We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.
Men heeft verstand van zaken en zijn betrokken bij de kopende partij.
Tijdens het proces weinig vertrouwen ivm keuzes afspraken en communicatie vanuit Lithos. Uiteindelijk bij oplevering wel alles volgens wens
Communicatie was goed en vlot. Kwaliteit van de woning ook goed.
Lithos is tijdens de bouw en na de bouw een betrouwbare, hulpvaardige partij geweest. Niets dan lof.
Ze hebben een prachtig huis voor ons gebouwd. Fijne communicatie met een hardwerkend team.
Hetzelfde als hierboven
Onze ervaringen met Lithos zijn zeer positief. Ze dachten mee met ons, zijn oplossingsrichting, en komen afspraken na. Onze woning is prima gebouwd en afgeleverd.
We zijn tevreden over Lithos. Alles ging volgens de planning. We werden tijdig geïnformeerd en kregen leuke nieuwsbrieven toegezonden.
Alles goed verlopen
Lithos heeft binnen een jaar onze nieuwbouwwoning gebouwd. We waren bijzonder tevreden over het proces en de medewerkers van Lithos en zijn zeer blij met het resultaat!
Scherf 7. Ede Fijne uitvoerder! Komt zijn afspraken na en is oplossings gericht. Het Lithos team was erg vriendelijk en toegankelijk!!
Onze nieuwbouwwoning is door Lithos gebouwd. De woning is netjes opgeleverd en de punten die er waren zijn gelijk opgelost. Een en al lof voor Lithos.
Lithos heeft voor ons een prachtige tussenwoning gebouwd zonder gebreken.
Fijne ervaring
Vriendelijke medewerkers, maar kwaliteit van oplevering is niet wat je mag verwachten van een woning in dit prijs segment
Iedere vraag die je stelt tijdens het traject wordt beantwoord en ook over de kijkmomenten wordt niet moeilijk gedaan. Prognose oplevering werd niet gehaald, maar is niet uitzonderlijk en ook na de oplevering werd je niet van het kastje naar de muur gestuurd over gebreken, maar werden de punten opgelost.
Voldoende
we hadden er meer van verwacht maar wellicht komt het nog goed
Het parkeerterrein is veel te krap. Zelfs na het herstellen. Ook dat was de eerste keer fout gegaan. Voor ons gevoel moeten wij er veel te veel zelf bovenop zitten.
Waar gewerkt wordt, vallen spaanders. Dus ook hier. Als koper ben je zoveel als mogelijk is kritisch op wat je krijgt; het moet goed zijn. Dat is niet altijd gelukt. Denk aan sfeertekeningen die nogal afwijken van werkeleijkheid. Maar we kunnen ermee leven.
Hoge prijs van het appartement, aantal punten lijken te goedkoop zijn afgewerkt. Weinig communicatie tijdens de bouw, de maandelijkse nieuwsbrieven zijn bijvoorbeeld nauwelijks gekomen.
Negatieve ervaringen delen is altijd makkelijker dan positieve. Ook ik heb wat minpunten ondervonden en openstaande zaken rondom het huis zijn niet allemaal opgelost. Maar Lithos pakt wel de verantwoordelijkheid ervoor en gaat erachteraan. Soms duurt het wat lang, maar wordt wel geprobeerd om dit naar tevredenheid af te handelen. Dat waardeer ik.
Such a bad experience
Spaceshuttle 38
3824ML AMERSFOORT
Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.