en innovatieve totaaloplossingen. Naast de uitstraling van een kantoor of woning zijn zeker ook onderhoudsaspecten en gebruikskosten van belang. Door de intensieve samenwerking tussen onze labels projectontwikkeling, bouw, onderhoud & renovatie en vastgoedbeheer kan elk object worden gerealiseerd en geëxploiteerd.