Goede ervaring
Orde, netheid, en nauwkeurigheid. Kunnen sparren over wat anders kan, aandachtspunten krijgen ook aandacht. Een bouwperiode die vertrouwen wekt.
De indeling van de technische ruimte is zorgwekkend. Het idee dat er in deze ruimte in dit appartement nog een wasmachine geplaatst moet worden, bezorgt me nachtmerries. Daar is van te voren aan mij geen gegevens door gegeven. Een flinke misser dus.
Vanaf koop tot oplevering, duidelijke en goede communicatie met kopersbegeleider en uitvoerder. Zeer tevreden over het gehele bouwproces.
Lithos is a great company delivering on time and in budget. It was really professional how the project was handled. Thanks a lot again. We are really happy with the service. Best regards, Marika
Fijn en mooi proces doorgelopen met de bouwers van Lithos. Iedereen is altijd even vriendelijk. Proces is fijn en goed verlopen. Er zijn nog een aantal losse eindjes maar ik ga er vanuit dat gezien het proces dit snel opgelost is.
We zijn enthousiast geraakt door het verhaal van de eigenaar van Landgoed Zonneheuvel. Hij heeft ons meegenomen in zijn plan en met passie vertelde hij over zijn plannen met dit landgoed. En daar is het niet bij gebleven. Zijn plannen zijn werkelijkheid geworden. Wat hier is gerealiseerd is adembenemend. Wij zijn inmiddels de gelukkige bewoners va Landgoed Zonneheuvel en hopelijk hier nog vele jaren met plezier te wonen en genieten Van deze prachtige omgeving!
Goede communicatie, handig portaal voor inzien voortgang en stukken. Duidelijke facturen. Aandacht voor oplevering en nazorg.
Over het algemeen is de bouw van onze nieuwbouwwoning goed verlopen en zijn we tevreden over de kwaliteit van het geleverde eindproduct. We vinden het jammer dat er geen persoonlijk adviesgesprek is geweest voorafgaand aan de bouw en dat we onze buren pas na de oplevering hebben ontmoet. Ook zijn we over enkele details in onze woning (krassen op ramen en slordig kit- en schilderwerk) minder tevreden.
Het contact met Lithos verliep prettig. Ruime mogelijkheden in meer- en minderwerk, waarbij goed wordt meegedacht. Tijdens de bouw werden we op de hoogte gehouden door middel van een maandelijkse nieuwsbrief. Voor de oplevering werd ruim de tijd genomen en de afwerking van de woning was over het algemeen goed. Weinig (echte) opleverpunten.
We zijn tevreden over Lithos. Ze hebben ons bij ons 1e nieuwbouwhuis goed begeleid. Er was veel mogelijk, wel tegen een hoge prijs. De woning is netjes opgeleverd en openstaande punten werden vlot afgehandeld. Helaas zijn we niet tevreden over Arvero, die bij ons de wc en badkamer hebben gedaan. Hier zouden we een volgende keer een lokale aannemer voor benaderen.
Wij hebben de bouw via Lithos positief ervaren. Het ging snel en volgens planning. De communicatie was erg prettig met korte lijntjes.
prima werk geleverd en goed gecommuniceerd, maar te weinig aanpassingsmogelijkheden
Hele proces is goed verlopen. Goed op de hoogte gehouden, vriendelijke medewerkers die met je meedenken.
Ik heb een positief gevoel overgehouden aan de samenwerking met Lithos
Ik heb positieve ervaringen met Lithos: nette service en goede bereikbaarheid. Woningen worden netjes opgeleverd, (kleine) opleverpunten worden direct of vrij kort erna opgelost.
Ruim een jaar geleden een zeer goede recensie gegeven vlak na de oplevering. Hier kom ik nu op terug. We wonen nu al een jaar in ons nieuwe appartement en nog steeds openstaande punten die Lithos maar niet wil oplossen. Communicatie zéér slecht, ze proberen zolang mogelijk te rekken. Reageren niet op e-mail, etc.. etc… We gaan nu maar woningborg aanschrijven en Lithos aansprakelijk stellen voor de nog openstaande punten.
Er werd snel en adequaat gereageerd op gestelde vragen. De herstelpunten zijn allemaal opgelost binnen de aangestelde periode.
Alles is erg minimaal Problemen aangeven via de app, eerst zeggen dat dat niet kan, dan vragen ze om bewijs en daarna willen ze het niet oplossen en moet de aannemer contact opnemen om het probleem op te lossen. Afwerking is minimaal
Lithos is een partij die snel en efficient te werk gaat. Dat laat zich ook zien door communicatie en kwaliteit te ontzien. Nu is dit een afweging en door keuzes te maken, kun je ook de kosten drukken zodat woningen gekocht kunnen worden door 1 persoon (zoals ik).
Mijn ervaring met Lithos kan ik als erg prettig omschrijving. De woning is van zeer goede kwaliteit (wat uiteindelijk het belangrijkste is). Daarnaast vond ik de maandupdates en de kopersbijeenkomst erg fijn en waardevol. Ook mijn ervaring met Arvero was prima. Ik ben goed geholpen en de afspraken zijn nagekomen.
Lithos Bouw & Ontwikkeling is een bedrijf dat graag degelijke woningen wil bouwen. Ze beschikken over bekwaam personeel en zoeken onderaannemers uit, die de kwaliteit kunnen leveren, die Lithos Bouw & Ontwikkeling vereist. Communicatie tijdens de bouw is goed. Daarnaast is er een kopers begeleider, waar je altijd terecht kunt met je vragen en opmerkingen. Antwoord kom meestal snel en vaak is veel mogelijk. Ze staan ook open voor verbeterpunten en kijken of die nog ingepast kunnen worden tijdens de bouw. Al met al een bedrijf waar je op kunt bouwen.
Ik ben blij met de woning die is opgeleverd. Ik kreeg het gevoel dat er naar mij geluisterd werd en dat evt. punten die nog niet voldoende waren goed zijn opgepakt.
Spaceshuttle 38
3824ML AMERSFOORT
Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.