Goed en vakkundig gebouwd. Foutjes werden accuraat en goed hersteld. Enige punt van kritiek is het opgeleverde schilderwerk, dit was onder de maat.
Vanaf het begin t/m einde veel vertrouwen gehad in het bouwbedrijf. Goede contacten met aannemer en uitvoerder. Er is mooi en goed gebouwd en ruim binnen de tijd.
Tal van verbeterpunten constateerbaar en als dit een goede bouwer zou zijn dan vrees ik echt voor alle andere bouwers.
Snel en vlugge schakeling van vragen. Alles tot nu toe snel opgelost na oplevering.
Prima ervaring, alleen waren wij de aller laatste dus wij hadden met keuzes maken maar een paar weken.
Tijdsplanning was goed. Prima communicatie. Komen afspraken na.
Zeer tevreden over het uitgevoerde werk en de medewerkers
Litho’s is een net bouwbedrijf. Ze werken netjes en houden de bouwplaats schoon
Neutraal. Kan het niet vergelijken. Aangezien ik hieronder voor Ja of Nee moet kiezen geef ik het voordeel van de twijfel door Ja te kiezen. Ik ben hieronder akkoord gegaan, maar waarvoor gebruiken jullie mijn IP adres?
soms was er een discussie over de badkamer, deze had net wat netter gemaakt mogen worden!!
Wat zijn wij blij met ons nieuwe huis gebouwd door Lithos. Alles liep volgens plan en er is top gebouwd. wij zullen de aankomende 5 jaar gaan genieten. Nogmaals bedankt
Afspraken worden nagekomen. Vriendelijke mensen en op planning gebouwd!
Ze denken goed mee en zijn vriendelijk. Helaas niet alles wat we wilde was mogelijk, maar werd wel goed uitgelegd waarom niet. Partners qua keuken en sanitair zou ik echter aanbevelen om te heroverwegen.
In vlot tempo een net huis gebouwd, nuttige nieuwsbrieven tijdens de bouw zou beter kunnen.
Wij hebben tijdens de bouw altijd prettig contact gehad met de bouwer en de mensen van de bouw op kantoor. Er was veel mogelijk en er werd meegedacht met onze ideeën. We hebben een mooi huis gekregen zonder problemen.
Betere schilfer en elektra man inhuren!
Het bouwen ging vlot en naar verwachting. Echter was het communiceren soms lastig.
Het huis wordt netjes opgeleverd. Rest punten worden zoveel mogelijk vermeden
Alle overige punten(CV-ketel en mechanische ventilatie) zijn veroorzaakt door een subcontracter die naar ik begrepen heb ontslagen is. Deze zijn uitstekend opgelost door Viser en de firma Hek. Ik hoop dat het bij deze punten blijft.
Zijn door het proces heen goed geholpen en zijn blij en tevreden met het eindresultaat
Wij zijn ten alle tijde goed en snel geholpen. Als wij een eventuele volgende nieuwbouw woning willen gaan kopen en wij zien dat Lithos de uitvoering heeft zouden wij dit toejuichen!
Ze gaan niet voor perfectie Het is oke maar meer niet Tijdens de bouw( als het geld nog niet binnen is) vriendelijk, na oplevering ben je een zeur! En moet je niet moeilijk doen over grove fouten want tja we zijn menselijk en het is niet het einde van de wereld. Je hebt dus een flinke stressbestendigheid nodig en een lange adem, alles wordt "opgelost " maar daar gaan weken overheen! Geen communicatie over gebreken, die blijven maar hangen niemand neemt hier nog verantwoordelijkheid voor.
Prima ervaring. Je werd goed op de hoogte gehouden. Als je belde of mailde altijd snel antwoord. Alleen moeten jullie niet meer met keukenvision in zee gaan. Zou het niemand aanbevelen
Prettig contact! Opleverpunten meteen opgepakt.
Spaceshuttle 38
3824ML AMERSFOORT
Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.