Over het algemeen goede service en behulpzaam personeel

Zeer tevreden over Vincent van Geel. Hij neemt de tijd voor je en verstaat zijn vak. Leuk in de omgang en helpt je waar hij kan.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Het draait bij Heijmans totaal niet om de klant maar om winstmaximalisatie

Dit zie je in alles terug, de welwillendheid om te helpen, de gebrekkige communicatie.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Frustrerende, arrogante houding van medewerkers

Zoals eerder vermeld vind ik het jammer dat Heijmans onze woning heeft gebouwd. De woning zelf is prima opgeleverd, maar in het proces en de communicatie weet de organisatie dusdanig veel frustratie te veroorzaken dat ik Heijmans in geen geval zal aanraden.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prima woning - slechte kopersbegeleiding en informatievoorziening

Heijmans Woningbouw West doet volgens mij wel zijn best om hier in te ontwikkelen, maar de hele organisatie is gewoon niet ingespeeld op projecten met meerdere belanghebbenden. Het is duidelijk dat Heijmans veel ervaring heeft met rijksprojecten waarin één duidelijke opdrachtgever is. Informatie over voortgang liet bijvoorbeeld te wensen over, evenals het communiceren over kijk- en opleverdagen en de mogelijkheden om leveranciers extra te laten inmeten.

Mooie woning, goed uitgevoerd

Heijmans heeft een mooie woning afgeleverd, en netjes gewerkt.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

wij zijn blij met onze nieuwe woning

De ervaringen zijn wisselend. Leuk voortraject. Starheid bij keuzemogelijkheden (met name indeling van de badkamer). De in het voortraject voorgespiegelde bouwsnelheid werd niet gehaald, met opschuivende opleverdata als gevolg. Het bleek lastig om de keuzes voor meer/minder werk goed te verwerken, met als gevolg veel formulieren die ieder keer weer niet goed verwerkt bleken te zijn. Het is wel een heel mooi wijkje geworden met een grote diversiteit aan woningen.

Vriendelijk en meewerkend!

Prima kopersbegeleiding met ruime mogelijkheid tot aanpassingen in onze nieuwbouw woning. Vriendelijk personeel, duidelijke beargumentatie waarom iets wel/niet kan. Ook het bouwpersoneel hebben we als vriendelijk ervaren.

• Orde en netheid
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Prima kwaliteit voor een stevige prijs

Reageren snel en adequaat. Goede ervaring zo.

Goede vakmensen

Na oplevering van de wonen was het prettig communiceren met de “ staf”

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Vriendelijk personeel vanuit Heijmans, reageerden altijd attent, snel en aardig.

Heijmans als positief ervaren. De onderaannemers kan nog wel een slag in gemaakt worden. Een spuiter die aangeeft dat er bij ons prutswerk is geleverd kan bijvoorbeeld echt niet! Ook het sanitair had beter en mooier gekund.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden. Gekregen wat we voor ogen hadden.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Kwalitatief goed huis

Over het algemeen goed. Periodieke communicatie over de voortgang is een tip. Zeker gedurende de periode van afronding. We zijn met een feestje begonnen. De afronding was niet feestelijk.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Prima ervaring gehad, met Heijmans maar kwaliteit van installateur is onder de maat.

Zie bovenstaand

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Bouw is perfect - kopersbegeleiding moet echt beter

Bouw is perfect - kopersbegeleiding moet echt beter: Super tevreden met ons huis en de kwaliteit ervan. Echter, de communicatie rondom de bouw vanuit kopersbegeleiding is slecht, laat en vaak onvriendelijk. Komen afspraken vaak niet na en lijken niet te begrijpen dat dit de kopers, die tonnen betalen, frustreert. Echter, over de kwaliteit van ons huis echt niks te klagen. Heel blij mee!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prachtig huis, maar communicatie kan beter.

We zijn enorm blij met ons nieuwe huis, maar communicatie voor en na het traject had beter gekund. Ook vind de bouwer dingen acceptabel die wij als klant niet acceptabel vinden, bv hoogteverschil tussen de plafondplaten. Zonde, want daar ga je je als bewoner wel aan irriteren.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Een mooi huis met een moeizaam proces.

Zie antwoorden op de eerdere vragen. Vooral veel betere kopersbegeleiding nodig. Meer flexibiliteit in tussentijdse wensen moet ook mogelijk worden. Te vaak het beeld dat Heijmans werkt vanuit risicominimalisatie en alles neerlegt bij de kopers.

Ruim voldoende

Prettig en duidelijk

Prima bouwer, maar gebrekkige communicatie

Prima bouwer, maar gebrekkige communicatie

Resultaat prima, proces lastig

Vooral de communicatie met kopersbegeleiding na aanschaf van het huis was lastig. Mails werden pas na een paar reminders beantwoord, vaak na een paar weken pas reactie. Tijdens de oplevering werd wel duidelijk gecommuniceerd en punten tijdens vooroplevering waren tijdens daadwerkelijk oplevering allemaal opgelost. Wel jammer dat meer/minderwerkopties een standaard pakket is en daar niet of nauwelijks van kan worden afgeweken. Al met al zitten ze wat mij betreft op 3,5 sterren (tussen voldoende en goed in)

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Heijmans reageert goed als er problemen zijn.

We zijn vriendelijk gehopen en hebben, als wij vragen hadden, binnen een week een reactie gekregen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Communicatie was okay, advies betreft opties had beter gekund.

Over het algemeen wel tevreden.

goed gevoel

df

Redelijk

Communicatie en transparandheid kan beter. Ook meer opties voor meerwerk zou prettig zijn ( en dat dan voor een normale prijs). Verder prima.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede service en vriendelijke mensen bij Heijmans

Marith Houweling -> erg fijne gesprekken mee gehad! Christiaan (de uitvoerder) -> goede kerel en gesprekpartner!

Oostmaaslaan 71 -01

3063AN ROTTERDAM