Alles is goed, van aankoop tot oplevering. Altijd tijd voor vragen en altijd antwoord. Er wordt niet in problemen gedacht maar in oplossingen. Onze ervaring met andere bouwers is op dat punt zeer slecht geweest. Iedere vraag was lastig en kreeg nooit antwoord. Opleverpunten in ons vorige huis zijn nooit opgelost. In dat licht is Lithos een hele grote verademing.
Door een slechte ervaring bij de oplevering van mijn vorige woning was ik het vertrouwen in de bouw een beetje kwijt. Lithos bewijst daarentegen dat het leveren van kwaliteit tegen een redelijke prijs wel mogelijk is. Ze communiceren prettig en je wordt goed en tijdig geïnformeerd.
Begin 2018 al ingetekend op een appartement in Amersfoort die medio 2020 klaar zou zijn. Dit werd (na de overdracht bij de notaris) snel gewijzigd in Ultimo 2020... Er is tijdens de bouw goed gecommuniceerd via zowel nieuwsbrieven als via een Facebookpagina. December 2020 kregen we de sleutel van ons goed afgewerkte appartement in handen. Ik zou ook op een volgend project van Lithos Bouw zonder aarzelen intekenen.
Alles goed geregeld
Lithos heeft een heel mooi appartement neergezet voor een goede prijs. Ze onderhouden contact op een prettige en vriendelijke manier. Ondanks coronabeperkingen is er moeite gedaan om de kopers toch te laten kijken op de bouw.
Na een hele lange wachttijd eindelijk een prachtig appartement
Wij zijn erg tevreden met zeker de communicatie en kundigheid van Lithos bouw. Konden met alle vragen etc bij hun terecht en werden in alles goed op de hoogte gehouden. Niets was ze te veel en ook service en betrokkenheid was erg fijn. Toppie.
Al met al een zeer goede ervaring.
Prima ervaringen
İk had meer oog voor klant verwacht inleving door proactief te bellen of alles duidelijk is en duidelijkheid over planning Vooral van het uitlopen. Nazorg: communicatie wat wanneer en door wie? Dit blijft uit. Jammer
Een spannend en langdurig bouwproject heeft Lithos uitstekend uitgevoerd. Ook heeft Lithos ons steeds goed op de hoogte gehouden!
Positief
Zie mijn ingevulde vragenlijst.
Het heeft even geduurd maar wij zijn op de hoogte gehouden van de bouw lijnen waren kort er werd geluisterd naar de kopers.
Voor de eerste keer een ervaring met Lithos. Die is goed bevallen. Ook al zijn er altijd puntjes van kritiek. Over het algemeen was de communicatie in de bouwtijd en oplevering uitstekend.
Als er contact was werd dit snel en prettig afgehandeld.
Met heel veel woonconfort.
goed geïnformeerd
Goede ervaringen, service, klantgerichtheid, snelheid en communicatie
Litho’s (Alfred) staat altijd voor je klaar
Het was een lang proces, van koop tot oplevering. Het contact heb ik als prettig ervaren. Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. Door de omvang van het project naar mijn smaak iets te weinig mogelijkheden voor aanpassingen tijdens de bouw.
Ik vond het prettig om te merken dat de mensen van Lithos, zich betrokken voelen bij het resultaat van hun werk.
Met Litho’s is makkelijk contact te krijgen en goed te overleggen. Bij vragen altijd een reactie of antwoord
Prettige manier van omgaan met een aannemer en zijn personeel. Vakkundig en netjes.
Spaceshuttle 38
3824ML AMERSFOORT
Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.