Wat ik al aangeven heb geweldige aannemer
echter wel met een het gevoel toch een beetje (erg) voor de gek te zijn gehouden via de brochure met betrekking tot de binnentuin, jammer...
Goede vakmensen, openheid voor vragen, reactie als iets niets helemaal goed dreigde te gaan. Bereikbaarheid
Vakkundige en vriendelijke medewerkers
De ervaring met Lithos is goed. Ik zou Lithos aanbevelen.
afspraken nagekomen problemen snel opgelost
goede service, behalve bij de binnenberging, waar nog steeds een gat is in de muur. Het personeel is vriendelijk en tot herstellen in staat.
Kundig, klantvriendelijk, meedenkend en persoonlijk zo zou ik de mensen bij Lithos omschrijven. Bouwen met Lithos is ons zeer bevallen.
Tevreden
korte lijnen met de uitvoerder en zijn team en je werd altijd te woord gestaan en wat mogelijk was werd ook direct gedaan.
Altijd beschikbaar. Helder in mogelijkheden en onmogelijkheden. Klaarstaan voor de kopers/bewoners. Snel kennis wie wie is (uiteraard op bouwnummer).
uiteindelijk een mooi huis geleverd. Als de klant wat wil tijdens de bouw dan kan er niks en als lithos iets wil dan kan er nergens van afgeweken worden
Fijn contact met begeleider op kantoor en de uitvoerder Gijsbert Bakker
Vodoende
koop van nieuwbouw vond ik aanvankelijk heel spannend maar is door goede duidelijke communicatie en samenwerking ontspannend verlopen, dank daarvoor!
Vriendelijk personeel doet er alles aan om het beste resultaat te bieden. Het enige advies is om nooit meer samen te werken met Arvero, de meeste problemen waar we nu nog mee te maken hebben komen door deze partij en hun onkunde. Lithos doet er alles aan om dit op te lossen, ook waar zij er eigenlijk geen schuld aan hebben.
Zeer prettig
Tijdens de aankoopperiode, maar ook gedurende de bouw zeer goed geholpen door Lithos. Direct contact op de bouwplaats, indien kennis ontbrak werd dit snel nagevraagd bij de juiste partijen. Zeer tevreden.
Veel wisselingen van functies en heel veel zelf vragen om informatie
erg tevreden
Goede ervaring. Service gericht
Klantgericht en met een glimlach!
Deskundig en zeer vriendelijk
Spaceshuttle 38
3824ML AMERSFOORT
Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.