Heel goed gedaan.

1ste keer nieuwbouw en dit hebben we als prettig ervaren. Het eindresultaat is heel erg mooi.

Aanrader Heijmans bouw

Fijne ervaring, ruim binnen tijd, weinig opleverpunten. Verbeterpunt: Service Desk tijdens garantieperiode. Slechte communicatie en opvolging van gemelde punten.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Het eindresultaat is er. Communicatie is onvoldoende.

We zijn tevreden met het eindresultaat, maar absoluut niet met het contact met Heijmans.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Ik geef Heijmans een voldoende.

Wij hebben een prima appartement. Wij hadden nog wel wat aanpassingen willen doen. Dit was niet mogelijk, terwijl de bouw nog niet begonnen was. Dat was wel een teleurstelling. De oplevering en communicatie met Heijmans is voldoende.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Prima partij, Donny maakte een hoop goed.

Dat heb ik al in alle vorige vragen gedaan.

Een goede bouwer een slechte communicayor

Een goede bouwer een slechte communicayor

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed oplevering en goed optijd

Goed klantenservice, snel oplevering

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Heerlijk huis, goede service en goed behandeld

Wij zijn door Heijmans Woningbouw West goed behandeld. Onze vragen werden beantwoord. Over het algemeen is ons nieuwbouwhuis netjes opgeleverd en zijn ze ook snel en zorgvuldig omgegaan met de opleverpunten. Een aantal zaken hadden wel wat netter gedaan mogen worden, dit hebben we ook middels een enquete gedeeld met Heijmans.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Zeer slechte ervarinf met Heijmans.

Slechte communicatie, lakse omgang met afspraken, slechte opvolging, niet secuur in het bouwwerk. Kortom, zeer slechte ervaring met Heijmans. Zou niet een volgend nieuwbouw project kiezen met Heijmans als aannemer.

Prima ervaringen

Tevreden over het huis en over de oplevering. Prettige communicatie met de medewerkers.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Alles goed behalve inlichten nieuwe parkeerbeleid

Over alle punten tevreden behalve nogmaals dat ik niet ben ingelicht over nieuwe parkeerbeleid gemeente. Ik heb hier veel last van en eigenlijk erg boos over.

Een onbeschofte klantonvriendelijke bouwer

Slecht, op een enkele positieve uitzondering na (Steven Cardinaal)

afhandeling na oplevering waardeloos

We hebben een sleutel afgegeven aan de uitvoerder maar er is niets afgehandeld tijdens de periode van 3 maanden. Ik moet nu vrij nemen van mijn werk omdat er niets is afgehandeld, dit zijn voor mij ook kosten die ik waarschijnlijk niet bij jullie kan verhalen.

Voldoende service

Voldoende service

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

Goede bouwer, maar kopersbegeleiding behoeft aandacht

Mooie woning, maar weinig meedenkend. Wij geven bijvoorbeeld duidelijk aan te willen koken op inductie en betalen voor aanpassing meterkast. Bij oplevering blijkt deze extra groep al opgesoupeerd te zijn aan iets anders. Heel vreemd! Dat we in deze tijd een woning op gas krijgen begrijpen wij niet. Bied dan de optie van een gasloze woning aan. Net als een oplaadpunt voor een elektrische auto.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Fatastische service

Ik ben zeer tevreden over de service en afhandeling. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze komen afspraken snel na en communiceren heel goed met de klant. Ze luisteren heel goed naar de wensen van de klant en zoeken naar een goede oplossing.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Slecht gebouwd en slecht bereikbaar, onpersoonlijke benadering.

Een huis kopen is de belangrijkste financiƫle beslissing in het leven! Als aannemer heb je daardoor ook een verantwoordelijkheid om van het huis een thuis proberen te maken. Het bouwen moet gericht zijn op de mensen die er gaan wonen. Het lijkt erop dat Heijmans Woningbouw West meer werkt alsof het utiliteit neer zet. Niet klantgericht werken, maar de klant centraal stellen lijkt me de eerste stap in jullie verbeterproces. Benader het alsof je zelf dit huis gaat kopen. Wat wil je weten, wanneer wil je het weten etcetera.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

fijn huis, maar niet dankzij de kopersbegeleiding!

Huis (als de punten die nog openstaan zijn opgeleverd) prima, locatie top. personeel op de bouw top. kopersbegeleiding kan nog wel een cursus professioneel communiceren gebruiken. overige communicatie zeer matig.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prima bouwonderneming met betrouwbaar personeel

We hebben het als prettig ervaren. Ik zou het willen omschrijven als zorgeloos bouwen. Wat flexibiliteit buiten de de bouwkaders en meer toegang tot de bouwlocatie zou fijn zijn.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Kwaliteit huizenbouw, voortraject prettig, bouw-oplevertraject minder

Tijdens bouw en opleverfase te veel gevoel dat je met logge grote organisatie te maken hebt dat is jammer aangezien workshops erg leuk waren. Te weining info over kopen van een nieuwbouwhuis en wat daarbij komt kijken, hier hadden wij wel wat beter op voorbereid willen worden.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Mooie architectuur met aandacht voor de afwerking

De informatieverstrekking was meestal goed.

Mooi huis

Communicatie laat soms te wensen over. De begeleiding na oplevering is netjes, prettig om medewerkers ter plaatse te hebben vlak na oplevering. Deze medewerkers zijn erg behulpzaam. Erg tevreden over het huis.

• Orde en netheid

Prima woning en goed geholpen.

Het gehele traject ging vrij vlot.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Mooie en ruime woning maar afwerking zeker niet altijd goed!

Je verwacht dat de kwaliteit van een nieuwbouwwoning zeer goed is maar tijdens de vooroplevering werd ons duidelijk dat er geen goede controles zijn. Ook tijdens oplevering en na de oplevering veel slordigheden en gebreken geconstateerd. Heijmans zou zelf betere controles moeten uitvoeren op het geleverde werk, klantenservice mag beter.

Oostmaaslaan 71 -01

3063AN ROTTERDAM