Zeer tevreden over Vincent van Geel. Hij neemt de tijd voor je en verstaat zijn vak. Leuk in de omgang en helpt je waar hij kan.
Dit zie je in alles terug, de welwillendheid om te helpen, de gebrekkige communicatie.
Zoals eerder vermeld vind ik het jammer dat Heijmans onze woning heeft gebouwd. De woning zelf is prima opgeleverd, maar in het proces en de communicatie weet de organisatie dusdanig veel frustratie te veroorzaken dat ik Heijmans in geen geval zal aanraden.
Heijmans Woningbouw West doet volgens mij wel zijn best om hier in te ontwikkelen, maar de hele organisatie is gewoon niet ingespeeld op projecten met meerdere belanghebbenden. Het is duidelijk dat Heijmans veel ervaring heeft met rijksprojecten waarin één duidelijke opdrachtgever is. Informatie over voortgang liet bijvoorbeeld te wensen over, evenals het communiceren over kijk- en opleverdagen en de mogelijkheden om leveranciers extra te laten inmeten.
Heijmans heeft een mooie woning afgeleverd, en netjes gewerkt.
De ervaringen zijn wisselend. Leuk voortraject. Starheid bij keuzemogelijkheden (met name indeling van de badkamer). De in het voortraject voorgespiegelde bouwsnelheid werd niet gehaald, met opschuivende opleverdata als gevolg. Het bleek lastig om de keuzes voor meer/minder werk goed te verwerken, met als gevolg veel formulieren die ieder keer weer niet goed verwerkt bleken te zijn. Het is wel een heel mooi wijkje geworden met een grote diversiteit aan woningen.
Prima kopersbegeleiding met ruime mogelijkheid tot aanpassingen in onze nieuwbouw woning. Vriendelijk personeel, duidelijke beargumentatie waarom iets wel/niet kan. Ook het bouwpersoneel hebben we als vriendelijk ervaren.
Reageren snel en adequaat. Goede ervaring zo.
Na oplevering van de wonen was het prettig communiceren met de “ staf”
Heijmans als positief ervaren. De onderaannemers kan nog wel een slag in gemaakt worden. Een spuiter die aangeeft dat er bij ons prutswerk is geleverd kan bijvoorbeeld echt niet! Ook het sanitair had beter en mooier gekund.
Zeer tevreden. Gekregen wat we voor ogen hadden.
Over het algemeen goed. Periodieke communicatie over de voortgang is een tip. Zeker gedurende de periode van afronding. We zijn met een feestje begonnen. De afronding was niet feestelijk.
Zie bovenstaand
Bouw is perfect - kopersbegeleiding moet echt beter: Super tevreden met ons huis en de kwaliteit ervan. Echter, de communicatie rondom de bouw vanuit kopersbegeleiding is slecht, laat en vaak onvriendelijk. Komen afspraken vaak niet na en lijken niet te begrijpen dat dit de kopers, die tonnen betalen, frustreert. Echter, over de kwaliteit van ons huis echt niks te klagen. Heel blij mee!
We zijn enorm blij met ons nieuwe huis, maar communicatie voor en na het traject had beter gekund. Ook vind de bouwer dingen acceptabel die wij als klant niet acceptabel vinden, bv hoogteverschil tussen de plafondplaten. Zonde, want daar ga je je als bewoner wel aan irriteren.
Zie antwoorden op de eerdere vragen. Vooral veel betere kopersbegeleiding nodig. Meer flexibiliteit in tussentijdse wensen moet ook mogelijk worden. Te vaak het beeld dat Heijmans werkt vanuit risicominimalisatie en alles neerlegt bij de kopers.
Prettig en duidelijk
Prima bouwer, maar gebrekkige communicatie
Vooral de communicatie met kopersbegeleiding na aanschaf van het huis was lastig. Mails werden pas na een paar reminders beantwoord, vaak na een paar weken pas reactie. Tijdens de oplevering werd wel duidelijk gecommuniceerd en punten tijdens vooroplevering waren tijdens daadwerkelijk oplevering allemaal opgelost. Wel jammer dat meer/minderwerkopties een standaard pakket is en daar niet of nauwelijks van kan worden afgeweken. Al met al zitten ze wat mij betreft op 3,5 sterren (tussen voldoende en goed in)
We zijn vriendelijk gehopen en hebben, als wij vragen hadden, binnen een week een reactie gekregen.
Over het algemeen wel tevreden.
df
Communicatie en transparandheid kan beter. Ook meer opties voor meerwerk zou prettig zijn ( en dat dan voor een normale prijs). Verder prima.
Marith Houweling -> erg fijne gesprekken mee gehad! Christiaan (de uitvoerder) -> goede kerel en gesprekpartner!