klantvriendelijk
Geen bijzonderheden
Heel erg blij met het huis. De mensen van de bouw hebben waanzinnig hard gewerkt en mooi werk afgeleverd er mag iets beter worden gelet op de na zorg. Maar ik heb er vertrouwen in dat sommige punten die nog open staan opgelost worden. De bedrijven die voor heilijgers de zonnepanelen en de keuken doen zijn echt verschrikkelijk om als koper iets voor elkaar te krijgen. Zij zorgen er voor dat het cijfer van misschien een 8,5 naar een lage 7 brengen.
Zie enquete
Aardige mensen, snel contact, mooie woning
Het is duidelijk dat Heilijgers graag goede werk wil opleveren. Werknemers zijn klantvriendelijk en communicatie verloopt meestal goed. Jammer dat sommige issues die na de oplevering worden geconstateerd niet meteen goed worden opgelost
Deels goed
Mooie plek
Nette mensen, goede kwaliteit, goede onderaannemers, goede samenwerking
Het blijft altijd een bijzondere ervaring om een nieuw bouwtraject te starten. Het is dan fijn om een betrouwbare partner te hebben, die luistert naar jouw wensen en ook jouw dromen laat uitkomen. Het wordt tenslotte jouw Home Sweet Home.
Stroef en veel moeten aandringen om dingen gedaan te krijgen
Tevreden met alles behalve de communicatie tijdens het bouwen zelf.
Helaas houden wij er door de onpersoonlijke en kortzichtige aanpak naar klanten toe een nare smaak in de mond. Dit maakte de rouwperiode zelf minder leuk. Oplevering prima, goed werk afgeleverd. Enig minpunt wat dat betreft is het gebruik van siliconenkit bij kozijnbeglazing.
Een bouwbedrijf die alles netjes op orde heeft op de bouwplaats Kijk enkel al bij de bouwketen waar bv de zaagbank netjes op een bestrate ondergrond staat en goede voorzieningen zijn voor de werknemers. De huizen zijn netjes gebouwd, afgewerkt en afgeleverd. je blijft altijd wel iets zien wat je niet lijkt maar dat geeft geen reden tot negativiteit
Overall heeft Heilijgers heel goed werk geleverd en vonden we met name de samenwerking met de werkvoorbereider heel prettig. Op het einde zijn een aantal zaken wat slordig afgewerkt en er dienen nog een aantal opleverpunten nagelopen te worden, maar we twijfelen er niet aan dat dit wordt opgepakt.
Goed bouwbedrijf
Slechte afhandeling van "problemen"
Goede service, vriendelijke mensen en snelle bouwer!
Betrouwbare medewerkers
Displayweg 2
3821BT AMERSFOORT
Heilijgers Bouw realiseert duurzame en innovatieve totaaloplossingen. Naast de uitstraling van een kantoor of woning zijn zeker ook onderhoudsaspecten en gebruikskosten van belang. Door de intensieve samenwerking tussen onze labels projectontwikkeling, bouw, onderhoud & renovatie en vastgoedbeheer kan elk object worden gerealiseerd en geƫxploiteerd.