Vakkundige mensen. Communicatie vanuit Kopersbegeleiding kan beter. Vaak overal achteraan moeten bellen en vragen werden soms verkeerd begrepen en beantwoord. Woning zag er goed uit bij oplevering. Duidelijke communicatie vanuit uitvoerder over openstaande punten. 1 tip: stop met Raab Karcher. Dat bedrijf heeft ons kooptraject echt verpest.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede communicatie en fijn huis

We hebben een mooi huis waar we nu al met plezier wonen. Gemerkt dat Heijmans ook mee denkt bijvoorbeeld over een schuurdeur dat beste omgedraaid kan worden met open gaan

Ervaren bouwer, prima service

Duidelijke informatievoorziening omtrent te bouwen woningen. Weinig creatieve opties mogelijk. Prima binnen de tijd gebouwd. Contact tijdens bouw is beperkt. Opleverpunten staan nog open.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prettige ervaring maar communicatie kan beter

We hebben een fijne ervaring met Heijmans. Ons huis is binnen 7 maanden gebouwd en we zijn er over het algemeen tevreden over. Alleen de communicatie verliep niet altijd soepel. Moesten vaak heel lang wachten op antoowrd. Ook na oplevering is communicatie wat minder. Uitvoerder is niet altijd vriendelijk.

Gewoon goed!

Gewoon goed

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede eerste indruk van het huis, de oplevering zelf kan verbeterd worden.

Fijne manier van communiceren (fijn contact met de medewerkers van Heijmans), de huizen en de opties/meer- en minderwerk zijn vrij prijzig, door het bouwen met pre-fab onderdelen zijn de huizen snel gebouwd (wat van voordeel is). De eerste kwaliteitsindruk van het huis is ook goed. De oplevering zelf kan beter (het huis was nog niet klaar voor de oplevering, te veel dingen moesten op het laatste moment worden gedaan).

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Kwalitatief goed opgeleverd huis, maar moeizame communicatie en proces om daar te komen

Zeer mooie huis opgeleverd gekregen, maar je moet er als klant teveel bovenop zitten

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Hoog afwerkingsniveau, vakmensen en flexibel t.a.v. persoonlijke wensen.

Hoog afwerkingsniveau, vakmensen en flexibel t.a.v. persoonlijke wensen.

Goede bouwkwaliteit!

Tijdens de bouw was de communicatie met de begeleiding (kantoor) gewoon onder de maat. Er werd weinig gedaan om het de koper naar de zin te maken. Kopersbegeleiding op de woensdagmiddag was uitstekend. Afhandeling op de bouwplaats was uitstekend, uitvoerder en personeel kundig, vriendelijk en hulpvaardig.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Snelle service en helpen je meteen indien nodig

Zeer prettig bedrijf!

TOP

Alles is naar verwachting verlopen, onze complimenten

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goed verlopen, Snel klaar, over het algemeen tevreden.

Over het algemeen tevreden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

mooie woning, voortraject is hard werken voor de klant

In het voortraject veel "er achter aan". Weinig flexibiliteit, alles binnen de kaders maar dat komt door het concept wat bij mijn project gehanteerd is, hierdoor wel een snelle bouwtijd wat ik een voordeel vind. Uiteindelijk een mooie woning opgeleverd gekregen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prima service, duidelijke afspraken, nazorg moet beter

Prettige ervaring, alleen met onder aannemers minder. Dit straalt dat weer terug naar Heijmans.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prachtig huis en snel gebouwd

Binnen een jaar vanaf het moment van in de verkoop gaan hadden we de sleutel en de echte bouw heeft zelfs maar 6 maanden geduurd!

Oostmaaslaan 71 -01

3063AN ROTTERDAM