Goed bedrijf met vakkundige mensen

Goed bedrijf met vakkundige mensen. Er is veel mogelijk in overleg maar prijzen van meerwerk zou wel punt van aandacht moeten zijn voor deze prijsklasse huizen. Is buiten proportie. Wij zijn erg blij met ons mooie huis!!

Kwaliteit en open

Ze leveren goede kwaliteit, zijn open en bereikbaar. Doordat je vaak kon komen kijken kon je mede de kwaliteit waarborgen en genieten van de bouw van je woning.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Fijne bouw en leuke periode vonden wij om ons huis zo te zien ontstaann

Mijn ervaring met Lithos is positief. Goede communicatie en informatie voorziening. Nette bouw en goed toegankelijk. Kon altijd terecht voor vragen.

bouwen op schema/planning

Meer/minderwerk aantal punten wat beter gecommuniceerd had kunnen worden, hier geen prettig gevoel aan over gehouden.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Vakmensen waarvan de communicatie nog te verbeteren valt.

In een jaar tijd van kopen naar opleveren. Een jaar waarin de kopersbegeleider, de werkvoorbereider en 2 uitvoerders niet meer werkzaam waren tijdens de bouw van ons huis en vervangen zijn. Dit heeft voor communicatie storing gezorgd. Lithos bouwt kwalitatiefgoede en mooie woningen, jammer dat de onderaannemers niet altijd dezelfde bevlogenheid hebben als Lithos zelf heeft en ook wil uitstralen. Advies sanitair matig, advies en offerte keuken niet transparant, geen uitleg gehad over de warmtepomp, niet van Lithos en niet van de installateur.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Fijn contact, duidelijke uitleg en leveren goed werk! Geen op of aanmerkingen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Lithos is een goed, betrouwbaar bedrijf.

Lithos komt (tot nu toe) zijn afspraken na en komt degelijk en betrouwbaar over. Woning is goed gebouwd.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Eerste ervaring met nieuwbouw

Hoewel er verbeterpunten zijn op kwalitatief gebied, is Lithos bouw en ontwikkeling een fijn bedrijf om mee samen te werken.

X

X

• Advies N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Top ervaring met deze bouw en begeleiding

Geweldige ervaring met ons eerste nieuwbouw huis. Bij een eventuele nieuwe woning , zeker wat geleerd.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Mooi huis gebouwd met verbeterpunten

Lithos heeft een mooi huis voor ons gebouwd met hier en daar verbeterpunten in de afwerking. Ook de communicatie en de afhandeling van klachten kan wat ons betreft beter.

• Advies N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Goede ervaring met Lithos, maar een stuk minder met verschillende onderaannemers.

De ervaringen die ik heb met Lithos zelf zijn eigenlijk gewoon prima, maar met verschillende onderaannemers heb ik een stuk minder goede ervaringen. Zoals de elektricien, de loodgieter en vooral de tegelzetter.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer, Overige

Lang proces

Langdurig proces, slechte communicatie

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Kwalitatief goede bouw met verbeter mogelijkheden in de voorbereiding

We hebben een schitterende woning gekregen in een zeer prettige omgeving maar we hebben er lang op moeten wachten. Tussen het moment van tekenen van de koopovereenkomst en het moment van opleveren het f bijna twee jaar gezeten.

tevreden,kleine verbeterpuntjes

Woning is naar volle tevredenheid gebouwd. Zijn hier gelukkig

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw

Prettige ervaring

Prettige ervaring met dit bouwbedrijf die afspraken nakomt.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Duidelijke communicatie en een goede afwerking van het huis!

Wij zijn tevreden over de samenwerking met Lithos. Ze zijn duidelijk en snel in hun communicatie. Het huis is erg mooi geworden en de afwerking ook goed, op enkele kleine punten na. De prijzen voor meer-/minderwerk vonden we wel erg hoog.

Redelijk

Goede aflevering maar weinig flexibiliteit.

top

goed bedrijf van traditionele bouwers. weten waar ze het over hebben, denken met je mee. enorm vriendelijk personeel. Bouwen (in mijn geval in elk geval) ruim binnen de afgesproken termijn! bedankt voor het mooie huis!

Kwaliteit goed, communicatie matig

Positief: ze hanteren een vooroplevering waardoor tijdens de oplevering al een hoop punten opgelost zijn. Negatief: communicatie in algemene zin. Tijdens het hele traject. Flexibiliteit beperkt, wellicht door beperkte marges. Qua kwaliteit vonden wij alleen het schilderwerk ondermaats. De rest is prima.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Een prettige samenwerking met een serieus bouwbedrijf.

Het gehele traject hebben wij als bijzonder prettig ervaren, dit door het fijne en snelle contact met Lithos. Op diverse momenten werd er met ons meegedacht en zo hebben wij een prachtige woning kunnen ontwikkelen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Wat een meedenkende mensen!

Ons eerste huis en dan ook nog nieuwbouw wat allemaal onbekend is, maar wat zijn wij goed geadviseerd en geholpen.

Prima ervaring.

Prima ervaring

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Lithos heeft een prachtig huis gebouwd

Lithos heeft een prachtig huis voor ons gebouwd! Het was een fijne samenwerking!

Spaceshuttle 38

3824ML AMERSFOORT

Over Lithos bouw & ontwikkeling

Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.

Over Bouwnu