Mijn mening en bevindingen met de werknemers van Giesbers zijn zeer tevreden. De werkwijze en de zeer vriendelijke werklieden vond ik fijn en correct hoe zij in mijn renovatie flat te werk zijn gegaan. Netjes en doorgewerkt aan de nieuwe ramen. Nee ik ben zeer tevreden. Alles in goed overleg. TOP. I

Vreselijk tuig

Jammer dat ik hier geen video kan uploaden 1 van die viezerikken trekt zijn broek naar beneden vh raam van mijn dochter. Behalve dat hebben ze al mijn spullen gestolen van mijn overleden zus, en spullen vernield en Giesbers komt met n kado bon van 50 euro. Hoop dat ze failliet gaan, vieze smeerlappen hebben ook seks in de kelder met mijn domme alleen staande buren. Geef ze geen ene ster smerige varkens

• Nakomen afspraken N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Orde en netheid N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Wordt steeds slechter en duurder

Begonnen als CV onderhoudscontract bij kleine partij door overnames bij Giesbers uitgekomen. Service daalt en prijs stijgt. Vandaag voor de derde keer in paar jaar tijd de driewegklep van CV vervangen. Vorig jaar was de klep gratis (want was garantie) maar ruim 100 euro arbeidsloon. Nu moet ik voor de klep betalen en de bijbehorende motor die uit voorzorg vervangen is (vond ik oke omdat ik niet wist dat ik daarvoor moest betalen) 255 euro... Volgende keer doe ik het wel zelf, weet ondertussen wel hoe dat moet. Nu dus weer op zoek naar een kleine partij.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Slechte nazorg en geen begrip

Na oplevering woning veel klachten over CV. Meerdere malen langs geweest en nu geven ze aan niet langs zijn geweest terwijl het apparaat dat zij hebben vervangen binnen 1 jaar stuk is. Geven ook aan dat wij niet hebben gebeld. Dit is echt super waardeloos. Installatie slecht, CV ketel ging niet open omdat zij een leiding onder klep hadden gemaakt.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Uitstekend bouwbedrijf

Vanaf start bouw voldoende geinformeerd over verloop werkzaamheden, fijne duidelijke oplevering met een enkel klein puntje. Nazorg uitstekend, snel, duidelijk en zonder problemen verholpen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

WAT EEN K%^@&%&^!%&* Organisatie

Na 8 x terugkomen zijn de problemen nog steeds niet opgelost. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn erg ver te zoeken. Geven niet thuis en komen constructief afspraken niet na. Schandalig dat dit bedrijf huizen mag bouwen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Prutswerk

Nieuwbouwhuis gekocht wat door dit bedrijf gebouwd is. Vele zaken waren niet hoed. Bedrijf kiest voor de goedkoopste oplossing i.p.v. een goede. Verder moet je iets gedaan krijgen door juridische stappen te ondernemen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Onderhoud service

Onbehoorlijk en slecht bedrijf

Komt afspraken niet na men moet afzien van garantie

• Orde en netheid
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Schuttevaerweg 79

3044BA ROTTERDAM