Erg goed

Netjes gebouwd en keurig snel de kleine dingetjes verholpen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Mooi huis, netjes gebouwd en goed opgeleverd

Heijligers heeft een prachtig huis gebouwd. De bouw ging voorspoedig en er is degelijk gebouwd. Enige minpuntje is de wat geringe communicatie aan het eind van het traject over de oplevering.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Wat een verademing. Zo kan het dus ook!

Onze derde nieuwbouwwoning in Barneveld. Dit project is van begin tot einde professioneel verlopen. In goed overleg zijn de punten die tijdens de bouw onduidelijk of onjuist zijn keurig opgelost. Geen “ja maar” maar keurige en vlotte oplossingen. Een goede start van een hopelijke zorgeloos wonen!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede samenwerking met minimale open punten

Het hele traject hebben wij als prettig ervaren. De uitvoerder komt de afspraken na. Verkoopgesprek was duidelijk. Enig verbeterpuntje is de communicatie omtrent de oplevering. Dit mocht duidelijker gecommuniceerd worden.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Kwaliteit bouw geweldig, communicatie kan beter.

We zijn heel erg tevreden met de kwaliteit van de bouw. Bij de oplevering zijn nog twee punten opgepakt en staat er nu nog maar één verbeterpunt open. Dit na keuring van Vereniging Eigen Huis. Fantastisch!! Betreft de communicatie, dat zou volgens ons beter kunnen. Soms tegenstrijdige berichten gehad of heel summier antwoord op een vraag. Je moet echt doorvragen.

Keurige en vakkundige bouwmaatschappij

De bouw is goed uitgevoerd en kwaliteit is hoogwaardig. Mooie gevelstenen en mooi schilderwerk. Communicatie gebeurd via een portaal en via een woonadviseur. Is functioneel voor het bedrijf, mag van mij ook anders.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Keuken, Zonnepanelen/zonneboiler

Zeer professionele bouwmaatschappij

Er wordt zeer gestructureerd gewerkt, op de bouw zeer vriendelijke en benaderbaar bouwmedewerkers en opzichter.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Gebrek aan begeleiding, flexibiliteit én opties.

We zijn heel blij met onze nieuwe woning maar het traject er naar toe was niet makkelijk. Met name de kopers begeleiding liet veel te wensen over waardoor we naar ons gevoel de opties nu niet optimaal benut hebben. Daarnaast kregen wij het idee dat het project met spoed afgerond moest worden en dat er geen ruimte was voor input en/of extra mogelijkheden. Alle wensen anders dan op de (beperkte) optielijst waren niet bespreekbaar. De plaatsing van de buitenunit van de warmtepomp is rondom waardeloos. Deze staat midden in onze tuin en maakt dusdanig veel herrie dat je je hieraan stoort als je op het terras zit.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Hele fijne bouw periode gehad

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede kwaliteit maar soms moeilijk in het meedenken met koper.

Over het algemeen heel tevreden. Zeker over de kwaliteit van het werk. Jammer dat we redelijk beperkt werden in met name de keuze voor het sanitair. Ook Eigenhuis keukens (aangesloten bij het project) hebben niet het werk geleverd wat we verwacht hadden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

mag wel wat meer klantgericht worden

Op papier en in schrift correct, maar wat vriendelijker (minder kort door de bocht) en klantgerichter zou fijn zijn; bijvoorbeeld om opties die niet in lijst staan maar wel afgesproken zijn met buren met zelfde huizen om deze ook aan mede-buren aan te bieden...

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Mooie woning, elektra aanleg slecht

Op bouwplaats goede communicatie en zeer bereidwillige medewerkers. Heilijgers zelf via mail/hoomctr niet altijd goed bereikbaar en in 1e instantie kan niet en moet alles volgens strenge regels en strakke planning. Onbereikbaarheid tijdens bouwvak is onacceptabel!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Huis is zeker naar wens. Voor het uitkiezen van de keuken en het sanitair, vooral niet in zee gaan met de bedrijven die zij aangeven. Wat een aanfluiting.

Waar voor je geld

Goede begeleiding voor tijdens en na bouwproces

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw

Vet onvoldoende m.bt. leveranciers Gevier en Interkeramiek

De prijzen bij bovengenoemde leveranciers waren woekerprijzen en niet in verhouding met producten. Een van deze leveranciers vertelde ons letterlijk dat de keuzes beperkt was m.b.t. het tegelwerk. De verkoper vertelde ons dat wij als nieuwe eigenaren een keus konden maken uit restant partijen. Kortom we konden kiezen uit een zeer beperkte oude collectie met buitengewoon hoge prijzen. Bij een andere keus uit kreeg je bij een andere tegel een offerte voorgelegd die volkomen buiten proporties was. Klein voorbeeldje m.b.t het tegelen van onze badkamer hierbij hanteerde ze in de offerte bijna 30% snijverlies en een legloon van bijna € 90,00 per m2. Op mijn vraag wat hiervan de reden was werd als antwoord gegeven dat de tegel afwijkend was en dat de tegelzetter alleen met nieuwe tegels werkt. Absurd! We zouden mogelijk wel voor Heilijgers kiezen maar afhaken bij dit soort bedrijven. Deze bedrijven doen afbreuk aan de reputatie van Heilijgers.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Zeer betrouwbaar en kwalitatief goed bouwbedrijf. En eventuele problemen worden netjes opgelost.

De woningen zijn netjes en redelijk volgens de planning opgeleverd ondanks de Corona periode.

geweldige service en support

zou ik zeker nogmaals mee in zee gaan

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Kwaliteit, behalve het tegelwerk van Interkeramiek

Wij zijn zeer tevreden met het nieuwe huis, met de techniek voorzover we die tot nu toe hebben kunnen ervaren. Degelijk werk is er geleverd, met uitzondering van het tegelwerk in de toiletten en de badkamers. De mankerende kwaliteit van het werk van Interkeramiek doet afbreuk aan het geheel.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prachtig project en schitterend eindresultaat

Overall heel tevreden over bouwtraject, er zijn altijd verbeterpunten en dit zit er met name in dat er toch nog veel kleine puntjes in de afwerking opgemerkt zijn en dat de bouwtijd door alle omstandigheden langer duurde dan ingeschat. Zeer tevreden over het meedenken en het leveren van maatwerk. Basiskeuzemogelijkheden kunnen uitgebreider. Advies en contact in beginfase van traject kan uitgebreid worden, je moet echt zelf keuzes (durven) maken. Kwaliteit van de gebruikte materialen is goed tot zeer goed, wordt niet op bespaard.

Prachtige wijk

Het is een zeer mooie wijk geworden. Wel wat haken en ogen. Soms moeilijk contact.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Netter bouwer, ook opgeruimd bouwterrein, goede werkwijze. Aandachtspunt: zodra er andere optie bij andere woning worden afgesproken/ geregeld biedt deze dan ook gelijk breed aan aan de rest vd kopers.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Zonnepanelen/zonneboiler
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Heilijgers op alle vlakken kwalitatief uiterst goed

Vanaf het begin tot het eind op alle niveaus duidelijke communicatie, volgens afspraak gebouwd, echt vakmanschap en afspraak is afspraak.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Klantgericht

Veel mogelijk. Communicatie niet altijd goed. Meerwerk doorgeven was moeizaam ondanks de duidelijke tekeningen. Veel heen en weer moeten mailen om de puntjes op de i te zetten.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Nette bouwer, mooi huis maar slechte kopersbegeleiding.

De bouwer realiseert op nette wijze een mooi huis, enigzins prijzig. Afrondingsfase bevatte veel slordigheden. Volledig ontevreden over de kopersbegeleiding, dit was een verkopersbegeleiding en als koper kreeg je alleen de info die men namens de bouwer wilde delen en bij vragen krijgt de koper altijd initieel ‘Nee’ te horen. Gebrek aan advies, suggesties en oplossingen. Zeer veel onzekerheid creëren in planning oplevering rondom de bouwvak.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Prima communicatie, uitstekende bouwkwaliteit, klantgerichte oplevering

Louter positief (tot nu toe, ga er van uit dat dit zo blijft als wij in de woning gaan leven)

Displayweg 2

3821BT AMERSFOORT

Over Heilijgers

Heilijgers Bouw realiseert duurzame en innovatieve totaaloplossingen. Naast de uitstraling van een kantoor of woning zijn zeker ook onderhoudsaspecten en gebruikskosten van belang. Door de intensieve samenwerking tussen onze labels projectontwikkeling, bouw, onderhoud & renovatie en vastgoedbeheer kan elk object worden gerealiseerd en geëxploiteerd.

Over Bouwnu