Slechte informatievoorziening in de breedste zin
-redelijk bedrijf. -soms lang wachten op antwoord -had ondanks corona wel iets kunnen verzinnen voor kijkdagen. -rommelige bouw.
Snelle reactie opvragen, komen afspraken na
Goede ervaring, Giesbers is professioneel en je voelt dat er in alle lagen van alles aan wordt gedaan om het goed te doen. Uiteraard ben je als bedrijf dan afhankelijk van je personeel, maar ik krijg de indruk dat hier goed op wordt gelet.
Tevreden over de opgeleverde woning.
van start tot oplevering zeer prettige samenwerking mee gehad
zie al mijn vorige antwoorden in deze enquête
Bouw Proces is Tegen gevallen en we hadden beter geïnformeerd kunnen worden, betere communicatie en meer afstemming is wenselijker
Een goede communicatie.
Verder prima alleen communicatie tijdens bouw mag wat beter!
prettig, betrouwbaar, kennis van zaken
Het telkens verplichten om toelichtingen te geven helpt niet om de bereidheid van een dergelijke enquête in te vullen. Het zegt dan ETA over de tunnelvisie van Giesbers
Prima bedrijf dat zich inzet om de woning netjes opgeleverd te krijgen.
Bepaalde zaken waren zeer moeizaam en Corona werd ons inziens vaak ten onrechte als excuus gebruikt. Informatie mbt de bouw had vaker gemogen
Jammer dan onder de noemer corona wij niet zo bij de bouw betrokken zijn geweest. Dit had naar ons inziens makkelijk kunnen plaats vinden waardoor je “ samen”. Naar de eindoplevering toe had kunnen werken. Dit had ook zeker meer vertrouwen kunnen geven en gevoel geven dat je bij het hele proces betrokken bent.
goede kwaliteit. Communicatie niet het sterkste punt
Verkopersbegeleider regaeert laat of helemaal niet. Ontwijkt ook vragen
We zijn zeer tevreden over de bouw en oplevering van onze nieuwbouwwoning. Ondanks de Corona periode is er geen vertraging opgelopen door slimme (materiaal) oplossingen en een strakke planning. Er is net even dat extra stapje gezet om alles naar wens te maken. We waren graag wat vaker binnen geweest tijdens de bouw (helaas Corona) maar dat is het dan ook.
top!
Correcte en prettige begeleiding tijdens bouwproces. Alle afspraken nagekomen.
Deskundige mensen, met veel oog voor de klant en detail. “Het is pas klaar als iedereen tevreden is” en dat is uniek om mee samen te werken. De eisen liggen hoog, maar Giesbers heeft het waargemaakt. Bijzonder knappe prestatie
Postbus 64
6600AB WIJCHEN
Giesbers Ontwikkelen en Bouwen. Ruimte creëren, dromen realiseren. Wat is uw droom? Onder het motto ‘Ruimte creëren, dromen realiseren’ stoppen we nooit na te denken over hoe dingen beter kunnen. Want wij zijn ervan overtuigd dat we de samenleving mede vorm kunnen geven en vernieuwen. Ieder mens verdient ruimte voor een gelukkig bestaan. Met onze passie voor eigentijds vakmanschap en dankzij duurzame partnerships geven we vandaag al de beste antwoorden op de vragen van morgen. Dit stelt ons iedere dag weer in staat om positieve veranderingen te bewerkstelligen. Zo worden dromen werkelijkheid.