Tijdens de bouw was ik zeer tevreden.

Naarmate de bouw vorderde werden zaken steeds meer afghouden. Is er af en toe niet gereageerd op mail. Opleverpunten zijn moeizaam en tot op heden nog niet allemaal uitgevoerd. Als ik ook de laatste drie maanden dezelfde klantvriendelijkheid had ervaren dan had ik 5 sterren gegeven. En als het andersom was geweest, ontevreden tijdens bouw en na oplevering tevreden, dan hadden jullie waarschijnlijk ook 5 sterren gekregen. Waarmee ik maar wil zeggen dat het punt dat bouwer en klant weer uit elkaar gaan cruciaal is voor de beleving van de klant. Overigens zijn alle mensen die over de vloer zijn gekomen uiterst vriendelijk. Als ze nou ook allemaal hun werk meteen goed hadden gedaan...

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede begeleiding en goede communicatie via mail. Snel antwoord op vragen!

Mooi project! Goed contact. Wel wat opleverpunten maar de meeste punten werden direct opgelost.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Consequente aandacht voor kopers en kwaliteit

Goede ervaringen met klantgerichtheid, klantbegeleiding, kwaliteitsfocus. Begeleiding vooraf bij opties zou ons geholpen kunnen hebben. Bouwtechnisch was enige druk wel waarneembaar, hier en daar wat (te) scheef.

goed en vriendelijk bedrijf

over het algemeen weinig oplever problemen, wat klein punten netjes en snel opgelost. Wat meer problemen met onder aannemers waar spullen niet altijd voorradig zijn. Wat raar is omdat alles van te voren besteld wordt.

goede aannemer

tevreden

professioneel

Wij zijn altijd professiooneel en vriendelijk geholpen. Alle vragen die wij hadden werden gelijk beantwoord of opgelost. De woning is een plaatje geworden en wij hebben geen enkel probleem ondervonden. Het was uitstekend.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

goede service, weten goed waar ze mee bezig zijn

Een goede aannemer die weet waar hij mee bezig is. Ook op de soft-skills zijn ze een uitzondering in de markt! Badkamerleverancier (Wessels tegels en sanitair) kan wel wat klantvriendelijker. Maar over Lithos B&O niets dan lof!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Prima bouwer met goede communicatie

Helaas veel opleverpunten terwijl het een casco oplevering betrof.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Aardige betrokken mensen die trachten goede kwaliteit te leveren

Fijn bedrijf die zn best doet!

Tevreden klant

Goed contact met alle werklieden. Top

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijk en vakkundig

Erg vriendelijk personeel

Erg vriendelijk personeel

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Met Lithos bouw perfect!!!

Met Lithos bouw loopt het perfect goede samenwerking! Keukenzaak wessels is DRAMA daar kan hoop aan gedaan worden!!!!!

Prettige samenwerking

Vriendelijke mensen en weten waar ze het over hebben. Goede oplevering

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Zonnepanelen/zonneboiler

Prima bouwbedrijf

Huizen bouwen kunnen ze prima. Communicatie kon soms beter. Maar als je er om vroeg dat gaven ze wel antwoord. Fijn dat we op de bouwplaats konden kijken en je huis kon zien gebouwd worden.

tevreden

wij zijn blij met ons huis en hoe het tot stand is gekomen.

Prima oplevering en service

Was ruimschootsvokdoende

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Technische kennis is aanwezig, bij de oplevering was het voldoende maar niet meer dan dat

Het contact was prima, wat aanpassingen die doorgevoerd konden worden en waar we ook prettig zijn geholpen (aangepaste tekeningen gehad etc.) Bij de oplevering was het allemaal erg gehaast en rommelig. Waterafvoer tuin net aan op de cm van wat net acceptabel is. Je moet er dus allemaal wel mee akkoord gaan maar niet met een lekker gevoel.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Goede service en mooi eindproduct.

Afgezien van eerder genoemd verbeterpunt, zijn we zeer tevreden over het bouwproces en eindproduct.

Ruim voldoende

We zijn tevreden met Lithos.

deskundig en vriendleijk

Lithos heeft mooie huizen opgeleverd.

Mooi project!

Erg tevreden met ons nieuwe huis! Ziet er top uit.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Niet klantvriendelijk, niet meedenkend, onvolledige informatie verstrekking, inflexibel

Het huis waar we wonen is heerlijk en is mooi geworden, het proces van tekenen koopcontract tot na de oplevering valt te beschrijven als een slechte film en heeft ons het genot van een nieuwbouw woning totaal ontnomen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Nette en goed georganiseerde bouw!

Deskundig en goed.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Als je vragen heb krijg je altijd antwoord.

Spaceshuttle 38

3824ML AMERSFOORT

Over Lithos bouw & ontwikkeling

Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.

Over Bouwnu