Het hele bouwproces verliep goed. De woningen zijn mooi geworden en we zullen er met plezier in wonen. Weinig oplever punten gehad. En na oplevering de punten die aangepast moeten worden, is snel door Lithos opgepakt en aangepast.
Top bouwbedrijf
Geen communicatie, geen flexibiliteit.
We hebben een mooi huis gekregen alleen moesten we daar vaak mensen voor nalopen.
Bouwen mooie huizen. Met vakmanschap. Communicatie moet vele malen beter als je echt klantgericht zegt te willen bouwen.
De adequate communicatie en het snel verwerken en oppakken van wensen heeft geleidt tot een woning naar onze smaak. Ondanks het korte traject waren er nog aanpassings mogelijkheden. Het feit van 3 opleverpunten staaft de hoge kwaliteit die geleverd is (incl. Bouwdeskundige bij oplevering). Onze complimenten aan het team dat hierbij betrokken was.
De ervaring die wij hebben met lithos bouw was een van de redenen waarom wij onze woning direct na de bouw hebben verkocht. In het aankoopproces was veel mogelijk, prettig gesprek en duidelijk uitleg, tot het moment dat er daadwerkelijk was over gegaan tot kopen. Beloftes werden niet nagekomen. Meerwerk, was ineens niet mogelijk. Communicatie was slecht, weinig reactie!! Veel verschillende personen!! Bij de vraag waarom bepaald minderwerk niet mogelijk was, werd het advies gegeven om na oplevering te "slopen" zodat het alsnog naar onze wensen gerealiseerd kon worden.
Leveren goed werk maar weinig communicatie over opties en planning.
Tevreden over het geleverde produkt
bbbbbb
Ik ben goed geholpen bij de bouw van de woning, de communicatie was goed
Vanuit Lithos is het goed, de nazorg van de glaszetter kan beter. Ook de prijzen van van Lingen en voor het sanitair zijn erg hoog.
Ruim voldoende tot goed.
Aardige deskundige mensen, zowel in de begeleiding alsof de bouwplaats, klantgericht. Goed en snel reagerend op vragen en problemen maar te weinig proactief. Gedwongen winkelnering bij Keukenvision en Gevier Dales niet ok.
We hebben den fantastische woning, periode rondom oplevering was wel wat hectisch door komende vakantieperiode en later dan aangekondigd.
Wat een goede gasten op de werkplaats. Top
Deze bouwer voert het werk netjes en conform afspraken uit.
De bouw was eerder klaar, dan voorspelt. Medewerkers waren goed bereikbaar. We werden goed op de hoogte gehouden tijdens de bouw. Bij oplevering weinig punten, punten die we hadden werden bijna allemaal meteen opgelost. Minpuntje vonden we dat je een jaar van te voren over al veel en tegelijkertijd moest beslissen, zoals keuken, badkamer, elektra en meerwerkopties.
Lithos heeft een nette woning afgeleverd.
Zeer tevreden!
Goede service en communicatie van de dames van Lithos bouw.
wij zijn tevreden over onze woning die door Lithos is gebouwd. Een minpuntje vinden wij het schilderwerk.
Ons huis is een prachtige plek geworden dankzij het prachtige design van het huis en de algemene kwaliteit is zeer degelijk, meerwaarde is dat ook aan de omgeving gedacht wordt van het project door middel van aanplanting enz.
Fijne samenwerking gehad met professionele partijen.
Spaceshuttle 38
3824ML AMERSFOORT
Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.