Lastige tijd om in te bouwen, maar wel fijn dat het portaal een plek is waarin gecommuniceerd wordt
Tevreden met het eindresultaat
prettige samenwerking met uitvoerder/assistentuitvoerder
Prima, op een paar kleine details na, ben ik redelijk tevreden.
Het opgeleverde appartement is mooi en conform afspraken geleverd. Bij de oplevering zijn 10+ gebreken geconstateerd. Het merendeel hiervan is ruim 6 weken na oplevering en met kerst op komst nog niet verholpen en er is op een na ook nog geen afspraak voor het oplossen hiervan.
Bouwproject was goed te volgen. Bouw is degelijk en zorgvuldig. Wel is de technischeruimte minimaal qua omvang. Daar klagen ook de leveranciers over van de techniek. Onze berging is te klein omdat er een schacht binnen valt, er was ruimte genoeg om in de lengte een meter aan de oppervlakte toe te voegen
Na een eerste gesprek in Amersfoort over het meer werk het plaatsen van een muur, is er goed meegedacht over eventuele oplossingen.
Gezien de corona en spullen die daar door niet geleverd konden worden zijn we tevreden en blij om te wonen in dit prachtige pand
Voor en tijdens oplevering waren wij zeer tevreden. Na oplevering kan beter.
Een nieuwbouwtraject is véél geregel, meer dan ik dacht. Niet alles loopt altijd op rolletjes. Lithos doet echter zijn best, en probeert eigen zaken snel op te lossen.
Wijn zijn heel blij met het resultaat.
Het is fijn om een bouwbedrijf te hebben die je goed op de hoogte houden en afspraken na komt. Ik heb door mijn werk veel te maken met bouwbedrijven en aannemers maar de ervaring met Lithos is buitengewoon positief.
Spaceshuttle 38
3824ML AMERSFOORT
Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.