Niets toe te voegen aan deze lange enquête

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Betrouwbare bouwer die meedenkt met de klant

Lithos geeft de klant ruimte om zijn wensen uit te spreken. Opties en wensen buiten de optielijst om zijn altijd bespreekbaar. Verschillende opties zoals het plaatsen van een lichtstraat zijn na het communiceren van de originele optielijsten nog voorgelegd aan de kandidaat kopers. Ook een last-minute uitbreiding van het aanbod Svedex binnendeuren is nog voorgelegd aan de klant met de optie de deurkeuze te wijzigen. Heel netjes. Punten die we tijdens de bouw op de kijkdagen hebben benoemd zijn door de begeleiders van de bouw (Erwin en Adriaan) serieus genomen en direct opgepakt. Bij ons betrof dit een aanpassing van elektra- en tegelwerk in de badkamer. (sloop en herstel werk) dat nog voor de eindoplevering was opgepakt. Het schilderwerk binnen en buiten de woning kan wel beter. Ook de gerepareerde plekken zie je nog. De samenwerking met Arvero kan ook veel beter. Alhoewel onze punten zijn opgelost was het duidelijk dat de benodigde informatie ontbrak bij Arvero toen wij de optiekeuze gesprekken voerden. Zo hebben we een ander bad gekregen dan oorspronkelijk besteld, (hier zijn we na overleg mee akkoord gegaan dus het is voor ons afgesloten) maar je wilt dergelijke verrassingen voor alle partijen natuurlijk voorkomen. Lithos nam dit heel serieus op. Van Arvero hebben we niets meer gehoord.

Goed en mooi huis

Fijn en kan niet wachten om er te wonen!

Ruim voldoende

Degelijke bouw, opzichter makkelijk benaderbaar met duidelijke communicatie

Goede aannemer

Goede aannemer. Met de opleverpunten laten ze het een beetje liggen...

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Keuken, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Bekwame, snelle en nette bouwers

Wij zijn echt onder de indruk wat Lithos in zo'n korte periode voor elkaar heeft weten te krijgen. Het was, en is, een plezier om met jullie mensen te maken te hebben. Der was altijd wel een luisterend oor, meedenken en hulp bieden. Jullie zijn een fantastisch bouwbedrijf en we zullen jullie bij vrienden en bekenden aanbevelen!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Lithos heeft een keurig huis afgeleverd

De bouw verliep vlot en is netjes opgeleverd. Minpuntje is dat er iemand heeft geplast in de afvoer van de maswachine, dat is gewoon vies. Verder wachten wij nog op de oplossing van wat kinderziektes en dat verloopt niet erg vlot. Op dit na zijn wij zeer tevreden over alles! Zijn zeker aan te raden.

• Nakomen afspraken N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Mooie woning gekregen, maar we hadden op meer afstemming gerekend

Het is een mooi project!

Goede ervaring met Lithos

Ervaring met bedrijven of andere instanties beoordelen is altijd lastig wanneer je weinig vergelijkingsmateriaal hebt. M.a.w. je kan pas een gedegen beoordeling geven als je 4 of 5 bouwbedrijven hebt mee gemaakt. Dan kan je pas echt vergelijken. Aan de andere kant denk ik dat er altijd mogelijkheden zijn voor verbetering, daarom ook de 8. Maar dat er vele slechter presteren lijkt mij voor de hand liggend. De sterren voor het vakmanschap is toebedeeld aan Lithos maar zéker niet aan een aantal externe partijen.....

Heel netjes gewerkt!

Eigenlijk heel positief. Altijd netjes te woord gestaan. Afwijken van standaarden was steeds mogelijk en er werd meegedacht. Woning werd zeer netjes opgeleverd, boven onze verwachting.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Soepele samenwerking en keurige bouw

Bijzonder positief gevoel over Lithos

We zijn erg tevreden over het huis dat Lithos heeft gebouwd. We vinden vooral de klantgerichtheid en klantvriendelijkheid een belangrijk positief punt. Helaas zijn niet alle partners waarmee Lithos in zee gaat van dezelfde kwaliteit. Dit zorgt voor verwachtingen die door deze partners niet worden waargemaakt. Desondanks blijft bij ons een bijzonder positief gevoel over, over Lithos. We zullen hen dan ook zeker aanbevelen bij vrienden/familie/collega's.

Goede ervaring met Lithos

Mocht het zo uitkomen dan heb ik zeker vertrouwen in Lithos voor een volgend bouwproject.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Geweldige ervaring om de bouw van ons huis bij Lithos in handen te leggen

Vanaf het eerste moment hebben we met de medewerkers van Lithos, van de afdelingen verkoop, voorbereiding en uitvoering steeds goede contacten gehad waarbij "afspraak is afspraak" en Lithos zeer flexibel naar ons heeft geacteerd.

Degelijke snelle bouw!

Met terugwerkende kracht was het voor ons jammer dat we niet eerder binnen dit project gekocht hadden. We hebben in zeer korte tijd veel moeten beslissen en horen nu achteraf dat andere kopers veel meer opties hebben gehad. Ook sommige meerwerkopties waren voor ons niet meer mogelijk, deels begrijpelijk maar sommige dingen hadden nog prima geregeld kunnen worden voor oplevering. Daarin ervoeren wij een bepaalde starheid die we betreuren. We hebben ons niet altijd ‘Klant is koning’ gevoeld, terwijl jullie dit wel hoog in het vaandel dragen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Mooie woning, snel gebouwd!

Prettige mensen, bouwbegeleiding is prima. Afspraken worden netjes nagekomen. De oplevering was keurig verzorgd: de meeste opleverpunten werden direct opgelost. De communicatie kan beter. De nieuwsbrieven bevatten weinig nieuws en de opleverdatum is veel te laat bekend gemaakt. Wij zaten in de eerste opleverronde, dan is een datum wel fijn om afspraken te kunnen maken met leveranciers. De samenwerking met Arvero snap ik niet, dit zou ik zeker afraden. Het schilderwerk is behoorlijk onder de maat, vandaar de wat lagere waardering op 'vakmanschap'. En vrijwel alle ramen hadden krassen vandaar wat lager op orde en netheid, het meeste is opgelost, maar lang niet alles.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Bij Lithos voel je je thuis

Wij hebben Lithos als een prettige en goede bouwer ervaren. Natuurlijk is niet alles in één keer goed gegaan, maar we zijn uiteindelijk best tevreden.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Betrouwbare partner die volgens planning oplevert

Een prettige ervaring, maar er is nog ruimte voor verbetering in de laatste fase na oplevering.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Van tennisbaan tot woning; prima begeleid en gebouwd

Nieuwbouw is altijd een proces wat enige tijd duurt van koop tot oplevering. Wij zijn ontzettend blij met het huis waar we nu in wonen en hoe dat tot stand is gekomen afgelopen tijd.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Geweldige bouwer met heel fijne medewerkers

heel tevreden

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Vakmensen die netjes werk leveren

Zoals hierboven, communicatie mag vriendelijker

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede kwalitatieve partij en snelle oplevering

Goede aannemer, kwalitatief goede bouw opgeleverd, veel sneller opgeleverd dan gepland (mei ipv augustus) en met persoonlijk contact in het bouwproces.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Fijn goed gebouwd huis op een prachtige locatie.

Fijn en goed gebouwd huis midden in het centrum van Veghel op een prachtige locatie. Ik zou nergens anders willen wonen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

We zijn tevreden en blij met ons huis.

We zijn tevreden en blij met ons huis. Bepaalde dingen zouden iets soepeler kunnen. Prijzen van UHUW moeten eens nagekeken worden. Verder prima mensen en top uitvoerder die achter zijn vak staat.

Over Lithos heel tevreden, over Arvero niet

Lithos heeft heel goed werk geleverd! Alles netjes gecommuniceerd en ze proberen goed mee te denken met de klant. Over Arvero niet tevreden en ik zou hen ook zeker niet aan anderen aanraden. Slechte communicatie en de afwerking van alles is matig.

Spaceshuttle 38

3824ML AMERSFOORT

Over Lithos bouw & ontwikkeling

Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.

Over Bouwnu